嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   - I: S- d  r3 @" i
要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
0 Z' I* Q: c- W2 ]
穿上身影下相
* S5 T3 F+ l9 [+ B+ ]5 j1 |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   
  p$ M  d& M' p2 I, q+ \要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?
- V' y6 m; }- y5 v1 I" _* v9 Y$ B/ r9 v- M% x5 d: v5 f$ a
我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!$ m7 j! ]) f7 I8 I
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
( |% h' O; w) N& t7 {; S想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
& p( v9 L0 V2 V3 j& T" T. d顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   
6 c6 V$ Y* I/ a# R' i& ^8 d& F4 D好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。1 v( h( `3 d; a; R! y. C% B3 i/ }
想睇埋近頸的一部分。
1 _: z5 K4 X; X% c! B& K, Q
係C杯淘寶買連運費約HK$300
. A5 u5 D! E( ^) x. N

加上透視喱士自然D
$ n( G% X1 r/ Q5 ?7 G( j( V

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   
" S3 i6 w1 p+ S& ?9 W6 k( a3 s加上透視喱士自然D
3 c' t/ E3 N% Y& ]% V% G! d3 v( N306180
9 U. J) W4 r* K6 M幾錢3 I9 p3 X0 g6 ]  I' m4 h
好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
/ G% U/ B. s5 M8 T$ e* o, Z! h, i# ?6 t$ g5 H% `! R( [
係C杯淘寶買連運費約HK$300 " u1 S9 p; d/ x  B& B. B! U8 n% F
' i$ g+ l0 U  T! D$ ]( f
8 l/ K, O2 U2 A! ~5 Y9 T) A
( j( h! Z/ D5 w8 N300蚊咁平?9 i" a& [! ~* s- r

, g! A9 M" O  T0 B7 f4 R/ G. @! W似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
; O. v7 J( A* O  a& H* ?wow! 樓主所買的是穿戴式義乳
4 y# z3 ~% b( r/ Y$ t$ [' _顏色很接近皮膚呀!
$ R4 k- ]; Y& L* I有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
( k2 N' i) h% M' H

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   9 y$ Z3 e% T1 j: V3 x: O

& g' m6 @2 p9 p6 n2 T4 O係C杯淘寶買連運費約HK$300   k+ Y/ d5 ?# c$ Z
1 G+ g/ \# d% d+ _( l6 v  r價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
' o; Y' t/ F# z& r1 A& p

0 d2 [" K, t& q% t5 a
- m" |% h# x2 N. W: ?[ 本帖最後由 samou 於 2022-6-30 17:46 編輯 ]

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   9 B4 N' x, |% [9 R+ i

+ A6 |; ]0 Q( o& H* l1 c有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色7 n/ H7 {' K  p4 s
, t2 Q# a( J6 J1 ^* S% D' {: y+ K( w- C+ b) c; {3 N* j9 y0 G
我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色  h$ t- ~+ p3 p7 z
' N! H( N; _, }8 X1 H' C
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   ; M1 d* }8 K9 M$ i$ B

& \3 c0 {' y% P$ Q( b
, U8 C7 K. _1 J+ a+ J我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色
9 _; U6 S8 M) x! Q- L, a% `9 C3 B) c4 a  u3 v: A
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
1 c" W# I2 X% C- b( A, Q6 }' i1 ^( T
  M7 [- |% _' ?我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!
( l8 @% j' R1 W0 g

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊