嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同一款校服著到悶,要轉一下

同一款校服著到悶,要轉一下

著得太耐要轉另一間
  D# S$ S, e4 d5 w. d! r: w這幾晚開始轉著這套圓圓第一5 x3 Y5 a1 D$ _
不過就露出一小部份,可以涼快一下; X3 Z8 a' q/ q* f6 r* B
以免不雅,所以用圖遮蓋住3 t. M- C5 t* {1 K. ^5 p

1 q! Z2 Y! D# z0 W2 p[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-7-24 01:09 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!; F- V' d$ x: i! U* k. x

剪爛校服犯了校規

邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?

引用:
原帖由 p12345 於 2022-7-24 06:59 發表   
3 N6 y% D5 _% S5 Y2 u4 F) n剪爛校服犯了校規
0 X: n" l& N( }- B4 D% X8 o5 m. Y
有風入比較涼爽

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 08:32 發表   ! F6 O6 \/ r9 K' ]+ l+ `
邊間鋪頭入貨呢?又係商場頂樓樓果一間?
/ ~0 f) ]! U; ^1 t4 N這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 13:40 發表   " t' c8 [4 z. B: q& R, k- I5 a

1 a3 F8 F' Y9 @- M' H6 p. d. p. a這套是呀!但我入貨不止這間,維記和網上買
$ a2 z3 Z" |) n, c" a; ~$ O+ z! f睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   
9 u5 W# P, t; J/ N& `: w9 c- l9 s! Q7 ^4 d
睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
厚薄只是份量
* j% @. J" M  k, F3 V好似刺身咁0 V9 h( y/ ~) u! e0 [  Y
乜厚啲會靚啲咩?
暫停寫入

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-24 21:40 發表   0 d, n5 C7 ?1 M1 q, {/ F

2 |5 ]3 L+ R& k7 i睇落又唔係好透喎,唔係話呢間鋪頭啲布料比維記差啲啲咩?
; X% `) u# ?5 F6 W* Z! f
葵廣這間一時一時不同布料,好睇彩數

引用:
原帖由 uniformx 於 2022-7-24 22:55 發表   : A6 E# ?4 y) S1 f& n
厚薄只是份量
9 @% @/ p7 k- S  |好似刺身咁
6 I8 e$ B- D! }4 J6 P: I* G, y. h乜厚啲會靚啲咩?
6 f: |% r& C+ m' d
睇落嚟心水就可以了
( f/ h! y+ c) [2 `% J太厚及太薄,感覺上不太好

好似好好玩咁噃.............

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-25 00:22 發表   , T3 D0 G! Z* C
7 d3 \  O, F3 C1 T
睇落嚟心水就可以了
/ o7 N, A8 R% [7 U$ M* V太厚及太薄,感覺上不太好
1 _) u1 _( Z9 {+ i' A0 h( A正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。

回復 3# p12345 的帖子

唔著內衣已經犯左啦

天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!

引用:
原帖由 mac02 於 2022-7-25 16:10 發表   $ s  _7 n" {3 {. r1 s2 @

9 ]4 u& E% }' S3 s8 G  k7 `8 Z正常學生著得多洗得多,薄啲先似架嘛。
9 ~7 Q( v4 \+ u由於家中校服存貨太多,所以玩舊後就會掉
' F% ^/ q6 E& i& f. I3 k; P太薄亦都會掉

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2022-7-25 22:40 發表   
" k1 M0 J" |& z+ m- B& _7 t7 l唔著內衣已經犯左啦
, c# s. C" C& s
就是這樣才舒服

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-25 22:53 發表   - i. T& l- [! V
天氣咁熱,或許「保涼第一」為上策喎!
: A, N0 v7 h$ v' E5 Z1 g0 G- I
正是這樣才露出

太正了解!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-7-24 01:06 發表   
7 O1 w% h5 F9 ?% b) o1 q著得太耐要轉另一間+ w6 q' T$ W( q: a+ d) e
這幾晚開始轉著這套圓圓第一9 a, J3 O1 M% m* V1 C- _) d* ~; l
不過就露出一小部份,可以涼快一下8 {5 ]1 P! @; @
以免不雅,所以用圖遮蓋住
" ?  X6 n2 H! t. x
: Z1 y# L" u& |" L我就唔捨得剪爛校裙啦

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-7-30 12:32 發表   " n$ [/ e6 O" m$ }* K2 l% Z

: f" ?+ c0 |, U' p
- K8 V' G8 j. D1 P, R我就唔捨得剪爛校裙啦
1 g0 l- W! o: [( |0 x0 j因為我屋企校裙太多,要減些少

最近訪問的版塊