嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

買左對假乳房,十分迫真!

我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! 0 `1 r/ @: r# ^" h" ]* _

; W+ g4 M5 q% y( B! s簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。- M) _" ^) x% w

0 i7 S8 p( X: W1 v唔知大家有冇興趣?
- B) G3 P! e6 T7 u  Y0 ]" V+ l0 X  H6 T) v
對假乳有興趣的話歡迎PM我 =)
2 ]+ w6 g4 k# L' q8 c# z: @* d+ E3 j/ t& I  Q* d( ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多大尺码的啊?

引用:
原帖由 zheyang 於 2012-7-6 12:19 發表   
' S6 u! ^! C; o% H多大尺码的啊?
& ~9 Q' ]6 i# S% g: g2 Q, t- _0 `% l1 I; G0 V8 G8 j; `
我買既fit到落我個34B的bra cup裡。好好feel!!

幾錢?那裡買

貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?

引用:
原帖由 kurt2228 於 2012-7-6 14:18 發表   / z# R! Y+ i5 n' X) d! P: f5 Q% _* ^
貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?
5 j# K; Z; n% C( e( ]
, M8 v' j+ h4 o幾百蚊,要網上訂啊!大約3-4 weeks左右送到貨比我!期待左好耐終於收到。真係正爆!!!

因唔清楚forum准唔准公開商業資料 (版主能否表示?),若有興趣的話留個言,我pm比你地。
4 E+ z7 W. M/ ?. V$ Q5 T) c
: G( E! [& h3 _: x, b8 C或若可以在forum公開的話,我就响度列比大家

可唔可以整張相你帶黎睇下呢?

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
( f& s- S. S5 s, L6 M& P' G可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
1 r1 u8 E; ]! t
! P+ {7 Q0 H7 M* s5 k# ~7 X9 \當然冇問題

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   % K5 y  B0 X: R! a: J# g1 n
可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
8 r* P1 Q7 r# d; `8 n( H6 V" b( d
6 v$ \# P4 G6 j1 t
呢張係take 2!

我覺得好似大左啲

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-7-7 00:25 發表   
$ M+ t2 K. ]) F7 T+ g我覺得好似大左啲
$ H' c( Y3 L4 i; X) N3 \4 z) ^
5 v6 `1 [5 E; x7 [* D咁當然有唔同SIZE可買啦!我買的係B cup
& H8 h* L+ u1 h: U# K8 K9 C( E2 h而且著衫係有方法可以隱藏到,出街啲人唔會覺。就算唔出街,自己一個人著來CD玩下都得!

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-6 12:11 發表     n9 \. k3 \( X- \# S
我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! : n- u, S3 F/ n3 ?0 U3 R0 m
2 {# t; e/ J+ S% n: P( m6 |
簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。, F% {) `% d& |: m
' l0 J% }6 x2 Q6 R3 b
唔知大家有冇興趣?
8 [& F3 M$ B4 D. Z+ _  K) T6 F咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-7-7 07:48 發表   
& G( z  w, N1 Q+ |% S% T& w. _+ w& j3 Q9 h8 K# b
咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~  
$ v' V/ ~& w) k, k

- q$ \7 `+ L# @& E& u- F4 R8 N係架!有時我冇打底都會露左少少gap出來... 哈!

PM我~ Thank

是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-7 21:49 發表   
$ F2 v9 a0 {2 V0 ^  T6 A+ S是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎
0 {/ d7 H- F- e$ s" U  Q0 i7 g. m+ P
1 N  J( a( j& s$ z" f# x8 a. p* G1 S  I7 S1 M; J
你指nubra嗎?其實放左入bra後,對假乳會隨住體溫自自然咁輕輕黏住皮膚,所以先有咁真實既感覺

pm pls!!!!!!!!!

回復 1# kr_12 的帖子

very good stuff

Thank you!
$ d8 z6 m: T0 {# S& G  E! I( f已pm了資料給大家!希望大家能買到心頭好!

最近訪問的版塊