嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

直講,
" k( m+ I3 |, A1 q- j: D' E  e# v8 b7 y* ~% H' d; ?2 J! l
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
, N+ q# E2 G8 \' R3 c直講,
" B1 `" @% D4 ^+ Q7 y
8 z' ~* |- v8 q3 o1 `) Z0 b! c4 d有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
. Z% V1 k  O1 ?; ~8 K, J
8 j% I6 |: C: R/ D8 n8 J1 Q我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
, z1 k0 C  M8 ^# s/ ~! M. k! g

睡前先射,就沒有問題; A$ m$ C( G. |0 A
4 X4 k1 O. N( g4 @- q  H4 A2 X
我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?  a, H  D8 g$ Z2 e% T

8 t/ N. t8 N: F6 c% L9 n2 z9 n[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2023-7-11 10:46 編輯 ]

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   7 p& K+ L1 o8 P, e
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
3 ~: e+ o. u0 K) Z3 t9 ^& v# s- u 你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   
& {( T% x. R$ j, {  t我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
  h# p$ H3 f2 W  s& P2 b$ @8 Q1 |  ]  D8 N* b5 ?
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?  v8 \+ G( h8 A0 W, y& s
因為變成女之後個器官就係陰蒂,, c! ~! q, t2 `; i4 V. b0 ~
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,6 q: ~# p7 n. O0 b" @4 G
唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行
  P  Q8 L6 B6 i; C' i6 |
2 ]: m3 ]& P/ B8 C

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   
6 l: n+ _- V2 x2 ~# g3 q我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
  T1 P) `8 Y& Z6 J7 m  G7 {

; B+ |" Z( ^( P4 p$ @4 g1 J我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   2 [1 K3 V# F, K
這樣的貞操帶當需要時才使用就行
, {8 N& A4 F; D+ D0 @" g) F* j5 C7 s, i$ P2 F' j) K0 J8 S4 n
https://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
# O8 P6 Q, g3 q# P8 K好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.1 e# G# X: M, q. O3 X3 q

4 a& g) [; e0 f' {
2 R1 W" a8 D- X6 o" w! O
8 S4 p6 l; i6 k7 k$ ?. u& S+ f[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?! F/ @7 G. U0 E# r
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   2 w* Z& t1 p. g
戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
* ?2 X. c% `7 [/ S. h比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
- R) A( J9 E' L+ a' b* O3 `! o# ~+ T0 M( V: O/ b' {4 j  q$ ?
# G* i( @, g" B$ {7 V
會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.