嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食,
% b! H) Y" C) D7 E' m0 Z( `" U+ u4 |9 F; \2 P9 ~" U  b( n
我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢, 0 P% O9 Y! O5 s7 v+ h

3 ]& L: R% V; D等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多 ! t: X& E/ ]$ ]' Q

, h8 E6 j7 x$ T2 y5 H' ^  q我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水5 k' m8 i9 o- x
5 W  ?9 @$ w) d; N
如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!
/ P9 z% t& U# f8 U1 v4 Q& J你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表   
- n3 D* l$ ]( J 你小心餓暈啊!7 D, ~; w. a8 R9 Q
你幾多腰呢?
$ o4 r" s, I" J5 A/ |4 Y

' `( y: M5 D5 \2 T有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質. ! k4 E# J' ]# \0 j* C2 R
2 H# t6 F4 K0 u
其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點
& |/ b4 T: H1 N- e( Z& }" N, ?- n6 p9 D
年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到
2 ]9 D! l6 Q- z
+ I' D5 d  {" l) ~3 o# Q* X[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-13 12:33 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   ; H# i2 R' ?( M" K0 H- ?) p
" T, p. ~: P' e
/ I. n8 ?7 |1 O7 E8 W8 D* R' ?; `$ q/ \
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質. . h4 F" E1 X. u4 v

$ ^( K# @+ t9 `+ M+ P; l其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
# A3 c2 B4 {& p$ B
8 D$ S2 e  d* T8 }" ]5 Y' c晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
# Z, W2 o& P( M$ Z! {. I; @' h1 J32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
8 X" m, g: B  O$ g0 M+ r我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   . n* w( ?+ Y% O5 Q2 ^

D8 R) a$ L, _
# u6 k" p  W, K: Y, Y晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
1 M$ d: T2 I; ]+ s) H9 u32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
7 }, G- d5 F, `0 g& _5 I我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
& F# n+ X- X' M/ Z6 L& @
2 w% K6 b8 {) h) E26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   # p+ a( C3 k# C7 u6 H* j/ a
: [% |5 `% i8 G. h- j
1 G, {' ]  c% B, U5 M% Q$ V( C
26-7 , 我廿歲時都試過
7 |& L* Q7 {& r9 |
太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
5 z# h1 u+ N% m5 c2 D/ f6 p7 S) e4 W1 z
太瘦喇,男仔!
! W9 U, ?, T' }2 J

6 Y9 k# i" M2 b: r拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表     z$ g% f2 P! A2 ~4 @
+ D% ^+ S' l& D- i7 Z1 T% E, T3 Y7 j1 W
太瘦喇,男仔!
3 z2 a! U" {- q# I我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   - h: ^" Q) a, w; [$ ~, L
! z9 a' L, _/ B9 S8 p/ t
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
+ y; w; V& E" l8 P* R
你......仲瘦過我?
0 e8 F) `" ]3 l5 _ 媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   
( |+ R* k, q+ l8 u; A) ~! J$ {' A
* y# J  @  j0 `6 @- g- O! V0 _1 l; Y: b- k
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
) v4 B  R8 y" g9 V
果邊d奶真係好平
4 K' i8 v. N: }8 T% j* k係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表   ( k4 J# p# ?0 m& q
甘都要看磅數ge.....
% C. U6 y# b, w$ B) R
115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   
' c/ c# P% S' l. |# a1 l
0 p9 c5 _; J' p8 I+ u# \  A- h果邊d奶真係好平
; ~9 R$ S7 Q0 j1 }" I: w* s7 K係呢,你去邊度讀書架?
5 u1 O" x* ], V, S7 Z1 o  Z
& C% Z: ?- J8 C9 d5 D澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   * o, f* M% [$ t/ H( {. [& N
4 H5 p( V) {2 R9 J

. J8 ^3 `- B$ B澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
$ g  S5 I/ c- b8 u0 u
飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表   
: [9 N; E. [6 c1 [& r! s% b+ e, q1 y  ~& N& v" B, f. s' F
你......仲瘦過我?% I; W$ [1 D- b1 {" n
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
. ^0 ^* H, R9 J  l

: ~" @" s' G% _* ]0 ?- i我就28, d 同事成日話我瘦  w2 N7 b1 O! i! n: ^, N  N
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦
; f. ~! Y7 n9 j( W但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥  W2 `/ N: y# s5 [6 @& s
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   8 g+ X. h% y% e% R. \2 o0 W, l3 {

) k  T; w( _: i# z% a+ c$ i
  A( e" E. F; i" T  c5 G我就28, d 同事成日話我瘦' l; m6 r7 Q' }, i2 x* f: T% V
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦7 ?# O$ Q/ I0 Y) u7 U  E
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥3 u2 G6 {! k* D8 U- H
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
0 r+ h6 H2 ?8 x  e! p 肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦' W9 E* D. ]5 M2 b
係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊