嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Shein 115mm玫瑰金色一字帶高跟涼鞋[24P]

回復 1# samou 的帖子

十分高根
- {& p3 h6 V# Y2 k  u) @5 q外出真行不了

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
let me see see

很好看的高跟鞋   j% Z) _# y+ P* M' K9 m
請問是在那裡買的?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-22 13:44 發表   
& \# i/ @$ K; B很好看的高跟鞋 ) c8 v/ K2 z, A
請問是在那裡買的?
* u) U4 J3 d- G$ m* b
! ?1 ~- |8 @# k' D# u2 y+ @淘寶

40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽

引用:
原帖由 5438g 於 2021-10-22 22:15 發表   
  R" j: Z/ O* b: L! H# T; k$ m( q40碼能穿太幸福了 我一定要41碼 扼挽
5 ~7 g6 `6 R( B' H' e: j7 ~' l; s6 v/ B2 T, w1 R7 l
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了

回復 24# samou 的帖子

請問有連結嗎?

引用:
原帖由 yany1991 於 2021-10-23 03:41 發表   ; q. m4 b$ b' E  `" H
請問有連結嗎?
9 s' b! U7 U" w: F

$ t1 y& j6 J4 o' p  e" t. v! E每個碼只有一對,已經售罄!

可惜

个金色好好睇。唔错

引用:
原帖由 samou 於 2021-10-22 22:50 發表   , A: Q- k9 z3 b% X2 m  Z: t: ~. h

5 @, U1 m8 p9 A# L) x' z% E8 q7 D  N. U0 L4 W, j( ~
如果係包鞋我穿41碼,涼鞋40碼就可以了
" w* z7 [. E# e, N

# \7 Q0 B, e) Q8 `& o我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,
' J1 H: W  n# x
! z% P3 h- N  ~$ ^: E* k40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,
, W% F6 g0 y: o0 w4 i% R) s5 d" B( @; l% p
只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,( x; k: p) _2 s

- u# F4 R) U6 N" a2 K不過自從買左一款名牌後,我已經漸漸遠離淘寶野或好少再需要佢+ g% }  `  N5 w
/ C2 w% I) s. H! T! ^; x
===========================題外話====================================5 N' p/ ~- q( b1 D- n& d, F
7 u. _4 q# N& b5 w5 X: ]
暫時我13款名牌高跟鞋,其中3款已絕版貨,點樣都唔會放售,留番自著自用
: c0 a  x! {. G6 I2 x9 P& m# E- @' l$ B5 J  {
同時我會默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
/ d$ }5 Y3 w9 P) p/ U+ f6 h% B$ |6 [, u0 ?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-2 13:45 發表   ' r8 P$ P& K% Y1 S7 Z& M7 B1 X

) j# I# H  s* ?3 w1 }2 Q
( m2 S3 h" f  v7 ~- ^我都同你一樣著開40碼,如果係淘寶買入D鞋既話,. B  X: @0 ]5 P' ~7 o5 F( U. _
0 X; w5 N) U* k! b5 t! s
40碼我著會有逼逼地、窄窄地感覺,需要買大一個碼先得,: \. F/ n# R: w& x# Y' m( n5 ]5 w

; Q$ Y4 L3 m$ e, i: g6 y3 z只不過換著size係40名牌既話,就fit晒,
+ L# R$ g" F5 z7 z$ d0 j: \; l2 S7 h* f' L" D  h
不過自從買左一款名牌後,淘寶野已經漸漸遠離我或好少 ...
8 f7 _0 b& `( D1 L; U! y& W
, q, T5 ~' c1 g0 q4 Q淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!

引用:
原帖由 samou 於 2021-11-2 23:03 發表   
  g, `) o4 T6 w/ B
( ?+ f+ a8 E- V8 j' f) K) W
1 F: }9 O- A$ b5 g淘寶的碼通常比正式歐碼小,所以要大一碼!
) U. W, _5 f; c4 `, p

. ^: B) f2 H. U2 p6 q5 b4 ?% i  A) T" w0 R
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,
$ D1 U8 a! ^/ {# i1 V( o. M
) @, l2 ?" p, d# J& w4 C" W% X1 u* h, w反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
" g$ Y0 f* N) e* i, G

% a- l4 I/ `6 S% L[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:12 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-11-3 11:08 發表   ' U* H9 w$ E: d# r$ s7 w0 [1 y

, ~5 f/ W/ x, f( ?+ O1 D% m/ H8 G3 o% O  U% Q& V: a
  [2 k, v6 `" J$ L; I$ ^
我已經漸漸遠離淘寶野,或好少再需要佢,7 e1 `) Z0 `& o7 |/ q8 S' i/ E
3 m' h/ ~. `! d# f
反而我默默搜羅更多名牌高跟鞋,滿足我自己個人既美腿 (再貴都值得擁有)
7 z# O5 {! C: d) ]( V; Z" p4 k
# K  f8 R' V1 r( L
期待你的新目標!