嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服  l0 N* L3 m' y" b: F
各位可留意下有沒有舊制服流出
. @" a5 t) b4 v# A- n本人勁鍾意佢地套舊制服9 U& Z3 I; t4 R/ m1 w
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?* \2 c. o! s, T0 B9 @- {! J
7 f4 F+ E: B" A$ ^
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   5 S/ V: I% t7 D8 [! g
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
9 |! T, ]  t! h+ R& C$ U各位可留意下有沒有舊制服流出
$ u* U& Z1 x; l/ I本人勁鍾意佢地套舊制服( W7 P+ l) ]5 b( C/ Z- z6 f) `
大家見到有既可以上黎交流下
1 C+ V; c* L0 H: z換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
" z, Q1 I' y% i; g講航至少有3套
: g# s1 d$ p1 w" `土也勤一套 條裙有區輝
: Y" P0 B" j3 b9 \$ A空女且分兩類  成務員同成務長: k4 ]" S( Q  d
一個紅領巾一個淺紫
5 e- |, b4 g+ ^, W) n裙色都唔同
7 \! k; u1 ]( ~0 d# u# x7 W  t5 G/ d; M- b& k% J- e
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)) P; F6 V( V! z( F
. X* r, A" l9 G. z

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   . X" h( g  Y6 l$ v7 S& N
, F3 B8 t* Q0 x1 r9 q
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
% G" K, c" g% u
9 A; U5 y; T( r% `1 D
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
* k) w  u! s7 T& d" A% `+ t4 s6 n* @( Q, @* F, A; Y, K
以我所知 每位飛女唔只一套制服
9 x! v3 f$ J2 b5 ?' V- p的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
% r: d# g; y% N! x" G一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。5 u' Z; i4 M8 Q+ ?! |* w" A
1 P+ u$ o% E% B* P3 V% I8 c$ I9 `
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
! V" R/ J) P* Q因為怕被人假裝現職飛女1 o1 T4 t9 c0 m- K) @
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
' `  v/ V6 ?' b4 e, I& q$ P咁就有機會。。。
$ ?; C% V" R' B8 X0 u正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
: _6 d/ g) O$ r" E6 r& h/ n: h& G只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
7 A9 n9 s0 \: O# P  A$ P換應該有新聞但唔覺0 l( P; E& _: `1 k
講航至少有3套8 \; m, ^  C1 K7 y$ |$ f
土也勤一套 條裙有區輝
% G4 F4 L, z8 w2 \( r3 X& i空女且分兩類  成務員同成務長4 x8 Y" G2 l) [, {" f  P
一個紅領巾一個淺紫
5 r, p/ c) N7 @裙色都唔同
' I5 R" w! e6 Z$ E$ f+ [

6 X3 O1 l2 s; n* s% L5 q& ^: R換左啦 姊妹
* r( H9 A4 v3 Z我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   ; E# G: w' \1 f+ U
請問有冇新舊制服圖片?
  s& c, S; I9 E# f: T) X0 c4 p/ k
/ @* T5 G/ y8 g% ~同香港航空一樣?
7 I, }0 b5 A0 i9 ?/ R  F" S3 |
2 a- R. |& X' R: c8 h$ m9 `舊既成套紫色2 p8 s. B/ s$ }) }* Z$ Z
新既成套銀色 不過好樣衰% E4 @" y. q6 N, z# x. w' a
我想要舊個套好耐架啦
' C* @( U' O2 r3 ~; \/ O& }" `! M* v# T6 V
相可以自己上網search 我唔識貼圖

- N' D/ M& G( r
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   : t3 N! P' A9 y
換應該有新聞但唔覺/ P$ R3 e$ t  f3 |2 r
講航至少有3套
6 `1 D, x6 M+ q' r$ I" w$ f8 q7 n" L土也勤一套 條裙有區輝) w& a3 x2 T/ u, {! _& j6 q
空女且分兩類  成務員同成務長
$ F5 s' I- I4 a9 O: A: |0 p+ O一個紅領巾一個淺紫- _* b; l; k7 n4 x* u6 @9 W2 I
裙色都唔同
0 Z# ?% e5 G2 z
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   $ o) Y1 O9 e4 W! _6 M! N
' j/ n; b8 m1 H0 T7 [+ g& Q4 c
呢套係新版?
6 M4 C7 K! [' P7 {2 O* z' p. E# k6 o7 j+ `6 z+ z
係呀 我覺得好核突  z/ z+ \! B  G0 q) O1 X7 [0 j0 Z
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
7 E1 Y; Q" W* o0 s
% b4 P1 H& q  q5 J" t
1 c( M) J  o& ^2 Q  C5 o$ ~0 ]換左啦 姊妹
4 P( x3 h3 X4 {2 \我做航空業架
* d. B+ X, X" T- S5 Z# V! p
sorry.剛剛係佢地面書見到1 d+ J! r9 O3 M
真係新不如舊
* E; J; W$ g& ^  Y
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   6 [/ ~: R' }; T9 P
# n2 b  y, h4 Z- }. d% \
空姐係三個grade
9 |0 H7 V% i) L; X7 u$ ^6 m
感謝指正
9 n9 V1 [7 |( l, S無深入了解$ a) ?. T& _) _$ ^  r
只係搭過知有三套6 X* n0 q1 J7 W' }
5 F( U( F" I1 H# Y6 R7 `" `  w% B

: _: N5 {3 d5 T* j0 J) ~) e# \另是塊暈,不是講航
7 _2 i6 I1 O& q4 D
( {  @% [; Z' {) A1 K1 ~[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   , p$ u, R+ z. e4 K

8 j: D& |# i5 A" P$ Q, p8 Y& D$ ^) d9 h1 t0 ]9 ?* r5 M7 T4 K
係呀 我覺得好核突9 z7 Y2 _6 r0 G% c% o+ W
都係舊個套正
( m7 M$ _( P# }, e+ b. O% j% {令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
6 w2 V& {/ x4 u  f! J2 H$ e: _  `8 r5 Z. A

$ M7 b% W4 U3 j  B舊既成套紫色+ a( B; ]+ W0 |- k! Q/ d7 z+ A
新既成套銀色 不過好樣衰4 y9 s- ], E* Z1 E* M( m
我想要舊個套好耐架啦$ X8 ^+ P+ l, m% G! h
( ^- p8 s& j9 ]* [0 ]- y
相可以自己上網search 我唔識貼圖
  Z9 d' B4 [  h3 X: @3 I+ R
5 F( b" ?8 a% N: A: R; mif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
/ q, Z$ ?8 S  T# [( H' t
3 e$ g1 b1 q* ~! j# |: l% uAsk for another one
5 U6 @: v) t2 b9 w' }( h
6 ^$ Q8 R9 j# I/ y3 q! G  n( cplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......

最近訪問的版塊