嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多左著絲襪

多左著絲襪

呢幾日天氣凍到呀~離曬譜!2 u; ^9 a/ |; l, c: X4 P' T0 `
但係,造就左好多人著絲襪~4 V7 E# p& t4 \
尤其係d女學生~
% }/ J) ~  o+ Z+ }! e6 ~. V) K; u5 o8 K國際學校唔駛講,
( b$ J7 q" Q7 L- X* d佢地d裙褲又短又開叉,
. G/ A) J, n" s0 L好多都著左黑絲襪褲~
- N: Z( ]) L0 Y尋日有一個同我一個車廂,
& V- T& F+ Y& Z% n  g- }感覺真係幾好ga~
+ ^8 l! S9 S  i8 l仲有,) Y! v7 x* i  }$ d; x9 |
我屋企附近o既中學,
: p: ^4 i7 y' o. o( \4 R. D  t好多學生妹都著黑絲襪褲,2 j% L4 S  z4 i5 p5 Y" a
佢地唔係讀國際,
% Z# ^% E4 l- E6 h但係校方咁難得比佢地著絲襪~
4 g; a' @% K7 g* u3 S. L以前無論幾凍,: K- d6 e# ~6 w# C% G6 l4 _3 _
都唔見佢地著~# D4 k) G/ R$ A2 c
睇黎學校都改左個校規呀~! ]& K  i$ F% K: [5 z( Y, U
' V( C* j! J* t; \
我仲見到一樣好特別o既著法:' e4 x4 p9 B- ~0 S  R1 H  H
話說都係尋日,
) E/ @# @+ Y! a/ Y- S, S有個女學生,
7 o% Q1 p" j& h6 O佢著左對黑色絲襪褲,
. Y6 `. ~4 z9 Q6 [) C# \1 n7 |但係仲著多對一般番學o既長襪係出面~
! K) @; F- c" |& n5 z- m5 N, _& @呢種配搭都係第一次見...
覺得好的就按一下感謝吧~~

我間學校凍果陣俾女仔著男仔o既校褲) m  t, m( [6 b) \( L9 g7 V5 i2 X
不過邊有女仔會著呀,唔通特登買黎著o個幾日咩,都傻o既

最好就係肉絲加學生襪啦
) }5 P* [( S  h% L6 [& y; n4 n若隱若現& v5 t: R  Q( R4 Y6 x
要認真睇先睇到個下最正嘛~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-1 19:32 發表 7 W. h7 H' i0 r" |+ k$ B4 m" F/ |% S* o
我間學校凍果陣俾女仔著男仔o既校褲; Y" }8 L/ j4 U  i  E  w' U
不過邊有女仔會著呀,唔通特登買黎著o個幾日咩,都傻o既
3 W4 U8 `4 }* L6 F
( W$ x( L) V% t; t- _& I& J
咪係~: g1 U8 K- j* d  P: `" `2 S
著絲襪仲好啦~! `. g/ a9 k& ]- y) U% B) v' Z
不過我以前讀果間中學真係...- T' C) ~% Z; _" d& J; ]
冇絲襪睇~
! ?0 z; G& K2 |* G% K; I7 A3 _0 C

我間學校都出現絲襪褲加白襪
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 frankiebaby 於 1/2/2008 18:58 發表 9 D5 q9 ]/ _" }! i/ A/ T6 W5 A+ G
我仲見到一樣好特別o既著法:8 q% R7 ^! o7 T. a! m
l話說都係尋日,- V& U/ Q4 G$ Q* I% w4 Q
有個女學生,:1 l* D2 R5 J# l$ K/ H" [
佢著左對黑色絲襪褲,
5 _* m9 m5 |! N但係仲著多對一般番學o既長襪係出面~
. Q9 t  x! v3 [4 S- M呢種配搭都係第一次見...
6 A& ?5 T1 s3 K; ?. c
唔知你係咪講緊佢著黑絲+白襪呢???
) y  N5 \. C$ |1 Y' w2 t* J6 i係ge話真係幾怪, 因為小妹聽過o係絲襪面著多對襪呢個方法除左凍之外, 有時係怕被長boot(主要係皮boot)勾到對絲襪, 不過而家d 絲襪ge quality 好左, 唔會咁易勾爛, 如果平ge寧願勾爛再買過
3 D  ]" C3 ?- P) [" |, U0 S
5 g- i9 I: E0 {, ^' Y, ~% C3 t5 S- L( @另外, 小妹都問過身邊少數女仔fd, 佢地都會有一條長褲o係屋企,真係凍果陣都會著,不過佢地都係讀男女校,而且佢地d學校d男仔都係貪玩果d,可能怕著絲襪會俾d男仔講佢地對腳, 而且佢地果條都唔係一條正式男裝校服褲, cutting 上係比男裝貼身,比較似女裝褲,只不過未到所謂skinny cutting; 當然校規本身同執行上o係唔同學校都有差異4 {/ n4 M3 J8 e0 d4 T. R' q
5 L  l& C2 o* Q0 B, U6 p& C9 X

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 18:53 發表 # t! D4 l, }8 U9 p; \# E; }
* s% t3 L+ J* |2 |' ?
唔知你係咪講緊佢著黑絲+白襪呢???/ l2 s+ B# s& o% N% `# K
係ge話真係幾怪, 因為小妹聽過o係絲襪面著多對襪呢個方法除左凍之外, 有時係怕被長boot(主要係皮boot)勾到對絲襪, 不過而家d 絲襪ge quality 好左, 唔會咁易勾爛, 如果平ge寧願 ...
: A, w  g4 @, d# p$ j9 {, y2 A! w
個班男仔咁無口德..7 V( f# f8 i+ {
應該鼓勵她穿得" \, M4 @! i/ ]& X, L; p/ R
唔係所有一開始女仔都識著...$ Q( n$ D8 l9 k: o, P( k" W3 R
慢慢她們就學會...
7 R9 R' f3 y' J0 }2 [, @到時個班男仔一定讚不絕口

唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮流已經廣為妹妹仔們接受.記得以前(早十年八年前)邊會有咁多女仔著絲襪架,多數都係著牛仔褲啫,佢哋大多數會覺得著絲襪係大個啲成熟啲既表現,所以都係OL界先會著絲襪,但家陣已經成為潮物,實在係我哋戀絲襪人仕既喜訊囉

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:05 發表 3 P  d. J$ S+ u4 W* f' W
唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
# r: k' V4 I, N# N! ~
同日本、韓國以及大陸比...好多ol都唔著...

引用:
原帖由 guy6011 於 2008-3-9 23:05 發表
9 Y; K0 w# G' U  ?) E唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
. h* U* p  y2 e2 O# d6 Z( {3 q( p- Z1 Y
絲襪變成左潮物~
6 h0 V2 ~+ Z0 \講得冇錯呀~

我看她們終於知道著絲襪是享受了...

無錯呀!! 著絲襪已經成為一個潮流
美腿天使

希望可以長久啦!

係啊!我同意啊
: {: b% o6 X- T絲襪係潮物啊!' e# L4 k) D3 d
我都想可以光明正大咁著絲襪啊!
! M. d2 z, r$ T  T; S可惜係唔可以!

咁先好嫁ma

雖然係潮流,但大多著唔閃o既厚絲,冇咩feel,透透地又小小反光果d絲襪最正,肉絲著得靚先係成功

引用:
原帖由 guy6011 於 9-3-2008 23:05 發表   y3 `; p: @7 o! ?2 V# L
唔好話女學生多咗著絲襪啦,跟本女仔著絲襪已經成為一個潮流,家陣好多女仔係喺課餘時間先至會著絲襪架,唔信你放假出街果陣留意吓係咪好多女仔甚至十八歲以下既小妹妹,都係會著黑絲襪架,呢個潮 ...
4 S0 p  M+ x. _& @( F

! q/ R! L. ?) Y4 _# x% g2 I# P( R6 ^但是近來佢地都只係著厚絲襪

女仔係好緊貼潮流, 以前我女友死都唔肯著絲襪, 因為冇後生女著, 佢依家咪又著