嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。! q/ V" s8 t% a
即刻去左買晒兩款。
; _% M( D2 ^5 ^5 f5 f: L. n個人評測:
1 d% `3 l& f( _' Y( F$ `  K
, V5 J. O4 s2 G9 L
/ ?3 P% c) r9 HYes, 係似比較薄不怕露邊,
) m  l3 a" J6 z4 Z' h* f7 f但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。- r) x! a  _) ~/ S! X% @& ]+ S
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。4 t% w7 g( F2 p7 Y
& [- N  c0 i, k9 Y/ }' W9 ^9 W; [
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。4 F' ]( K, x- D3 v- ?
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
: Z  `$ D  O! k% S4 J2 \; T但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
2 ~. r  z* j& f0 J6 T1 T! b! |) e
  |) ~7 |5 `4 F- T; r2 v9 Y[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!2 q: z0 D! s" U% D  Q, k$ C

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!; N) B$ S. ~' E6 H
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   4 m; Y: O( C8 Z/ b4 E( H9 s2 n
我有穿其他品牌
/ p  M3 A1 j, N* q' e  C; ~0 r3 K+ q4 ~# Q* Q0 o4 @! W* {: H
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
, |1 c$ K9 i$ a3 X& c睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
( K: A: r* Y' Y6 J1 N1 w即刻去左買晒兩款。
9 ~- q# |' I2 Z9 e; C" c' o個人評測:6 v# i% R% n3 h) b8 J
* H0 S  b6 k" L6 ]  _

( d; t* C9 A$ @5 e/ v" }+ |9 {Yes, 係似比較薄不怕露邊,) s4 K1 c( I) p1 g# I6 [! T7 r
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
, v, p8 U" c$ R' t" U+ S2 ?
" M/ f4 h* m$ F" l) ]% e7 `我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
/ M$ m+ \0 a: o+ i$ k; _( U- c% A7 I3 A' y+ H* m0 S
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
. }4 d2 K% h2 `/ i7 Y6 W, w; v
  k; `3 b1 \; A- _! \1 _
. \3 Z) F( r& _可以介紹一下嗎
+ _# j0 c( J2 f
! |. `4 N  i6 m/ ?
我多穿什品牌
, h9 V, u; w5 \$ L- ^, p少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
' W6 ~  k! S' n0 z4 ^( X兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
5 U  T! R, G2 D- Z/ z& B  ~) b. ?4 a

4 z0 e8 c; j2 F- h$ K唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
5 T( }; w1 n5 G7 r+ U, z& N
  J  O  Q& e( n- f

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
, ]7 e. u( `/ @$ G
# p6 I1 w8 h; g; N0 w; ^. I/ G9 [
- d& L( t7 h& D8 Z" l8 Y# c) h我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明9 N/ D/ T  s) K% ]- E7 f  p
3011320 h/ i. e& @, z2 c; Y1 {) @
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
* p) N# U& K3 }8 P

$ d) k: `$ P) d! ?' X2 ]我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
2 S( G/ [/ j7 L$ B
' Q/ y0 @- u. o我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
( Z9 i0 T1 R7 e8 m8 W但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的

最近訪問的版塊