嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。9 S: y8 h+ m) ^# c
要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。
& I/ Z  [0 E8 s) N但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!9 J4 m4 G6 y2 @' _1 i) k0 I

( U4 o8 G: I) Y8 v2 M5 q可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。( J  k. k3 t. r0 {
夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。2 M( Y* C/ U# w7 Z
夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。0 U* O1 ]8 z* _& O: x
之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。9 s: t( i$ o# X
夢入面Party見有一男一女xx緊…: i/ }8 H* K" Y7 E/ [
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,
4 o! A: ]& F4 [% \& `" K  G' x
' u( n# ]9 N& |* j根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。& e* l( o2 o3 k1 ~+ N: W
之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?9 ~* L5 {! M7 J2 o0 w% E
( u) G. I2 o5 M; C. V$ |
# y2 C1 o% h8 B" ]1 B
完…; I' x5 D, L) a& v
+ d/ w/ R: _8 F6 ~. B% C
之後…就現實中真係醒左.!
: d; g- V5 |& u, [% ~" D
覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜) B: x: G" W) N

9 b/ ^9 u3 [5 i7 a3 i" z/ M$ y我試過發夢自己變左女仔,仲M到
4 W0 e$ ~0 g; g# z一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   
7 b( i: L+ _* @妳第一次夢到自己cd?
" f: C6 ?3 K" e% w0 W0 k# _
$ ~- Z2 d4 d& z6 ~+ j8 A
係呀,第一次。  |) i* I: n! {( ~0 h

3 F2 u8 ^9 P  X, w. ?
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   
# C6 F* u- d6 _1 R3 L可能是每天晚上總會穿
; t- x. P# ~+ p3 S# J  ]6 B
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
- }3 p7 R1 ]* P1 d: l. w) F1 \1 L. X8 H/ J
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   
: A' k: e. z; _* J好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
  [9 @! j- U  p) J2 g8 L, P" r
睇黎係啦,今日磅自己輕左!, U# P/ L0 D. o. g
) A; Q7 i7 _% c4 x; m
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   
2 l% B/ q+ ^. {1 y+ H( B發呢種夢真係又驚又喜
. O7 O" S- F6 B3 Q; z2 Y- R/ O
! ]  ~6 M) S4 S4 I# ^0 k6 ]我試過發夢自己變左女仔,仲M到
/ M# w8 ~" x0 d* C+ {" T" _5 |一醒,真係濕左!
7 ^/ s, S  r' z& r8 O* C5 c
嘩,要夢到M到重難。& \7 C4 }$ C( x4 e% q
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   
- }* ]% Z3 _! b! _, ~7 S) i你就好啦, 可以發D 咁享受
0 N! u$ b2 e! ^* g+ _( A. g- \- a& \
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。  Y' ^+ I/ ~$ P% s( N) m

% S. e2 c4 y: q5 l% e[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-6-10 10:06 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   ' T9 m, w2 k/ ]8 y- v- I( M' S; c) N

5 L. U( g' o. }$ {+ C9 E' [- b, k! A
係呀,第一次。+ i. M2 L: D! n1 A0 P

' M3 D6 B6 i& n$ [  Y5 d& E( h6 w
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
" G1 X" k/ f7 }- ^; {. J' i7 K% [: ^  ]# c5 L' @5 a5 u2 U
# s2 O6 \# t' p( B* c" d
睇黎係啦,今日磅自己輕左!: \7 f, _  ^0 }3 B& ^2 [2 `

" A& r' {. `1 [$ x6 i, R5 O2 C% q; p  i4 i% _5 s/ T
嘩,要夢到M到重難。
# y( y+ J! Q0 H4 f1 Z. J( S+ A( e+ U9 }) z! M
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
: n, C9 q7 w  W4 l7 t: g(你的cd夢好開心噢 )
/ }# D; g( o7 z' O& [2 @( z& H% n2 y( Q# _

; k& Y, n/ ]# \我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!8 W. `8 V1 c- j1 H! a5 d7 b0 _
, E3 d' X" Z. X  M
跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次

最近訪問的版塊