嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
) W! o& }9 J% z' l; N, f) R8 j我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
" n& N0 Q/ v4 y+ b! R8 Y但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
8 n6 I, m; J0 l) p4 \) ]唔知有冇人好似我咁?
5 @+ |& b) b# Q' p7 s' E+ d! ?4 |% d* X: m
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
2 v. S' b0 `# `自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
, g$ R) u; ?# Z/ |* J我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
& V# h& W# u* k% U# x5 x但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
: z) J0 B4 E1 K& L唔知有冇人好似我咁?
9 a7 ]  L1 q/ k7 t+ Y; B' l0 D7 w9 J1 M; b; o2 e7 y- t  L
我多年前已經把自己代入女人角色
1 ~" M( q" V' F; A# s8 H  \看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?6 V- \3 D4 x6 g+ u' q0 E2 I# S

0 T$ u9 _) Z/ y0 E1 |  b
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
0 Z; B4 R: _4 J' c7 T/ c, @自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......; H7 l, ]3 g( v0 C
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
' i+ g8 T5 ^$ C1 K& F1 W: u' Y( F# s但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
. N6 `; t& W' s! T) F) j! J唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   + w- Y0 d4 [' R
又硬又軟,到底硬定軟?
$ H. a8 l7 @2 u$ @$ F5 p/ w' n# [' Q  M
/ j, Q' M' o5 t, y: T6 ]
幻想自己是女時會硬8 I+ w# n( \# ^5 |2 v
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
& B( e( |2 z6 ?* Z1 w- t( n1 R
3 p3 {0 N5 O2 c7 K; Z+ N幻想自己是女時會硬
' l6 ?$ A, q/ z/ ]但幻想不到自己是男角色整極都軟
3 a- ?7 r" i; m
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
9 ^# |7 S- F* T$ G自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的....... W# e( w6 f4 d( F3 @5 A# {& m
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
8 p" e& _4 h6 z: O  A& q4 n但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟- R0 J2 A- J' e; Z2 Q
唔知有冇人好似我咁?
" b# _" s7 d" a/ V

2 \- ]0 B/ o7 E, R$ C/ l如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱; w* w! b* [5 H7 f! O

% F8 h' E+ C$ m9 C" P4 b& {

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
. g) _4 m; x! g! I0 f% D.1 W! C  h# [1 Z  ]  r/ t) c

! E' l9 o2 K/ V$ @, M4 g(睇下冇壞)到高潮的方法
& z+ k, H* z0 }+ O# ]! p# {http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html5 a* J9 ]- r  C
.
/ Y6 f( H6 R2 w" ^& }* @% E) Z* J- E3 f7 I+ |9 ]5 p
% C1 `, o  Y4 a, M' U

3 f6 L5 y( q* s5 Y3 N% M# T# I
, `% R; a) P8 j- y' |: A. T2 T, P( V- V7 {$ O

4 u! P9 d- Z' w* |! ~) O5 d1 ]
) p9 D4 v/ H7 b7 }& t2 w" `6 X' a' Z0 M8 n+ g5 Y9 n! ^
( l5 \9 m4 h. ]) x5 f+ ]
, R; l( G  s, T( O; S+ E- o

9 u. t. Q7 \0 `4 d.8 w+ j1 d- O- d. g% ?& V
: z* l- ^0 s/ ]$ M8 k6 Q

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。( A$ P$ [3 R: u- y
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角6 J% V. G6 V8 ~$ l# f6 m8 ]
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
/ t, _1 c+ `2 ?我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
) S8 z8 C' v+ d$ [# j- a看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
& r8 B8 }# p2 L! \' \切左佢鑽個窿就無煩惱
; i2 w: e8 K6 r' Z8 p1 N; x2 p! g# C$ l- ~
/ g: n7 Y/ D8 k... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。* a" B6 _5 X2 ^4 s- N& U3 d2 M

& s6 [; x" Q0 _* y
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
- F4 R( |1 ]; D7 W) M& B; f- g9 m: Q( K, p4 n/ P
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色% {/ o, q9 |1 Y" s3 S
會幻想果度的感覺) H' p, R) W" w
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
, q# H% \# w% g/ a; p8 x真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊