嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   
  D# H2 B3 I9 f* Z: L% f2 u; Q% T各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
. a- T( x8 o; v% S1 A5 b* R9 m. c
: ]1 [  C. O) T8 o7 t  F7 z
where is 魔術美麗???
0 `4 U+ n' ]0 u8 ^( O6 p9 s: {1 _7 ?3 L
sell what???( G, N! y$ g; S5 h. s
4 c( M, Q) s% n8 v& W7 t0 K; y
please tell me. M' R* @  G$ s2 {# V' \

$ Q$ C/ T0 j" p# b1 z% E) dthanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!# W( U! _5 e% [7 b# |( S
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!
1 j5 W3 \' T+ R/ w2 }7 ~地址在上址2樓!
) w; w. B# D0 U0 D"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!
6 k( F/ ^/ ]  R; N' B6 P6 s5 X& w! n8 G! O4 k" M

嗚嗚% N5 o0 T0 i5 [! u
偶在台灣8 [8 _4 v+ A$ S
超可惜的拉

搵日上去掃貨
; M) ^% t/ v$ x) e: d. |佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜2 X/ B' X0 D4 M! U; D8 [+ Z6 J
岩晒我

聽起來不錯呢) \5 N0 I% C2 {) X  b4 {
香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表     n7 X: g. o8 D3 ?9 x7 c) J
搵日上去掃貨! ~% d5 Y- k5 \
佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去& O' A$ i$ F8 m. r9 t- E7 k9 Y
我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   5 q9 k$ v6 ?# M8 |1 X
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
* h% ~$ R$ g) i( ]其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   
- `( `' s, Q0 h) f0 N補充資料:http://www.xl-japan點com/
% n( A# a( C" t: [! l/ h& h* b: S' U
係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
; n( L: P7 }6 }3 d4 n: ^8 Z% [另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
# F7 e* t; j2 N- I可能係大碼既關係啦
* K" S0 |. _, z6 L  M" h不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過
' d  b* {0 t9 `因為淘寶好多大碼鞋店
. J4 ~4 l" X4 }5 y$ u價錢平一半以上

係咪得大碼3?
/ D" b8 A/ Y" w# c6 D而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
( }; c* X2 k0 g- `6 L我可唔可以搭單一齊去5 Q2 N0 T4 X$ I
我熟旺角仲多過自已住果度
+ d5 @  }. R1 _4 j/ _* ^
9 i# F% l9 O" W& y( ^' l

# r( P$ o5 ?" w4 G4 @我暫定約左ceci星期六夜晚上去
5 T0 T/ P& D& k9 Y你同唔同我地一齊?
! n/ i1 b. m/ q! qpm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
5 ]4 C5 Y8 R; T- q8 e0 j6 |2 ~% n校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   
9 Y9 Y. M1 G* I* k: b! Z- z係咪得大碼3?8 N" s, _1 h3 k
而且周圍shops都清緊貨.............
! \( W# \) a& ?. {6 z" o  E

, D# f, [8 c) c2 V% _Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   
) ?* x6 B5 o- c" O/ N+ M- k去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! 4 w4 [% P1 a  r6 b" e/ M' C
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
0 T+ ^& N/ Q& ~+ c$ G# o3 I* A. s( Z3 B+ j& @8 v% k& F$ n

R  N$ |6 n4 I4 @2 R直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇& t5 ?8 |+ Y8 X& R- R
香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??

最近訪問的版塊