嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾8 W7 M: V: o0 q0 K/ f3 O
仲有呢個世界真係細
+ R7 h+ a5 J/ Y, k8 @+ |' _- U露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   
2 Z7 p+ L1 W: O5 o- w" m到底係咩飯局?
! b* h: A5 x; O+ H% Z( A% \
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
+ w$ y- d  r- e) T
9 N& ?$ t+ a1 w2 Z% p& l% x1 R$ i不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   $ B8 @, u( J& q- L
, M4 D5 T: z" N: _% N6 f  U; z
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~' q8 _7 _/ c9 T- Y6 g- Z
* Q& O" J- O1 Q
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
. P" b! ~" h1 z1 v0 G+ Q
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   ! h$ b  N8 \! e0 m8 m3 v
估唔到大家咁好傾
6 V1 ^) E, u4 T' P仲有呢個世界真係細
) T4 N6 Y; F; M9 f露姬真係強,以後真的要多多指教了
$ Z: s- A& N" T/ e' H/ @" r( ~露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   4 A8 g* b* O4 K
嗯?心儀,那天誰是你??
( @; m, Z8 E/ x8 Q* o
@@?
  e! h/ u" P' E0 W& L: s芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 6 l. U5 {* x. W) z

5 ~+ s/ r  p+ V  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   & v- H1 i, N# Y
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
8 b4 A4 r1 p; M3 A! g
無提及過亦都無18+既野...
/ S. k4 r1 B* H. N  _芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀2 b# }6 b$ ^) g
3月5日0 `( A4 z: B& w$ N
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   
( X. k6 p" p2 U$ d! K# a心儀/ \& L/ q" [. e7 m% i& U/ a
3月5日
+ z8 n5 G( ^9 B2 I# O. {, F個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
' T) @* t5 b' h; b笨笨的>>>
' ]2 Y$ W3 Q9 u8 e, \- O7 d1 @1 x) g唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
* G: X6 ^7 l# d! G我都好開心~
! b4 j& n3 X' X( v7 r* Z( t) b' h: C- @7 D# F* X4 t
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
( N  [: i6 E% {# a大家交流交流. c1 w3 a1 d$ x6 j+ n4 n

5 o& L* ]8 r+ |5 m8 V, Z# E0 zsuki都係-3-''''你仲強.....
/ i; d9 I8 M; a# c  T我都冇膽出街....# e# k1 @" }. b6 F

$ _/ Z( g: @) [1 p5 D3 S: Q下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   ! n5 E4 F2 ~' k) D
好傾就好啦~8 o# O  Q) X$ \2 H
我都好開心~; G- r  ~! `+ a3 b+ ]

" B$ r* A' R9 z別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
$ Q1 e( W! ]' f. ^4 \" j- F* f# Z大家交流交流. F5 }4 U& y3 C! }9 `$ h

& p: I' n; _3 Z" ~suki都係-3-''''你仲強.....) P% C; T  F1 f9 F
我都冇膽出街....
) f7 ?' X& b9 @# z2 q7 _. ~- z& }& U6 N0 ^3 g6 J
下次再約出來啦~!
8 _; K' _- \: ], {6 K以你既身型同化妝技術
$ j/ M  S5 }, Y3 `4 C' A1 J, |唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

}- ?& [  ]% k1 s那是幻覺!& \8 R9 Q, g9 z5 q6 D
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?

最近訪問的版塊