嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   5 |+ g$ }, ~) P; |; f: `) |  W9 \

9 q: v' x  G" \, |; L& V! d
0 d  q- C/ O0 j& I# `/ ? 我訓覺果陣都係!: L% E% v7 t& Z( p4 s8 B" X
yeah!give me 5
/ X# f# Z! A# n2 e, l6 v4 R3 L0 s3 k
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   5 R2 q0 c) H! k, d: A8 N/ u( ~
4 d" t  e3 _: Q& W' f& b
Angela姐姐自爆了@@
2 I! {, _- P$ x' \0 B( ~8 c 講之麻...又唔係自貼! b# K& ]8 [7 D

$ m* ^3 [) H  X3 i; n5 L0 y4 i 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
$ s$ G5 ?+ D: w7 o/ R蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   % ^& h! g+ F2 h. N

% J% L3 P4 t# P由細到大我係屋企都係唔著架啦3 q* \. f7 V7 j: F9 a1 i2 C
有咩咁可愛呢XD
+ X& _8 Z! {6 s1 v% N; ~4 |6 Q
我又要心儀唔著底褲交收$ A/ g  A. Q3 c9 Q# b) P
XDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   " I0 b) Y: y+ N! B

' s& a8 G5 G1 e# L+ y( z# V 講之麻...又唔係自貼
6 J& M  J8 f/ k0 i6 q7 j+ b- H/ @3 @- P/ U6 N) K6 n* `
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
: H! F9 H$ s7 U) H蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
  r+ M# K3 S" A

2 i; k% H+ U4 u裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
+ d: X# j" L) G/ ]( V
6 K8 I; E1 a- w# [8 v7 ] 講之麻...又唔係自貼
) t/ }2 M% d. [
. \) Z3 c! l# T( s, Y 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
8 N1 q3 U' a4 D& A4 s蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
/ ^4 @9 O- [2 K9 f  _: v
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   7 ~' j  v4 X0 U7 O' i  H; W
2 H2 a$ S! l" t8 j1 L
我又要心儀唔著底褲交收
  Z# ]$ \# [6 N; N5 P; zXDD
2 ]/ L& A3 P  [$ g
睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!* m7 [1 [8 A. @/ c
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   9 o* ]. L2 o4 p% B  C+ W' O

# W& n' ?: s8 g3 R% i7 a
! i0 G# h: |( p, b0 V5 i' e. p; x; t心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
! }. x9 x- u) c. e1 n
6 g8 [( f7 Y/ J6 M6 m6 X% \; I) Hw...其實你係誤信某門講ge o野... XD!9 H1 C7 z0 |- y4 V. E

' V' m4 |8 _( a3 c0 x
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   , d( \! G, s% D- q0 r+ n

2 m/ U3 A" M% v7 ~# s! x 講之麻...又唔係自貼- D9 \# n8 W* L" k+ t# [6 S

$ U9 ^! {) t! R9 I! y. g. z2 { 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架, z9 B6 {: ^% b" P0 w! h4 B0 E
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
; W/ |. ?' A4 p! b' T3 P: v. E& s# E) Q" m( A* G0 U; \
最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)

最近訪問的版塊