嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋入手

學生鞋入手

上星期三 , 終於鼓起勇氣買左第一對學生鞋5 Z& c. C1 ^4 |5 S* Q, v& y! R
是在屋村的商場買的 , 雖然唔係我最想要ge反光漆皮( s0 Y8 Z! Y9 P; E( ~0 h2 x
不過都好過冇 , 起碼個蝴蝶結款係我ge至愛5 P4 Q9 X+ A# P8 L
希望遲d可以買到反光漆皮版啦 , 不過個櫃接近冇位 , 想買都冇地方擺 , 唔知點好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
對鞋咩size ga? 好似好細對咁既

我都好鐘意蝴蝶結
2 A+ P$ T2 u" r/ Y好Q...

引用:
原帖由 noel 於 2007-11-27 05:06 發表
( r1 l: i7 N% B; z+ _& z對鞋咩size ga? 好似好細對咁既
0 b" Q/ m' W$ L9 L9 o9 q) ~& L
) a# o  [: f; b3 s# o
41( a: @; c4 J2 G- V2 y
我應該著 42 的# ?2 `  ^& ^! Z* I9 M
不過41對腳都入到4 @( Q* }1 n. x" m6 r
但係就一定唔出得街囉
7 F8 f; l6 p8 L  r不過都唔緊要 , 暫時都未敢著女裝出街
- o5 D: h7 _6 p* k主要都係買黎影相

其實著學生鞋都幾累下, 之前萬聖節我就係扮學生妹鬼, 行左成晚隻腳勁累(我對42, 好岩size ga), 所以你真係著出街都要諗下先

回復 5# 的帖子

我應該都唔會出街架啦* ^& v* J8 I8 `0 ]0 C  p! X
都唔知幾時先有咁ge勇氣

good我suppost it....

都幾cute!我都有時囉我
: v" `; E2 s: p/ {家姐d以前估d返學鞋著啦!

引用:
原帖由 noel 於 2007-11-27 10:02 PM 發表
6 `2 B7 M/ r" Z! J3 b其實著學生鞋都幾累下, 之前萬聖節我就係扮學生妹鬼, 行左成晚隻腳勁累(我對42, 好岩size ga), 所以你真係著出街都要諗下先
/ d0 d; N+ `% k# E# o/ H" ~
8 o/ G. o# d& y! j* Q
雖然我未著過學生鞋. 但係估唔到平底既學生鞋會同高跟鞋一樣, 行一晚會勁累......

回復 9# 的帖子

你唔鍾意學生服咩?+ J! J. J. V! g( u4 c8 T3 ~
好靚bor

引用:
原帖由 silkypanties 於 2007-12-9 21:27 發表
. K2 O) i5 P  _7 C4 U
! O, x9 f  r. k! v+ T" V
- q! Z. A  d5 a2 v2 I! g9 F7 c雖然我未著過學生鞋. 但係估唔到平底既學生鞋會同高跟鞋一樣, 行一晚會勁累......
3 K- Y2 I/ n. {1 n. c最主要係著唔慣, 因為我平時八成時間著波鞋的

邊間屋村商場買???

回復 12# 的帖子

唔講我俾你聽1 d' [# M* o6 n! X6 a0 l1 M
其實好多都有

好靚呀..對鞋
/ A9 t8 e1 u* R" P6 q8 m% W3 j下次影著住對鞋的相2 E. B+ B+ `7 ]
我支持你

買左幾錢/??????

回復 15# 的帖子

$120

近排問過灣仔一間鞋舖, 佢地有你呢d 款既學生鞋賣, 最大41碼 $99對, 而佢地亦有另一款個樣似皮鞋d 既學生鞋賣, 最大42碼, 但貴一倍$199對, 有興趣可以pm問我囉地址
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 17# 的帖子

我頭先又買左對
; h5 q3 X9 m! h係我一直最想要ge款
% B* \- S2 X% S; n' t! v* r等陣 post 俾大家睇

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-18 19:38 發表 / g0 Y1 r" D7 v6 {# L) j
近排問過灣仔一間鞋舖, 佢地有你呢d 款既學生鞋賣, 最大41碼 $99對, 而佢地亦有另一款個樣似皮鞋d 既學生鞋賣, 最大42碼, 但貴一倍$199對, 有興趣可以pm問我囉地址
% o- K8 ^. ~. s
你有冇去過買??

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2008-1-18 22:22 發表 2 D* {0 V/ s9 `$ [
# Z9 j4 \/ j  w3 @8 R8 e# D
你有冇去過買??
" {0 }+ J0 H  E
無, 因為我對學生鞋興趣不大, 我只係問過size
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/