嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
* C& v; T. M1 e2 B) P7 ]仲有呢個世界真係細
$ g# O- D- ^, T- P- f5 W+ d露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表     {8 v. g" r, J) r! T8 J/ i
到底係咩飯局?
. T3 @8 C! L2 K' u* P- b) x' S3 {! @
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
; P' {6 b( r$ b8 z6 D. v
4 e# R9 P) v+ N0 ^, V( F不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   . ]+ u7 z, e( u4 b

) w$ S) u( x( I; K; r呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~5 K' d/ W. a: s! k

" V6 g; t/ n( j1 F/ s& @不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
5 \) c- c* m5 d& A% C" i
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   3 d& A! W% d, J# L3 {
估唔到大家咁好傾
' o0 l2 r5 s3 J+ E仲有呢個世界真係細
8 L0 x0 |& }* Q  C, D8 R露姬真係強,以後真的要多多指教了
5 E: F$ r" a* x2 r
露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
- x+ v8 }5 |! o7 ~% U+ j嗯?心儀,那天誰是你??
2 \0 E! b# z3 [: ]# M" p0 ^0 ~" H
@@?$ j: R+ O/ j# F  k- w, J4 d% B
芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。
% O- P- i2 f" ~8 ^4 y" R
& t3 ^' u$ {, ~6 u! s. I1 c  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   
2 ~$ H; ~: Q+ C; \+ W你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
; X4 k% l/ T" p( O: \
無提及過亦都無18+既野...- ]/ E  s, l; f% d8 k, Q- r! l
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
0 ~" v! ]. e" m9 l3月5日
. x8 d+ l2 h. ~& n  J4 H個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   
& p& v4 E- v, j% e% n- X* _心儀
- C% P6 q) x4 N2 X8 k+ d# z! h( o0 g9 U3月5日
; A5 R) Q, i6 d9 w  O5 W5 n個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
5 ~1 X; m  |% k/ {$ Q
笨笨的>>>
1 o5 b! @: j+ z/ ^; m& ~' d9 S唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
( c# \3 ~; h& ^6 g我都好開心~
2 d. D& p: w  K8 K+ o$ l* T$ D2 z2 {3 j! }4 n) h
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@"") n! R9 e" q6 f  L( ?
大家交流交流
9 J5 a' E) c4 ~4 y
( ?' ^8 T+ R+ q; u. @) ]5 {suki都係-3-''''你仲強.....9 ^; ]  h' `# ~
我都冇膽出街...., R1 n* V/ v. m- \; g

; o1 j1 a1 a! ~* c3 K下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   
3 W3 Z  J/ u/ ]: B  `) V" @好傾就好啦~
% K7 c% I! Q7 }9 `! Q* k. s6 s我都好開心~0 Z1 t1 q6 m$ G5 g7 T9 o
0 m( I. U! c0 r- m: p# o
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
* T$ `& G$ Q" ]大家交流交流
: _" C! x( q/ O5 y* ~
& l- g+ m5 H" S# \$ lsuki都係-3-''''你仲強.....1 [+ Y0 J  S# ~6 Y, H7 X! l' S  X% U
我都冇膽出街....
% C& z. \( u2 n( E0 \+ s* s9 p6 M; s
4 c" f& @1 L- u6 Z下次再約出來啦~!
$ f2 P8 B7 m4 ]% o  H( f以你既身型同化妝技術
) q9 c2 V# {8 s( G# q7 N唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

4 _# r: s1 `5 e1 n" n
那是幻覺!. m0 M1 O; K4 b* H1 C. j& u
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?