嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請入 !! 招好心人!!

請入 !! 招好心人!!

好啦~在2000fun pm我的人~ 叫我幫手~
' V( w5 n4 d: b0 K' b佢怕給人起底!! 9 |5 O8 B, c0 H; ?6 O% M- M! R. A! w8 W
招好心人 !!
  d1 ?, t* n5 d6 w- x' B* v, x& X1 W% g( k  D" x
可以借衣服 +鞋 !! + 化妝品 !! 8 b4 G* J, x: k5 w7 B

) L5 G& l- v) n% ~1 a1 d同可以教佢一些 如何化妝 !!$ z+ y+ `1 u3 w

?1 w8 P; h/ I; f' _( g吾知有沒有好心人可以幫佢呢!!
/ w: w! f" @7 c% l; r4 G( f  L0 u( w, R8 W0 y# D. q" u
[主要問題]5 V0 a) v# {, }: N8 K, F
3 o' J8 c, o; {% W  h0 @- t. m% z2 F7 J
1:佢話自己沒有金錢可以買到衣服 +化妝品 !! 介於 1個月 0用不超過 50元!!
! s  y7 h, d" g3 w+ a2 I! M2:想做一名偽娘 !! 系超想個隻-3-"$ j8 r  m1 u9 E- i0 u& H
~~
- A; r% J$ h/ z3 I) {$ E. T1 H( S吾知咁多姐姐!! 可吾可以做過好心..借下衣服 +化妝品 教下佢如何做一名女生呢!!
3 N; M+ r: s, {* V9 C: x# P我想幫手!!旦我人不在 hk ~~
% m/ D3 X! u/ W有的請pw我 -3-"
& K7 j4 o9 x( Z% n5 X
+ f% q) |6 q9 J9 J# W( R' }1 k# y" t4 E
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
零用一個用不超過50?
- {2 G, e, K; m, K( ?% Z, q4 p咁佢食乜

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 14:43 發表   ( V+ k- e) p( ^5 P8 Z2 b5 J* N7 S. U
零用一個用不超過50?
! k" Q  ~6 C( r& ~; f" d  X# z咁佢食乜
8 \' m- g% E3 j1 {: i' K

3 Q3 h6 A& s$ [我都想知
" H1 i/ h, o% B1 K2 q6 t- |0 M6 `% ]佢話午餐返home !!食 !!! b8 T6 @6 M+ e- q! V1 g8 g- ~6 E

9 c5 |. k/ K- s2 ^" s' @旦-_- 0食呢-.-"

佢本身似唔似女仔先, 似嘅話, 簡簡單單嘅衫就好靚啦, 留長少少頭髮, 可以唔洗搞咁多嘢,
- E8 b) A+ B- \( L9 [
6 n* X1 ^6 h' h/ }$ e' A* {1 d* G如果戀物, 好似我呢啲, 錢就緊要

吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...0 a7 O) w& M- Z  j- A; c
佢咩身形先?/ h5 e( u5 e$ S+ Q+ w
我有條裙唔要,可以好平比佢!

如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 17:16 發表   8 L/ j2 p0 L# J/ ?
吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...  k$ b5 s; d, d8 ?: [( w
佢咩身形先?
- R5 f+ Y% j3 V  _我有條裙唔要,可以好平比佢!
, O" M; p4 F6 O) K) R! u! o9 D人地得50蚊零用咋..
4 |, u& O/ W9 H係就送比人啦-3-

小的無能無力.....
) Z# Y- D0 c3 D1 y1 Y
5 H6 X3 C3 q' {  d' y' W願有心人出現...阿門

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 17:42 發表   
# c6 s! s# ~) |1 O: V5 U' \3 v: l/ _' Q+ q
人地得50蚊零用咋... I" P7 z$ u6 U7 }
係就送比人啦-3-
, z3 @- a# d" k' Z5 G) R
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!+ R2 g3 S2 C0 n' y+ H
我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!4 ^7 J6 Q  k% v* e2 Q4 q
叫佢如果有興趣pm我啦!

-                                                                        0用不超過 50元"
9 a8 Z5 N0 k1 C3 r7 i' N-                                                                  小朋友泥架=V=???

有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~
# k' S% B( b1 X* v% i這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,
( N3 {8 u  L$ E6 _( M2 |4 V心理方面都好重要, 最緊要有愛~~
% m$ e+ G% }7 a2 _% b) ~其實會唔會有特定的喜好呢~~?
) K7 b$ S6 o) E8 Beg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 19:16 發表   
# u% H' P9 ]% n6 z1 r- X* t7 M* f( x& _3 _" @/ z8 G; v8 ~8 v
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!
" W( D6 ^% W" w6 @7 H- B8 f. J1 Z& O我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!
& V" g5 n) a! ]8 H3 l4 E2 C叫佢如果有興趣pm我啦!
& w8 F% p3 _  l- A+ h% l' x) E/ ^! ~8 A$ \) \3 C7 q$ W, a
找他@.@"
; K; H* P+ J2 M0 Z: a/ Radd msn : [email protected]

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-3-21 20:09 發表   $ C% k; Z) F2 {. y, D
-                                                                        0用不超過 50元"
! R4 ]% a. ~- d2 m" F) O7 |-                                                                  小朋友泥架=V=???
% t0 Q1 R' l) M& P' p
* D5 p. P. ^2 f/ u; J% b" R$ Q( Z6 Z
幫回的=.="
% B+ S( N" s8 |佢中五學生

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-3-21 20:53 發表   
9 l6 e1 x) m" a有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~
% k  w, J% u# ~! v這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,8 g, i0 v% J1 ^7 E$ O, N6 ?
心理方面都好重要, 最緊要有愛~~
; v6 M, G- Y  g" }% |2 |其實會唔會有特定的喜好呢~~?: y; d1 d  j6 d2 M# u( X
eg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......
9 `7 ~. B: ]4 N6 W- x) U8 q  m' t! {
幫佢 回 ...* {6 _$ D9 b" M! C* g7 j
$ j+ h4 z( x& s6 F
無特別喜好

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-21 17:34 發表   6 l2 f6 V+ [. u
如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]
: O6 R& o. M1 G$ Z& T! b

# d) V, |7 p1 T. G4 s賣幫佢回答!!
+ i$ y+ A( q3 z
  r/ c9 ~5 p, S) }) K( R8 z! }好牙~唔該

多 d 上黎呢度留言發帖
" C8 n; m, z2 u4 z賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   
: L$ h7 C( K- A6 F多 d 上黎呢度留言發帖
" y( S$ W7 S* a, D/ S5 N賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
' h7 t9 a. J, Z3 b6 l( m( {
咁好...係咪真嫁!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 22:41 發表   
6 P% Y  d7 L" {- p( r! ]9 Q5 r+ R5 d6 K* ]( D  q
咁好...係咪真嫁!!!
1 R- ]; g$ h6 p9 g, S1 o3 @+ ?1 J- P, x9 A* g9 i+ X
當然啦, 壇主唔會呃你, 遲 d 你就知架喇, 暫時都仲係一個迷, 吊下大家癮先3 `( I4 l9 Q1 ]; J
你賺定多 d 金錢就包冇蝕底

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   
# Y8 ^; _8 G; Q, o多 d 上黎呢度留言發帖
& ?1 C+ y8 j# G3 a  v賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
8 O! |. j7 f9 n1 Y- |9 A
3 L+ |1 M/ _1 B( j
係咪 戀の服飾店 , 其實可唔可以整到有得 不選性別 而玩到

真係咁超想就去搵錢啦= =仲咁多口水