嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

ageless鞋

ageless鞋

星期一我去拎鞋4 m8 `, m  {* i: B* `; {; L1 p" [( t! i2 f
順便影d款俾大家睇下
  T! L" t/ @! Q冇帶相機,只有手機影,效果唔係咁好,請多多多包容
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實你著平底鞋都好睇呀
, o5 O  B! @3 p3 _1 i請問聲係唔係上面所有款都有大碼?

邊個做 model 呢, 對腳幾細咁喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

兩位sales姐姐
- M- X, `+ g6 k7 m. |& l; D/ H+ ^
上面款中只有一對唔係大碼
2 C- I6 A* K2 O5 q8 C5 eboot款有d要訂做,不過睇下著咩碼0 \3 K8 W' O5 m8 ?. B$ x
只要唔係大size腳都有現貨

訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)
& K2 |$ d8 e/ P# ?: h) Z' ~, ~/ f( }5 e

我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?

相中的款式唔系小妹喜歡的類型, 唔知有無更加少女款式DD7 a9 A& e4 I2 g! G2 o2 a
講開MODEL腿很幼

唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-11-10 19:16 發表   9 ~5 L2 T6 L1 T# j* q
訂造過膝BOOT約幾錢?(43,人造皮,~)
& {; b5 K5 h/ f1 |5 [4 K! W

# b6 t. C, C1 E5 b9 g3 z0 s1 M2 c. W: ]8 F
如果冇記錯大約$700-$800

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-10 23:25 發表   
: u8 a1 _5 C6 F2 H1 N我想問你知唔知 IMG_0468 (Large).jpg 幾多錢?
0 v: O& W* P. B) L1 y( [- k2 \, O  B- V5 ^! O; B9 x
+ N* e: Q& Y( @9 b7 k- P
如果冇記錯好似係$300

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-11 02:31 發表   
; I8 x3 P* k' g; e3 F- G3 `4 z唔係你0黎0羊? 邊個對大腿咁鬼粗?
: h! l- z3 i4 ]1 r
" O  M  n. R4 p, f
# s" }! X! h  n- @) W! z8 w
平底鞋就M姐
3 L+ `, @/ Q7 F其餘就C姐, ?. P+ S7 w4 Z- p$ s
個晚我都冇試過鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:34 發表   
3 V) l5 U" ?% N
4 x  S, u! b9 b: Y5 o
. n+ L8 C2 k0 m) }+ ~5 t4 T+ l# Y* ]
. Q# x  l3 V% J0 A% I平底鞋就M姐
( v: a2 C3 D  k其餘就C姐2 O  f/ t0 @# o4 \. B
個晚我都冇試過鞋
( V2 J) ~) f+ A7 H4 g& Q+ o$ c* T3 P9 `! I" @8 o
C姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-12 01:33 發表   
* x5 W$ N4 R( a. n9 A% z3 ?
. U( m" S" G6 M* I8 h; s& I5 `/ p  A, k! t7 M. a
4 t( ]  b. P5 q$ B) u. c8 s
如果冇記錯好似係$300
7 `1 p8 M& g& R
! c; z7 ~9 G# C2 Z! l唔該你,要尋日去睇睇先
. b! N1 m5 q0 ]不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-13 08:28 發表   
* r- |+ J- O/ f3 c0 H$ v8 H. H# m1 x- j

! K3 s1 f2 r1 ^3 v1 ?唔該你,要尋日去睇睇先
- ?5 ~2 Z6 L! P5 {# p/ A不過我第一次去,想問問幾時會比較小人,同埋可唔可以好似官塘咁入倉試?
2 I5 G- M& a0 I6 }. t

. x2 {$ l8 e: |& F4 R
1 ^2 Q( {. K0 z+ f; i當然可以啦
% W( g7 n: U) Y+ w9 _其實咩時間都得架啦+ }1 l* ~5 K5 N3 C% A( M) `) L" _
咪當行咁睇野咁囉
/ f( B- D1 {) i- o) `& c使唔使我陪你?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 01:52 發表   8 t8 H% l9 g9 N

! |: x; j% m* I+ t: X% |$ Y& m# Z0 J. J' n
C姐對腳我就一定認得! 但M姐對腳咁粗架o羊?
( M+ s$ Q! o4 O' @( n0 q

9 J* E0 b/ J( _) T6 ]: q$ X' }: U3 g1 ^, P( K$ k
佢地兩個隻腳差唔多大咋嘛- H! l1 C% ^& E  ^
只不過c姐隻腳size岩試鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 14:58 發表   # n- H/ r% J6 Z8 L5 y( c4 K

: c! Q( T/ m4 h; y7 I& {4 D
; H  L5 _8 N# `# V! V; z: @* E) L
! W1 y5 [$ I7 s5 W" X: i當然可以啦5 X& G1 C" ~, E8 _  j. C
其實咩時間都得架啦  ^- T* Q0 A" j9 p
咪當行咁睇野咁囉
( K" a$ c/ K/ e9 s% G% K. x1 p使唔使我陪你?
% h# D, S) i4 Z: s# f

4 U. U' q% y3 b" p& ^* x好呀,如果可以就最好呀,我好想搵個姊妹一齊行街睇衫

pm我邊日得啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-15 15:42 發表   : [' p+ K7 X1 z/ J3 U
pm我邊日得啦
5 Q5 t  D$ n; R6 Z) }: nOkok不過要遲小小,最近唔係好得

總之等你PM啦

thanks for your sharing~~