嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想請教下大家高跟鞋可以點收藏呢?

想請教下大家高跟鞋可以點收藏呢?

裙果d我都重算ok收到...
* N; v" {2 V9 T2 p9 K  X4 k但係高跟鞋真係.... - w' k7 R% e' [* M) m  ^# X
依家屋企有一對都好怕被發現
" T+ l* M* F/ L0 o. @4 Y請求大家比個方法我~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
就咁擺係一個紙皮箱入面
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 蕊璃o琉璃 於 2011-2-21 22:44 發表   
1 c1 ?0 `! R1 b: u( d" M3 L7 y裙果d我都重算ok收到...
1 v' w1 x( j! t% ?但係高跟鞋真係....
" ?/ R& \0 _( c1 x* k) b依家屋企有一對都好怕被發現
. g/ z) \0 W7 @4 G請求大家比個方法我~
; B8 M- c7 N7 a, X# z! j5 \
租個迷你倉啦...

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-2-21 23:00 發表   
! }+ G& W4 I3 c* E* n5 V就咁擺係一個紙皮箱入面
' o0 f% F4 a* \/ U( L7 v: S% n. X3 |4 A; K
實比人發現架wo...就係唔可以比人發現

引用:
原帖由 Jany 於 2011-2-21 23:34 發表   
' H* ~- ?: f/ `3 W- ~  r+ v2 S: m7 Y2 Z& Z0 y+ e
租個迷你倉啦...
$ b, ]  q) P' l# K+ ]1 C7 V1 M0 ]6 Z" X
本身都諗住咁做...但係好唔方便....

唔通要同我心愛既高跟講bey bey # F; G7 H- S+ K) T
今晚決定左著住訓!
7 [7 G9 F% t/ f2 V/ ]$ G聽朝有機會既影左相留念

有幾高呢? 放得入其他合嗎?
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我諗應該係6-8cm咁上下啦...
. I! Y+ ?) V8 O: Z8 `4 P7 N我之前用模型合裝住既..不過覺得好易比人發現
/ Y5 s* {/ j( ?唔知點好....

引用:
原帖由 蕊璃o琉璃 於 2011-2-22 00:35 發表   
6 I: [. P3 B  E; \" R1 ~我諗應該係6-8cm咁上下啦...
* p5 M) {. q$ E9 Q2 |3 H2 B8 |- U我之前用模型合裝住既..不過覺得好易比人發現
  V: P  P' f* l9 i1 j7 c2 o唔知點好....
0 g+ Q2 g1 |1 v  A: f: q/ E2 m  _& T0 a5 n+ `* R- Z
模型合!! 我以前都係
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

回復 9# iamonheel 的帖子

無錯,但是紙盒縂有被搞的一日(阻住曬,丢去垃圾啦)。
. d( Q) r' |, j; Y: k/ N不然整個大模型display盒,在底偷空油黑放都ok(到膠片公司訂造的話幾高幾寬都得),同所有人講限量版,眼看手勿動(除了你),不過個模型就大投資啦

buy a metal box with lock, and say that the box is for personal stuff.  since they cannot see what is inside, they cannot say anything.

要收埋樹要放係樹林4 I; |) l4 p; U* d# T  H
要收埋人就要人多的地方
' a4 z4 ^6 j5 R1 H5 y  A3 S9 {7 x! V要收埋鞋,鞋架

回復 12# 雪映 的帖子

係啊!
. t0 l7 m9 M" H! y/ p. `5 m$ j, B, J如果屋企擺得亂或多朋友,就有藉口阿XX朋友、同學、同事搬屋無位,交你代管仲有保管費留低,( N2 q% Y0 ]* f; R; t, k) P* g/ h
不知何年何日來取回,叫大家要小心保管、保養
/ v# t: }( X; v) x0 [最重要個阿XX無人識、無聯絡資料、是女
+ [) n4 H, m5 n問起點解無來取,就話人地忘記了或未想取回住繼續代管...浪費位置?有錢收啊
' E2 X1 ]3 J6 e0 n8 S1 V
- H0 M# Q% h2 y! t7 D! R5 v[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-2-22 21:58 編輯 ]

我都好明白你既感受, 因為唔知點收而冇得買鞋著

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-2-22 21:55 發表   
& K7 E" N1 b4 u係啊!
7 y9 D7 X$ c, f$ W如果屋企擺得亂或多朋友,就有藉口阿XX朋友、同學、同事搬屋無位,交你代管仲有保管費留低,
  r# ]3 n* Q+ y3 R不知何年何日來取回,叫大家要小心保管、保養 0 t% ?3 ~" Y. [) \
最重要個阿XX無人識、無聯絡資料、是女
) ?, p+ R( |# ]5 D0 b. B5 |$ U問起 ...
$ [3 ~4 q8 {- ~6 T4 Q1 P有冇人信ar...搬屋無位,只係對鞋冇位放?朋友仲收保管費?

可以用個背包或任何去街既袋,裝住所有CD用品,然後用把鎖鎖住個袋條拉鍊.1 g& T  j/ b3 r* y7 j0 V) V  v
裝個袋放入衣柜/柜桶度,衣柜/柜桶有得鎖仲好.
* g& |4 q: r5 a' m  y) ~無得鎖都ok,就算俾人見到個袋都唔可以即時睇到係咩.
8 l8 y6 q& e2 C4 V有人想知實問你,你講咩都得啦到時.

引用:
原帖由 w-wing 於 22/2/2011 21:55 發表   
: _4 s1 K- V5 ]0 w( G# l  f係啊!
! l# o1 K) i* M9 L" O: u如果屋企擺得亂或多朋友,就有藉口阿XX朋友、同學、同事搬屋無位,交你代管仲有保管費留低,
2 r; `' ?! C! n/ ^7 U/ a6 K不知何年何日來取回,叫大家要小心保管、保養 8 H3 f- s& F6 d/ H# M
最重要個阿XX無人識、無聯絡資料、是女
  c5 K0 ^; V  Z問起 ...
' b% ?$ Z4 J' x- x對不起,我隨口說的,不要太認真...

好彩玲玲自己住冇呢個煩惱...8 }! ^) X* R' O% t8 @# W

9 M6 e: u" C5 H1 P# r7 D' g不過都試過屋企人無lala返黎, 要拿拿臨走鬼, 真係嚇親.....

回復 15# Jany 的帖子

有冇人信ar...搬屋無位,<--answer:唔給大屋搬小屋呀    [0 R  ^0 d9 A1 [# j
只係對鞋冇位放?朋友仲收保管費?<--answer: 如果在返工,話是同事,不是朋友 ,同事費事欠人情而自己想幫補下所以收錢,仲可以話陸續有來4 |: ]- w9 `/ ]# ^4 r- Z& t; U3 ]
最近要有原裝鞋盒才顯得出此鞋的重要性
4 j" i  x- L' J1 U& w9 U) g! z! |. O, v+ {# {2 w% q1 ?/ `  `

回復 16# CDYoyo 的帖子

有啲阿媽、老豆想知實唔問你,自己開袋,到時你講咩都無用啊