嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有乳房的煩腦

有乳房的煩腦

乳房是很敏感的~~
0 G2 Q( ~  g# ?- i) i: n7 S7 P1 ^冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
2 _' _4 x, a/ B# B/ T( c) B熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~
5 Q4 g, q6 f- e, S' g& g每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~  e0 f. E# m# ^2 J2 Y' z5 o
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~
6 B  L5 e% q$ D: {% l4 p0 a如果被別人撞倒乳房是很痛的~~
1 i* A: W3 [. \* J) o- l1 O這是婷婷的經驗~~
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
無辦法啦!有乳房一定會咁嫁啦!加油啦!

同意樓上講法
5 ]6 ]! l+ Q7 c# r, _3 k不過,有乳房會比人倩霧

12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!2 y% V, Y9 A( N# q
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:15 發表   4 n: ?8 ~* l3 i, v) L! _4 _# z/ \
12-3歲? 係!岩岩發育就會咁!& W$ t6 y0 _: a3 G4 \' J# i
不過你講既冷熱感覺,我又唔覺得係咁
( ^$ r; m5 `' w& I( P! X

( y. d' j$ j' h妳是女生?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

so female always say male does not know their pain....

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 22:21 發表   $ M4 W8 m& B0 G: q8 O

. v. S8 E2 J/ Y
/ a. [# X2 }$ A  M$ `- r8 I; ?9 Y8 f妳是女生?  
7 T% H5 q4 T( `7 t) K' o  是的,你信嗎!

引用:
原帖由 misslady 於 2011-4-14 22:37 發表   
: i4 s8 s& o3 b9 a# B9 |" f! Mso female always say male does not know their pain....
: f) X+ Z# Q& L- v' r
exactly!

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 22:42 發表   , a0 M" b8 Y  {+ {% t
8 @5 G# M3 T- l$ L. J: ?/ ^* e
  是的,你信嗎!
+ t. O0 ~& R% [4 Q" w# Y( n$ ^- W- `' s+ h; |+ a
你話是的咪信囉~~
& H( X! \4 r6 z! @+ x' D) T我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜? ( a7 o3 r5 x, R# g* y7 U
我的確係有34A真女生乳房~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:34 發表   ' }# f, [4 v5 [' d$ B' W
. Y: q, v! ~7 z
! b' r+ _+ n, C
你話是的咪信囉~~
' E  ]& J5 Z, p. ~/ g% j我不是女生也不是正常男生也不似CD~~三不像你估我係乜? ( Y6 u, E* m& c. v/ j& S4 Y" k
我的確係有34A真女生乳房~~  
2 F: X- H1 P$ g# [7 O

. T9 _: Q+ [  B1 v3 V3 ?咁我話不是啦  + e6 b8 e& K3 G3 y5 {; k' \9 x9 O
你係... 我唔知丫

引用:
原帖由 pisa 於 2011-4-14 23:39 發表   
! v7 V  [2 B( O% d0 @- N  t# H2 n0 C8 D- [. L: [
% N6 D+ |7 z  \' ?9 H2 h
咁我話不是啦  
  ~! ~; P1 z( S' d你係... 我唔知丫
& |8 P) L( K, [; T
6 _9 Y; o* T2 r; l/ h4 S5 f1 {你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
# |  I+ n# E: n  D% M我係~~?我是婷婷~~

婷婷是先锋!!
; S# m7 c) ]" B3 |我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。
5 b6 s5 T* e7 P) T5 R; s3 s0 I好佩服婷婷的勇气!

引用:
原帖由 nuwkov 於 2011-4-15 04:00 發表   ) T* n" {+ N. d0 d' A
婷婷是先锋!!' j9 H0 ]# s7 Y$ x# Q
我买38B/80B厚杯,其实无乳房。不过乳头敏感。
1 C; Y, p* z9 `' a2 G好佩服婷婷的勇气!
& ^3 v$ }* G7 \' l0 t
# J' \& a7 ]- v6 F. `5 R多謝妳~~
' T- N! f7 E4 G7 f9 O. h+ F7 `我不是先鋒呢~~有很多姊妹比我走得更前~~
* P) D5 B- J2 ?/ H/ z0 r我巳經決定一生不會頭~~勇氣巳是不需呢~~
; k) l8 e4 H, ^7 I! v( |& Q如今我繼續會努力學習女生的一切~~, {5 J, Z4 W( {8 M( F8 l! Q
使自己更像女性~~

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 23:48 發表   
, G  K5 {7 L5 ]6 h; ]: h! |* w- |
( k2 O$ F0 F+ F2 ?. l- N! [4 M) Z. g1 V1 {2 q' d" ?( N6 m7 K. A
你話不是我也信~~ 因為你是男是女也不關我事~~對我有冇影響o既。
( B9 P0 I3 g* `. u/ _我係~~?我是婷婷~~  
- u1 A% R/ ~- X  L' j% B; @9 q' k 知喇,婷婷丫嘛

我頂你,繼續

青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,  w. Y: x  N: N: e( j5 i
抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,
, z3 L/ I' C1 m, \比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,
& D: @2 b7 g. t8 N2 ^到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...

引用:
原帖由 雪映 於 2011-4-15 18:00 發表   
# W2 S# l6 n* L  }1 y8 L青春期有少少乳房就比人捉我去醫院驗,
/ X2 \% a/ h: [  a9 C; Q抽幾支血,驗呢樣驗果樣,返學又要請假,0 H- }0 R- [. Q7 Q) {2 ~9 T
比醫生紙班主任睇又怕比人睇出咩事,' j; e$ X6 w. ?/ s  G/ i
到頭來除左女性荷爾蒙高少少之外乜都驗唔到...
1 e' o1 m; r; h. H" b8 y: Z: O" L/ c1 y! J( d
這就是男性女乳症了~~ ; D# f9 p* ^9 v
醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?

引用:
原帖由 adam5354 於 16/4/2011 06:50 發表   % R# x( g& z9 j. Z8 v& C- ?* B

8 J1 W! k5 Z2 K) C  q' F! {1 ?
9 N0 k- I8 g0 @) v1 e這就是男性女乳症了~~
: u. `/ w. E5 h. R# w7 ^醫生有冇同你打男性荷爾蒙嫁~~?  
) ]8 e+ V+ o! F冇,好似叫做多d擴胸運動,
* q: ]4 M. S4 ]2 ?4 j如果唔鐘意可以做手術切左佢
8 ?7 i+ M/ N9 V5 |: M' @( O. m又唔係大得好離譜,d人神經緊張攪到我咁麻煩...

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-4-14 04:25 發表   
4 h, o, n8 I: ^乳房是很敏感的~~8 |' m. v0 W. w/ |$ D& q* Q0 R5 \$ T
冷的時候乳頭經常會隆起感覺酸酸的~~
) M/ V" T0 ^3 G6 F! C* r熱的時候乳房經常會有焯熱的感覺~~0 ^+ M8 U& e" v, e( N" J
每當人多擠迫的時後便要用手臂掩護乳房~~. Q. N  _; L% |
有時候掩護乳房時手臂又會壓倒乳房而感到不舒服~~/ L# S1 G  [( R# l# K
如果被別人撞倒乳房是很痛 ...
) _+ E; r0 b+ r5 A因為仍在發育時期唷~
0 T" M( z, }: E5 v" w5 a這時候多做按摩多飲木瓜湯或木瓜奶或木瓜糖水對乳房有好的

因為我有少少肥胖 搞到我有啲胸 跑起步上黎幾唔方便