嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實有沒有人是這樣想的...?

其實有沒有人是這樣想的...?

其實有沒有人像我一樣3 W4 c3 B8 n* L. \
因為有點感覺自己是女同性戀(身體是男)才對cd有興趣呢?
: V- v# e& x- l& y% p: t, k  l我聽說其實很多MtF都是喜歡女生的; N- t! t$ @7 t; @
大概都是因為女生的藝術美?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇哩種諗法喎, 小妹cd純粹係因為小妹想做一個女仔, 如果有得擇小妹都會擇做一個女仔

身體是男又點會係女同性戀呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

就是不喜歡以男性身份愛上女生而是以女性身份愛上女性. j1 w% _8 Q2 B, {7 e+ G& R! R
因為討厭/覺得不合而排除自身男性性的結果...
9 @0 e1 n% x7 ^% I始終自身性別認同跟戀愛對象性別是沒有關係的
3 d: |! [* G. ~5 E) c
0 U3 v/ a9 Q6 S% U- [! P而且相信各位都是有點太喜歡女生所以想跟其同化,合而為一吧
9 [" \) N; D5 z' E因為我不是戀物,要說的話就是愛上女性的所有藝術美,包括肉體,衣著,精神

好有趣想法,或者係你個人價值觀
  m; T- a- O0 y, u- C; }* d( _- d但你呢種價值觀,好可能唔會被社會認知/認同吧, }0 |4 G) `' z6 t) B- l; L
人家可能只是覺得無論你點扮都係男兒身( y& q; v) Z- \' G. A0 l3 `+ N
即使是cd 了/或者是你覺得自己是女性1 o+ b: N1 }* k4 M. Y# x( G
都唔可能是女同性戀& A" `% P. o4 y

( ?( L) m9 h! f, N) z再順帶一提,小妹覺得鍾意,同真係自己認為本身就是女性是有所不同! S3 E6 M' N* O4 `
是因為只是鍾意變成女仔間唔中 or 真正想變成女仔呢((意指變性+性別認知等等))1 i2 z7 w! c5 n3 Z) l: H& W
+ p7 ^; H6 A5 I5 j1 a) u
回答最初問題:我不是喔,小妹cd 是覺得女仔打扮靚過男仔好多6 }4 \8 y* k; C" r' `+ o
著上身覺得自己真的是靚了
1 B+ f4 E0 f+ c6 ^3 N9 J反而男兒身是沒這種感覺
本sis叫奈奈姊!~

我有類似想法,我只想做女同志,pure les。
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-8-7 22:07 發表   
9 s% ~% \% ^* F冇哩種諗法喎, 小妹cd純粹係因為小妹想做一個女仔, 如果有得擇小妹都會擇做一個女仔
, F7 d* o6 O3 |) D
一樣
  F3 r) d( w% D( W( m有時上天注定咗就冇得返轉頭
已被各種毒品毒害至死......

好有趣想法,

即係無論係男係女都一樣鐘意女仔?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-8 18:34 發表   
  C3 ^) s& Q$ Q3 B  J5 Q即係無論係男係女都一樣鐘意女仔?
4 d: Y( Z* q4 b/ R8 h這個當然的了
4 N$ T$ i0 B+ [8 _1 d: a
1 w  x7 z/ D, n! i" W另外幾年前我有做過網上的跨性別測驗什麼的& O0 Q, G% B5 q$ X, b1 q" G- C
好像是說我身份可男可女?

小妹的性別全寫是 CDMTFTBG~ 分開是 CD MTF TBG~

我喜歡做女生, 亦喜歡女生

我也有點類似感覺。
3 O7 d; |9 G& c2 @/ q# D' a/ L喜歡女生這一點不論男裝女裝都不變,又喜歡CD。6 \2 }/ n0 y4 i: Q% }
不就是... 假女同性戀嘛。

引用:
原帖由 sarenayuri 於 2011-8-7 21:32 發表   9 x2 P3 M/ i5 @$ F# b
其實有沒有人像我一樣" v, O3 }; j: |) }
因為有點感覺自己是女同性戀(身體是男)才對cd有興趣呢?
  R' k9 @2 ]6 E我聽說其實很多MtF都是喜歡女生的
& T. {' D( ]9 q2 l$ U% h大概都是因為女生的藝術美?
/ J5 j9 h8 s4 c' O$ N我有時都會有咁 諗

I think I am not

即係其實你鐘意D LES的女仔, 想以LES的身份 同佢一齊
晶晶

引用:
原帖由 elainelee999 於 2011-11-21 00:51 發表   : ]* F5 U! a! A5 g/ i* L0 r
即係其實你鐘意D LES的女仔, 想以LES的身份 同佢一齊
, e/ R0 ?1 b& u+ D% h我同意  有時我都想有個TB 同我一整 之後的做TBG-3-"

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2011-11-21 01:02 發表   $ U" J' T) _- ^( c- q5 C; n% R
5 |6 x: u/ y, W
我同意  有時我都想有個TB 同我一整 之後的做TBG-3-"
+ ]# D1 w6 v  r* ^* D
1 }3 Q' D/ m8 p: a. NTB同男人的分別, 米無左果度...哈哈" U( b# t7 u, Z0 n2 r. |$ S
女仔都FEEL自然D的
晶晶

引用:
原帖由 elainelee999 於 2011-11-21 01:34 發表   - P" Z3 x3 u. l9 t. G$ ^1 h

# y' t! L1 h1 J# v* H8 S8 n
4 `8 `) @* a% J  l0 H3 k: @TB同男人的分別, 米無左果度...哈哈7 t- z0 z' ?+ N8 |0 M0 X0 B; F
女仔都FEEL自然D的
) N! N. G: e2 k- c唔同架 我身邊都識唔少TB TB 同男有分別架=3="/ p, \3 B* |1 w; h# D" ^
TB會細心D 男 就算再細心都冇女咁細心架=3="

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2011-11-21 01:46 發表   
/ ~: `/ W& S: z5 ~: [
  O6 V* b8 N$ k1 X, z& ^唔同架 我身邊都識唔少TB TB 同男有分別架=3="
: S) T2 ~, W* ?1 g- ^/ aTB會細心D 男 就算再細心都冇女咁細心架=3="
7 s/ M6 n& [0 q$ x" E) Q3 J: {% p% r# }- n3 J( N+ i6 o
絻對同意.......!!
晶晶