嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
. L  j0 r( t8 |/ J即刻就拎左出黎7 {6 ]# x) h/ ~. I. t
呢個brand之前未見過
1 B  u. L% O$ F0 A- d/ a/ V7 o  k: S9 z叫sixty eight
* j" w* u6 z8 H. F  w  E% P8 B7 E個款都幾好
  J, I, M+ z  b0 D6 Q6 i8 B/ j# v4 ^9 t9 n

! Q9 M5 s) h' t! U睇開我post都知我有兩個妹
- w$ f. G# o4 ^9 r$ D2 g大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
6 ?) l! z  \7 I3 k" u估中加相) G* t! v2 j& Z

) B" l1 r: ?* O7 t5 }# U9 k# B; d! J# j5 d8 D' j
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
! k( e5 r0 p0 B唔知大家有無興趣﹖8 e) [1 [7 K, Q6 c; k* \5 |
要睇就要多d留言喇~~~' s, F2 z; s6 P% n7 T* _

1 |6 P" ?# S! M[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹# N+ m) l; a* @2 Z
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
# P: K% s( H2 M- Q/ h6 Z, _% y後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
. v( z5 U$ p1 V! r5 X仲有好鍾意個bra無得除bra帶, ]. P9 Z6 Z, G2 Q
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
- F, j) B) {1 o6 r: N# [6 @1 w) H9 o5 w* K( N: V& f

你個妹個胸都幾大
. V6 W7 i% v; x9 K! O  O
7 G. I5 ]* r" H5 b/ B% }8 N7 @快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   ) P' K0 U% i' d# [
我估係大妹! B- U# V, l. x0 ~4 a3 P
另外我都想睇半截個d
! M& r' I8 ]) \0 g" }* y
7 M0 d6 w  H8 L' d
, c" ~- l' V* w: l2 Y6 t  e3 I點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   # I7 H! {1 Y) |4 h
好靚呀, 連裡面都有花花架
* ?6 p' d7 L( A. d仲有好鍾意個bra無得除bra帶- `! _; @3 X& @
睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
* p+ z+ l6 a+ V, n2 u
2 M9 _  g9 J& J$ `( `  I3 n% t6 k
鍾意個bra無得除bra帶??

8 v9 J9 v  X3 {- Y$ J
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra
/ X5 b* r1 O' U; _+ e6 L
- N2 @- z  z+ e' K+ L/ Z. B0 [4 g7 W我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
  P, H7 d5 H5 v7 S+ @ ) o- c, h) R3 C2 v
等你好耐啦
3 h. E0 X) K! ]: |2 |- d8 J& [
$ Z- `% T9 M+ O

, p% F2 l0 N2 Q" q: V( J多謝你一直支持呀~~~~
% C- a5 m+ K5 @1 q. N今次呢set有咩意見﹖
& [/ b: g' ?7 u8 Q
( R- @) g7 D! j2 L& a! y' [[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   ' V4 \9 k  m# Y  Q' a& Y9 u
She didn't know?! Have you tried them on?
- Q8 J6 n* D7 a, o  \
* @7 e" e/ C; l0 r8 p. N* l/ e3 j/ r) h* C. V. N- z
無try
7 y4 N. j4 h- e7 }不過拎左上手玩左一陣