嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買
. U4 N0 C: r" K- ]! O& I2 ^好多人係度& |2 O* i4 h9 P- s9 B: A( a6 i
如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表
0 V! j/ x- I- p" N) V0 e. {行黎行去都唔敢去買, ^+ o- T$ y( h/ {# F1 E
好多人係度/ W# c; m% r7 D( H! i
如果扮幫人買會唔會easy d???
1 @7 a$ E! [+ t" }3 j
2 M/ A) ]3 T9 J+ W; _. e* o9 z% y
唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩?
" t" `3 x  }3 G; b6 f其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉9 p1 m5 J9 m: g+ @+ x/ H2 K7 A
俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!" w9 m% U) _' }; p& ?: y+ M
俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表
( {1 ~, G4 S* ]: K( l: R: Q) [如果問你size 你地會點答???
4 |$ F1 S8 P7 t3 L

! F; h* `& ?5 c4 E只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表 6 Z. `0 f) Q& Y  t
7 v1 V$ l% i+ ~# v9 D3 E9 T% ^" L; }1 ?9 g# V" g( A: s; Y
我會.....6 Q2 M% {/ Y. c/ r) r* `' L& h  S; U  w
er....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?* Q3 c1 I4 X7 K1 {! t8 n
' L. V7 j3 E8 D- w7 m, D' ]. u
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!9 T: [& t# s6 u% `6 J" h

6 `: q9 y: e$ N' n% h" I  T  C唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!
& n' {# c$ t- m4 s, N6 M; _# @1 V+ A6 t8 u+ Y8 H
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家
, o" G; s6 M: H$ E# t5 ~# j琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   
/ Z- t! W, \. ^& M5 m3 o' c  Z多謝大家
8 i7 j* R% K6 g( p4 S琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
% K1 m" @& Q6 E比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚1 m/ ?% y# R. I4 n3 C
通常都無咩人買7 }' }- D* u7 A* w- Y8 n9 |
- V8 j2 c# Q, a
Cd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
  \3 D- A' J8 j  c) i+ [但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店6 e5 F3 x" S: `2 V8 q# {% J' e
直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   ( I: b) Q$ @+ j7 A8 L
( z4 N6 f$ |3 d5 J5 B
; t: f' v  @/ W9 k$ @如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!