嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開始服食避孕藥問題一問

開始服食避孕藥問題一問

點解我食了一個月避孕藥,好像變化不太大,請求各位姊妹幫一幫我解答喔@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以我所知, 食藥既身體反應應該冇咁快出現到(不過我冇食過)
* p! m9 m" B, I5 k7 y- x
/ ^3 e" R$ _* h, f; G5 F% ~但係食藥對身體同心理都冇好處, 可以唔食就不要食了

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-7 00:23 發表   
1 D9 A% _8 k' w點解我食了一個月避孕藥,好像變化不太大,請求各位姊妹幫一幫我解答喔@@
/ Q- q! L. ^& p. @) ?
7 I% \/ _9 p- h- R* j: o

1 X8 X; D" n% O% N, x死~!!~ 千萬不要以為避孕藥就可取代雌激素!!!!! 好可能會激發身體分泌更多雄激素的!!! 快找相關資料~!!!

不知妳所謂變化是指什麼?- g2 b& ?, b$ C( X$ S
如果是指出現胸部, 那麼食一個月沒啥感覺是正常的,
* R3 {7 }- r7 s8 B+ j% U1 q0 h因為避孕藥的程份濃度並不高, 也就是說藥吃得不夠多,
( e0 M# Q" D& ]$ x8 n如果你正值青春期, 那頂多就痘痘少些而已,
# y0 o6 l+ P) u# s4 Z, I; }要有變化出現, 而且是原本不會有的變化, 那就等於體質改變了, 所需要的藥量要很多才夠,
! Z! u3 t  h4 o* m" _- y9 g  \當然, 非常傷身, 副作用很大, 超過想像,
1 t* B2 X/ p- a- S也必需花不少錢買藥,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

你想食一個月避孕藥就睇到個效果? 唔好發夢啦!/ j: G" J: C3 u2 b2 I5 ?( Z4 ]
我食咗雌激素幾個月都係得小小效咋!5 }1 `( H, c& v: d7 x2 A8 l- }8 I
你要食好耐先會有效嫁!

不要亂吃比較好~ 找醫生吧

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-7 18:00 發表   % U5 Q% n& t; t) m
你想食一個月避孕藥就睇到個效果? 唔好發夢啦!! I. G+ a& }& s6 `
我食咗雌激素幾個月都係得小小效咋!
- B0 X9 |6 h1 p$ M你要食好耐先會有效嫁!
% l5 z9 l& k/ n$ x- W5 K雌激素唔條e要有e生紙先有得配嗎??

避孕藥真的是不能亂吃的!

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-8 00:13 發表   ' N. z$ x/ I, }/ x) K

- H; t9 M2 O4 U& C$ @+ M$ ]雌激素唔條e要有e生紙先有得配嗎??
9 J0 r# c& v* k0 Y0 I

6 }- d, A2 N$ T5 b. Q9 G3 s: f有D唔洗醫生紙都買到!不過唔係間間藥房都有!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-8 10:09 發表   : F9 i6 E( S, b% V

8 F, E" W# G+ l2 G
7 ?  u) j6 e9 O0 ~* l# O有D唔洗醫生紙都買到!不過唔係間間藥房都有!
7 n" T& Q$ |! a3 ~1 {. a( e
咁事後丸=雌激素嗎?

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-9 00:05 發表   
: H9 Z4 E* E! H3 [
6 B. E2 {* j) m' N8 D咁事後丸=雌激素嗎?
5 s4 V/ g6 [3 }6 d1 A7 ?% |. w( w7 d* z, t' w+ n
咁我就唔知啦!

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-9 00:05 發表   6 r# z$ w$ C& j' s

2 @2 L6 H3 `- ?" @1 {, x/ d" K咁事後丸=雌激素嗎?
7 ^/ f# p" `7 X9 C* f6 G4 O
# p2 I0 f1 b/ ?" r8 q! v1 n1 \咁我就唔知啦!

如果想靠服食藥物, 令身體更接近女性的身軆, 一定要持續服用很久才有效果6 h3 _: \4 U8 B9 D* {: G
2 B3 @0 w" U8 v* K
但相對的, 男性機能一定會受到影響, 假若後悔了, 就算停止服用, 也是來不及的+ A' b2 i0 K- `' P1 V

9 v; P5 B' M& I# ]0 l所以作出這類決定時, 一定要三思而後行啊.....

變左太監就5好了

除非你做好準備要過女性化男生嘅日常生活先好食藥
5 z. s/ ]/ i8 ~2 a2 G+ e同埋只要你仲有旦旦,身體都會一路出雄激素,即係要食好大量雌激素先得6 _+ e% ^; N7 o2 q9 h) }
比變性後無旦旦食雌激素傷身好多

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-3-19 09:06 發表   / n! H% {, C/ J; e& b2 s
除非你做好準備要過女性化男生嘅日常生活先好食藥
; S, v! K: ^* k6 p! k" E: G( h同埋只要你仲有旦旦,身體都會一路出雄激素,即係要食好大量雌激素先得6 ?: {4 e5 g& h3 }% c/ P: _# h" B
比變性後無旦旦食雌激素傷身好多
1 o) s7 U6 g5 d, J( w2 E  W+ P9 t( I- C8 ^6 u) @* ^2 c- {
無錯!講得好好!食咗好難返轉頭,食得多仲係一條不歸路!如果唔係決定變性千萬唔好食呀!

呢排我開始冇食了....

食得多...有可能會用唔到你把手槍

希樓主你要保重身體,唔好再食避孕丸啦!好傷身呀!2 g3 [: X+ ^7 O  i7 I2 C8 |# H; w
多多保重

我係男,但我覺得要自己另一半獨自去做安全措施唔係太好。) S- ?9 Y( y6 R' ], W
用個0.03好辛苦咩?
7 y+ D; y; n2 q% _( M# J4 y廣告緊係話食藥無野,
* W9 x% q. u" ^( \; J但……