嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有cd係鍾意男性的

有沒有cd係鍾意男性的

如果係既話講講感受
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
嚴格來說, 喜歡男性的, 比較像是TG....$ ~( c. n1 @9 y$ {

9 g! W3 q7 a; W1 P2 ?' j" Y我是CD, 但喜歡女姓, 或者CD

幾乎中途轉機了...........

細個果陣試過~ 但你想講咩先?
2 I9 b8 w0 `, }+ z1 X& q. f( @6 I/ K( O4 G
剛剛回家, 好眼訓... 沖完涼訓醒聽日再講~
% @$ f( ?" s4 z" F; bgoodnight~ babe~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-3-22 01:40 發表   / I8 f; U, v8 b8 h
細個果陣試過~ 但你想講咩先?& _0 Q, q. [  w- m  h
4 C* Z  i  l1 I  c
剛剛回家, 好眼訓... 沖完涼訓醒聽日再講~
2 |+ d8 x4 t! ]# {# v! lgoodnight~ babe~
$ k8 N. u4 U0 R$ ?' y- H( q果種感覺或經歷都可以分享

我鍾意女人,但又想試同cd做

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-3-22 01:40 發表   5 n2 M9 x" b7 O9 I; ~0 t" N
細個果陣試過~ 但你想講咩先?7 S$ J! f1 H6 O( V" E9 H) e+ z
' i7 W! p3 y  X$ ^
剛剛回家, 好眼訓... 沖完涼訓醒聽日再講~. ?7 H3 ^. ]4 {& ]- P
goodnight~ babe~
: y: |! b6 l$ g6 D* d& W, w' v* c

# y2 q5 K7 F; w3 i$ h$ R$ x0 N  P' D6 A% u  l- K7 p/ |$ L
我都係細個果陣試過…cd後同個男仔玩拍拖…% q2 z% }& U7 D3 ?' ^" w1 F
感覺咪…自己好似做咗公主咁…乜都有人照顧…幾開心架

唔知呢到會唔會有cd 想同男仔拍拖架呢

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-22 22:32 發表   ) F+ \3 ]8 F5 v& V6 b& \5 b
唔知呢到會唔會有cd 想同男仔拍拖架呢
7 t& k4 t$ e0 K6 s7 _, `9 ~
我有時候覺得即使cd和男拍拖
: w! h. R8 O2 m! W2 p  K$ e最後都只會成為發洩性慾既肉壺或者其他bad end

引用:
原帖由 口罩 於 2012-3-22 22:41 發表   
$ q# ?( N2 f. \% H" k5 c1 L! L/ R1 p8 p8 W+ n
我有時候覺得即使cd和男拍拖
, g, s3 j$ U. y. k! }( x# o) k1 R* t8 x最後都只會成為發洩性慾既肉壺或者其他bad end
/ t% \6 g; y2 n  j

( F# O6 Y( c2 X; s+ k; _* u+ K% @比起來, 男同性戀反而有可能天長地久, 7 U0 _: r2 M; G
CD同男拍拖, 當CD不再漂亮的時候, 還會被喜歡嗎

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-22 22:46 發表   
" ]8 C$ q! s5 [1 E, J, z( ?6 b+ U; m) g! t4 z% k7 W

! M/ }& Q8 ~8 R比起來, 男同性戀反而有可能天長地久,
# |4 H1 I5 C8 J0 m- \CD同男拍拖, 當CD不再漂亮的時候, 還會被喜歡嗎
# N* t2 H6 A3 [6 S3 v4 u" p( a% H

) D2 K. e4 ^) o4 t
/ R# N9 z/ `1 T你呢個問題 無論係 女仔定男仔定cd都好1 J. q( t' Z7 ^1 V- [! h. o/ X
都會有呢個問題

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-22 23:10 發表   9 }& s  j- @$ z

; ~7 p# Q. t2 ]4 @, t" l9 m# y( k5 N  c- w/ ~

# y0 Z: |( z1 Q3 ?8 G你呢個問題 無論係 女仔定男仔定cd都好
+ y9 H+ C( n) e% s) L都會有呢個問題
% ]) {4 L- x! q1 G" ?% v但係如果係女3 `. Y1 w& u, F
就算會禁都應該唔夠cd惨
" S" L# _4 k  e# _男人真的會把cd當成女生看待或對他好嗎?

回復 12# 口罩 的帖子

我諗會少d+ X1 g, ^+ i: i) P. e! H
24小時都要cd wo

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-22 23:34 發表   
- z, Z3 `) K6 s) \+ |( \7 }6 @我諗會少d# b" E9 ~: j6 s
24小時都要cd wo
" G) U3 p, c/ W1 R6 l5 V' K6 o4 r& x
cd應該渴望是女生被男生愛的那種愛  q( R8 E; c: x, ?1 V; B
可惜...應該很難實現

如果cd喜歡男生,應該是同性戀

引用:
原帖由 口罩 於 2012-3-22 23:31 發表   
4 f' l) T2 v/ q: j% T% v" i
% D5 j% l4 J- N. f( }但係如果係女
2 X) W, C5 N7 o就算會禁都應該唔夠cd惨3 ~+ n  d7 }% P7 k& V  A. W( m
男人真的會把cd當成女生看待或對他好嗎?
& Q& ~1 g+ J: k* b* v- d/ g6 E

1 d( W0 c% ^( o4 T, ~+ ?
# B3 h+ Z0 @0 A( [反過來想, 其實男人為甚麼會喜歡CD...

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-22 23:59 發表   / o+ F1 c7 R0 n
) Y8 r5 l5 ~/ s( Q  m; P

# A' s9 i7 l' g; |1 g/ q9 b  C% r! v+ k( z& E4 R* i/ J% J5 m
反過來想, 其實男人為甚麼會喜歡CD...
4 a, y( a; T. h: M
3 Y( O7 |8 v7 R! {8 ?
2 m& O+ k8 j% L

2 }0 m# |+ e8 x: N) {, f因為我覺得只有男性才了解男性% c# J! z& i) V% |% F% P
但我唔中意男人

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-22 23:59 發表   - t4 t; \# `( g9 `3 o% `: e5 c
# G; |2 U; C5 g4 x: r& ^# ~

) ?7 T4 b. i% G( m6 w+ u. b2 U! v, I( f" m" ?- P8 n9 T" o: A
反過來想, 其實男人為甚麼會喜歡CD...
1 `* s/ V6 `% W純粹獵奇??

> 我鍾意女人,但又想試同cd做
" _8 Z6 U* w$ ]6 k4 N3 @3 ume too
/ n( Y8 C+ `8 z1 f7 _愛o既感覺應該無掛, 性o既感覺就多好多,  近期打 JJ對像都係CD相同片為主.....
我不是CD, 卻最愛欣賞CD.
I love to jj with cd pic !

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-23 00:15 發表   
" Y  X% i7 R1 T& _
& G& J9 b& n% O, j& y4 ?& V" |% e" k, o

3 O( x) W/ F) R! X8 ]/ C4 A
9 L6 |$ p' i  L. T因為我覺得只有男性才了解男性$ j9 M8 B8 E% n" k
但我唔中意男人
0 e& V; x' U4 q
) `. `" q9 ]+ O. F1 m所以覺得CD吸引的地方就是, ) h. j: o, U; X3 C! C# u
CD的一舉一動都會配合到男生, 明白男生的需要吧