嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐們請問金倫難買嗎?

姐姐們請問金倫難買嗎?

我有個女仔friend願意幫忙,但不是藍田聖保6學生可以買到嗎?1 l, v2 `$ I6 @7 ^* d5 x; \
Student ID needed? Thanks sis
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人買都無問題∼∼∼∼& y; q% y$ I5 l0 n3 F! H* e
Student ID?3 Z1 q) Z9 s9 s6 W
NO NEED~~~~~

一啲都唔難,我啲校服都係佢度買

唔該唒你地,頭先打去問過有無size佢話要到店先知,同埋聖保6佢地唔係專做
9 t6 ~9 i3 J3 V咁請問有無第2間有售呢? Just in case, thanks!!( r. q% ~/ p  l" T

5 y) P: ]+ G  x9 }0 R2 p4 N[ 本帖最後由 yn_hazel 於 2013-8-12 13:41 編輯 ]

邊間st paul先?

請問佢地點分碼的?即係去買時要點講呢?

upper and lower style
3 M+ p, _  U$ s8 \upper 22, 23, 24, 25,26,27,28碼......
) ]3 Y  D' o1 p1 e( d/ U* @lower 腰圍~~~~~

我幾鍾意勝象,都想去買
我愛女生,要做女生,女同女生。

有女仔朋友更容易7 a1 ^. c# ?8 }- s; r2 y, p& V
度好呎碼就得

回復 1# yn_hazel 的帖子

聽講難到爆,話自用更加無可能。

引用:
原帖由 uniform 於 2013-8-12 20:21 發表   
2 v, ?; [3 s# P/ n" ^* h8 [聽講難到爆,話自用更加無可能。
7 E4 U& O% U5 j+ m: z$ O& r$ X  G
  D% y% e& M1 F1 Y: F. J8 E; A我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次

難度... 見仁見智
/ r6 }! N7 z' }* s男仔大件技術差 . m. N  Z: e/ a- Q3 u- D
女仔細碼夠牙力
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 20:41 發表   
, h: s! x. M8 t7 T" [
' t+ }: @. }* F' S& a1 @/ c" Z$ K1 Q7 a4 g; k
我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次
4 G/ n/ I; H$ m$ |我今年去過三次) ^$ y( |: ^" d
封窗一個月内同一間去過三次" ^7 i; _- f6 ?: j( v: c0 N/ [
各分店共去過七次
7 R: \& Q" ~' W8 w# u, Y$ g" M維記去過三次
' u6 p: r, h& j- v( X) I& N長沙彎某店去過ニ次- i. `! }5 i/ K  D+ W2 x' w& _7 T4 S
T記去過三次
9 E! F6 M, N7 C  z; _+ n) b8 C還有∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 14:57 發表   
; Y$ }: m8 m0 i' C% l5 V4 c" ^邊間st paul先?
  [. J4 C7 X' D$ y- j1 H7 Q( D
Lam Tin apple green one:)

就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
+ y1 u; s' w% `% ^! Q1 S8 x% A6 I跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   8 y( e9 N+ w0 P  m
就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
/ n" d5 L6 `6 l( |7 O跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
5 c0 M3 y/ n0 ^, a# s1 M
新發半年前應巳執了5 J' ^- h- V  i% [
比名米是但作個比距∼∼∼∼

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:24 發表   * a# s. Y3 d- m8 z$ B. a
0 o, Q6 K, i  O. m( V
Lam Tin apple green one:)
: }9 ^2 M/ b2 b# Z4 }1 |9 G1 U# @6 _
有得賣

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   
5 T' r& d+ o' u- k* k$ o; H2 @! I) P就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
# D  T2 D0 f( o" D5 D跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
5 M( }( {! c$ {0 G8 U; F) Q: b
) A0 Z& m. \2 t. ]3 m* A; R半年前買新法?
; Z/ s& ?! n5 |0 K. B1 k4 Q: O3 B可能佢要同間己經摺左既學校交代啦,呵呵

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-13 01:33 發表   
2 |  J/ B/ B4 M4 G8 u1 T# p" L# }8 r) a$ @
新發半年前應巳執了
, B) h8 P% N* n4 {, h  t. n比名米是但作個比距∼∼∼∼
- [7 B8 u& v$ a: s: y+ }6 E
比左,佢真係對名的

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:17 發表   
7 J' p. ~4 Q3 S' U4 @
$ Q4 \! a5 X0 i2 h: K3 n& D& G& }% _. w
有得賣
6 p' _4 t$ X6 u" Q) q2 C; F唔該哂,揾日去。
9 V0 m% D( [& K# W* ?請問除左金倫外仲有邊間有?例如歐美?; P% Q# T7 g, r! f' A& b+ Z6 E
麻煩唒

最近訪問的版塊