嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

太太送左個女裝手袋比我!!

太太送左個女裝手袋比我!!

有個手袋我恨要左好耐。昨日我太太送左個女裝手袋比我,仲要係靚野!!COACH!!今日第一日拎返工,好開心!
6 O; K$ |9 u$ |& i2 u看圖!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

妳女裝返工咩?

引用:
原帖由 maisie 於 2014-2-6 14:54 發表   
( Z# t4 l1 }8 p7 @' ?妳女裝返工咩?
1 ~. P/ G% H& _$ k' k. w1 l9 H1 h' c0 N- Y4 _7 f6 b3 H; c" k' H
冇錯! ( k# h) q" b! q- s
著左出街都冇人覺。

引用:
原帖由 kr_12 於 2014-2-6 15:20 發表   
- n+ R" t, s; Z& I; o6 [% m6 g
- s8 A) c1 O* h3 s9 M. e( M# ~
, F" V: F+ W- ]! G6 u冇錯!
1 N) _6 K; E4 s0 y著左出街都冇人覺。
# X8 b+ s, s, p" u( d( i; c好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-6 16:39 發表   0 ^% ~' e1 a, W0 R+ J' p% y
+ o* h& H( e3 c& L2 a/ L
好羨慕的女裝神級……仲可以著出街!太太又支持
2 |8 z9 a7 n! Z

- X# f  w7 {5 L+ n) ^: H其實你識點配襯的話,真係可以全身女裝出街都唔唔會引來奇怪目光。當然唔好搞到自己騎騎尼尼,無啦啦一大條裙著出來啦!
' A: f" P5 c" A9 T: h- u) Z. m4 u4 M9 X, ~. n6 w
基本上我由上到下,外到內全部都係女裝。包括大褸,上身衣,牛仔褲,內衣褲都係。Converse就中性款。
" g6 A' T9 w- o' ^! E+ V6 m, E3 Q4 X) C4 k

* C1 B: Q' \3 b8 ]& K4 Q0 l; P2 A後加一句:識得用色及揀衫著的話,出街戴埋義乳都完全冇問題。而加我上身full time係34C既義乳 / F3 I" h3 r4 w4 k) u) k
9 X3 R2 B9 A  K; H+ U

so envy~~~ i wish my wife is like yours~~~

你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?

有無上班LOOK分享下??

引用:
原帖由 willkam 於 2014-2-6 21:04 發表   
1 R% m# @2 T' ^- C你見工嗰陣老細唔會發現嫁咩?
' e$ W% k1 ^9 ~) R/ [% k0 O5 |$ \% H4 e9 p& {3 H5 y
見工...??!! 本身打緊工架喇喎。

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-2-7 02:20 發表   
$ J  W6 A5 S! T+ M1 m2 {有無上班LOOK分享下??
5 T/ \5 n/ J, N8 e/ _" l
+ G( U( v; [- y' g稍後提供

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?

引用:
原帖由 kwong0444 於 2014-2-7 15:52 發表   
3 @( F8 g& N7 G5 J4 @請問點可以令太太接受呢?我都有太太!可以pm你嗎?
# h* o6 E0 k+ F" V4 s+ y* Q
6 x- Z/ E& z8 f: R
Yes feel free

可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?

How much??????????

very nice bag

請問點可以令太太接受呢?我都有太太!

引用:
原帖由 Riven 於 2014-2-23 02:37 發表   
: O! [5 x: r8 [. {可以教教如何穿搭女裝而不會太誇張嗎?
* N7 ~- x: R# d0 W+ g# U# m; Z

# L9 `6 v5 k+ d: V歡迎 PM我 =)

引用:
原帖由 retsop12 於 2014-2-23 04:49 發表   ) k+ \* ^5 n+ y. }% q
How much??????????
' F6 y1 a& ?% K- K7 D  S
5 M% K1 |0 e% }+ E  h6 F
$5,500左右,都幾貴啊!所以自問好幸福

引用:
原帖由 cythina 於 2014-2-23 17:33 發表   $ ^! Y  K; g$ h2 h' `
very nice bag
1 d  y8 o9 A, x- d$ n$ ], \& q4 @
多謝你 ; [% C$ [6 U$ C8 J) [
我都覺呀!恨要左呢個手袋好耐了!!而加仍有貨啊!
; @6 C' r& M8 `http://hongkong.coach.com/pdc/?s ... false&tpType=ut