嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yvonne Potato購物記

Yvonne Potato購物記

O係呢度爬返之前O的文,尋日又問過大家意見後,今日決定去Potato買鞋.0 M+ e# N" U) W0 f$ E) K
初初去到,仲係食飯時間,舖頭有其他人睇緊或者試緊鞋,所以都係等一陣先入,都差唔多兩點再返去,終於舖頭冇人,我就入去,sales姐姐好好咁話:"隨便睇,你著乜O野size?"咁我就揀O左對長boot同一對高跟鞋,過程中兩位sales姐姐都好有心機幫我呢個乜都唔識O既人,又同我講好多其他姊妹去買鞋O既O野,令我個人放鬆唔少,又讚我,真係好好人!% ~1 _! `/ I! [* V8 V' B
對boot一試就O岩,係唔只個size O岩,仲要係個筒都O岩,真係fit!
/ C+ v/ c0 P- n  Q; ~; U9 g好多謝兩位sales姐姐,多謝你地!
2 T5 J( l( l& G" J' Q& A% Y- j" j) d3 U# j( X* @" v
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yvonne 姐買咗幾多錢?
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

係唔係銅鑼灣果間?! R6 `: I/ S4 x6 C) [7 @8 h& ^( x
買真係唔易!次次都擔心吊膽!: J; |$ g0 ]& {3 H' ^2 d
好羨慕你買到啱心水的boot,我都未著過boot啊!

引用:
原帖由 芷桐 於 2014-9-26 17:01 發表   4 s  ^/ o" c+ f
Yvonne 姐買咗幾多錢?
3 v6 N0 v9 @$ E$ c2 O# Y6 Q超過900元!大出血呀!

引用:
原帖由 applebaby 於 2014-9-26 17:05 發表   
% g6 d9 D8 l1 s  N; Y: r& y係唔係銅鑼灣果間?
  C# E, }$ |/ {9 X9 X買真係唔易!次次都擔心吊膽!
( x: p" \% v1 j/ c7 s好羨慕你買到啱心水的boot,我都未著過boot啊!
0 a; B2 L. ~% _; D8 M% O3 e
觀塘廣場M樓,sales姐姐好好人!
4 \2 V3 e+ C7 I: K8 A# }你去睇睇先啦,或者都有O岩你O既呢!我而家著緊對boot,感覺好舒服好正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:09 發表   
' V" G! s+ l, w/ O0 j
# V, y) `( e9 I  M4 E  k超過900元!大出血呀!
7 ^) `) i8 H: P* Q( h5 O+ k
1 G& b- ]$ ]& d. J# i9 E; A6 |
預左大出血, 要擔心之後仲會大洗左
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-26 17:14 發表   
; S/ `4 w) f0 E$ k: y  S: x
4 v# U5 O. K+ [+ i1 o
& t% A* |4 J3 j0 C, t5 l  Y  z預左大出血, 要擔心之後仲會大洗左
9 M: c2 U1 s9 e, V9 r! ]我都覺,今日買完有少少滿足O左自己O既購物欲咁

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:17 發表   * d- q8 U+ D! \( N

4 s2 Q5 t0 g! N2 K7 _% M! }我都覺,今日買完有少少滿足O左自己O既購物欲咁
4 s# w4 W) v% A6 Y8 N5 ~7 P1 ~& A/ P1 ?
我就係一開始買野...特別係買裙...
" i" J/ i* [  W, C8 u/ r2 d. j2 a只要一買開左就收唔到手...一定會大駛囉...
不美不活  敗家小娘
wechat: andrewGZ
QQ:1640111764

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-26 17:24 發表   
5 \6 n% m5 }0 L/ K& t
5 _4 G8 H) `# y8 c- d2 U+ X  a' b; N, ]
我就係一開始買野...特別係買裙...7 N$ a* a; Q9 V3 b+ e$ Q
只要一買開左就收唔到手...一定會大駛囉...
9 M# l4 p# L! _* i2 O  m0 t我都會控制O下自己...因為我已經冇乜位擺cd O既O野...

回復 9# kidnappedyvonne 的帖子

唉...我今個月已經比預算超支左近1倍...
+ {8 c% a2 g* \( u) M3 k7 b下個月必須忍忍手至得
不美不活  敗家小娘
wechat: andrewGZ
QQ:1640111764

引用:
原帖由 angelice 於 2014-9-26 17:55 發表   $ ^0 ^. S( i+ T9 G: q
唉...我今個月已經比預算超支左近1倍... " u, ^; v! r4 y$ r
下個月必須忍忍手至得
9 y( s! ^% ?% p$ U- H! i
你買O左乜O野呀?有時買多O左係必須O既,因為有O的衫可能下次去睇就已經冇O左

; A9 o/ u( b% k( h- |/ I% k7 }; wOh... 好引人..不過我實唔夠彊進去..尤其D sales 女女..我見到會有自卑感..唉

引用:
原帖由 chantelise 於 2014-9-26 19:40 發表   - q* E' k# c$ K, w
; ^3 T& u* e, C+ P% i
Oh... 好引人..不過我實唔夠彊進去..尤其D sales 女女..我見到會有自卑感..唉
! C7 p) F$ B" y; \. x4 P/ b% V
我開頭都唔敢入去O架,不過諗住想買鞋,又見冇人,就行O左入去,信唔到過程咁順利又咁輕鬆!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 20:50 發表   : x. e# w! c& r8 k& q5 F

9 K+ C3 ^8 F( ~; w我開頭都唔敢入去O架,不過諗住想買鞋,又見冇人,就行O左入去,信唔到過程咁順利又咁輕鬆!
& p! H& f9 L: S5 {9 B
( U; S6 F" X* u" |咁下次想挑戰乜野呢? 買 bra bra?

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-27 00:55 發表   0 c# l4 z6 j! [, Q
( W1 d: N; f& S, j0 D1 ?9 g0 c
! m/ V% r0 r# |* {* h3 D
咁下次想挑戰乜野呢? 買 bra bra?
1 b& A9 x, f1 P# T" _! H! z之前我O係觀塘某個開倉買O左三set bra啦!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-9-26 17:09 發表   - O  t: \* s: J0 l5 \3 \
0 c7 b# q! R( ?% V
超過900元!大出血呀!
% V- h# ]/ w  m' ~$ Y/ v/ B

; {2 R$ Q5 B! H# U3 e成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-27 01:16 發表   
6 m2 p1 ~  d3 O+ H* `! C0 x
$ z5 M9 h7 `" i成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.
0 a, j3 Q* x8 [
  H" R( e5 q; s$ Z7 j1 l初時係咁上下, 買得多就知價架喇.

引用:
原帖由 mac02 於 2014-9-27 01:16 發表   - p1 C% v. N7 @! F  Q0 o3 _
4 \9 B0 u! J+ k6 z

; I# d. I1 C' v2 p" ?$ l成千蚊啊, 難怪好招呼囉, 呢個價錢就算係去專門店買胸圍, 就算你話係自用, 佢地都會當你係女客一樣介紹啲產品俾你, 當然, 只限鋪入面無其他客人的時間啦, 同埋有時會 SALE 啲滯銷款俾你.
8 E. V+ J& _$ K款就我自己揀O既,我的確係冇睇過對boot個價錢,因為我實在太鐘意個款,對高跟鞋就有睇,所以又唔可以咁講O既~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-9-27 01:21 發表   
8 N8 F1 I% m/ U
9 e; T" |8 N0 a8 K. F  O# s( V# i; f) {: n/ f* L+ U
初時係咁上下, 買得多就知價架喇.
. U/ |1 Y: l  N  K% u  M; A& @9 S, H
冇錯,今次我又心情有O的緊張呢,始終都係第一次

回復 19# kidnappedyvonne 的帖子

都是那句,買東西時我只是穿上男裝的女生,上次買bra的時候,超好人的sale姐姐也當我是普通女人招呼,還教我bra bra知識,高興死了
回頭已是百年身,我是中年肥師奶

最近訪問的版塊