嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd得閒嗎

有cd得閒嗎

6月11日星期四下午有cd得閒嗎?有就pm我啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

我得閒,你想做什麼

引用:
原帖由 kennypong 於 2015-6-8 19:54 發表   
# |4 k. J9 D4 j6 ~7 f我得閒,你想做什麼
4 ^/ X0 }, h& s0 A  d" W想搵CD出嚟玩玩

去邊,玩乜??
唔鍾意女人。只鍾意女仔

回復 4# mercury1 的帖子

姐姐,我想同你玩

你想點玩

怎麼大家都喜歡約閒日...@.@"

點玩先

緊喺租房玩餐飽啦,有無人出嚟先?

引用:
原帖由 tung85 於 2015-6-9 16:32 發表   2 n* W; N( \$ J
緊喺租房玩餐飽啦,有無人出嚟先?
, o/ m; l% U* J其實即係玩咩呢?講清楚D啦!

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-9 21:22 發表   2 M- p$ X( R/ Y# \7 _/ o

/ m: j% d- j$ [/ B3 }其實即係玩咩呢?講清楚D啦!
5 Q* z+ @* c2 j' J, g
開房扑野,你有興趣嗎?

引用:
原帖由 tung85 於 2015-6-9 22:23 發表   $ r( v" }! s8 _4 y& j3 _

3 G2 r( g- P3 I6 h% W8 k2 z& D開房扑野,你有興趣嗎?
$ r0 @4 G- H1 n% |- s我永遠都只會是進攻的一方

回復 9# tung85 的帖子

嘩!集體性遊戲,我都想參與,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-6-9 23:20 發表   # s8 K% I" Y, d. W# q
嘩!集體性遊戲,我都想參與,
% ^/ Z( m3 y9 x* l& ^+ y喺出嚟嘅就留wechat啦

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-9 22:39 發表   1 H. K$ ?2 ~% E" ~0 U

8 M0 u2 L/ W% O0 R$ s, g+ P我永遠都只會是進攻的一方
9 g3 m1 @, }. e9 \7 K$ g/ R  G5 j
你指嘅進攻喺咪等於插人果個呢?$ m/ R! S" n- H3 E. [5 ^" z% P- B; X, s
- \7 y: j$ e, L& _4 S) i/ }

引用:
原帖由 tung85 於 10/6/2015 02:19 發表   ! W  g- Q6 B' n: w$ {

8 K# ?6 I& }# d* ^  `你指嘅進攻喺咪等於插人果個呢?
7 [6 @+ H' v  v2 \, f6 S
大概很難有別的意思了…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-10 10:19 發表   
( [- K( i1 n7 S  p" a( X
7 \' B4 [6 ]. W) V0 F# S" P大概很難有別的意思了…
) w; x6 L* x/ T1 O5 ?5 K$ Q人生就是要不停地進攻
' p7 W. P; y6 u* h# \' r吾乃進擊之加藤
1 }" `( m( T! o2 R. o3 j+ S3 j, R

引用:
原帖由 zz67098 於 10/6/2015 14:58 發表   # s9 K/ T0 J# h0 l; M4 I0 Z
3 x9 x$ z  S1 u5 f, }  k
人生就是要不停地進攻
) u0 l, r2 o0 \9 g吾乃進擊之加藤
2 `, k, a- O8 l
# ?- J. i2 d! R& l嘉怡對進攻愈來愈沒興趣…/_\

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-10 18:17 發表   
; Y3 S" b! O& P5 a- X
4 M5 f3 D) R  ~/ {6 g嘉怡對進攻愈來愈沒興趣…/_\
! K8 \& p2 T( C9 B/ B
唔通你想比多人圍攻??

引用:
原帖由 tung85 於 11/6/2015 15:12 發表   
. _6 o& A7 Q* T  O4 B3 l. V2 I- p/ m3 z  C9 m7 i! d5 i
唔通你想比多人圍攻??
; g4 p3 Z' _* g& B- t& B
這不公平喔...
; ]5 f9 P& |6 I4 M  x! V
  S! c. Q* ~' s1 E$ d* A* c嘉怡只喜歡一對一的關係...

最近訪問的版塊