嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有左女朋友後會唔會變裝

你地有左女朋友後會唔會變裝

你地有左女朋友後會唔會變裝?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
梗系有,變裝系第二種滿足感
戀物中毒太深

引用:
原帖由 無敵 於 2019-8-28 17:49 發表   
# q# i2 ^$ f  O你地有左女朋友後會唔會變裝?
/ K  L! q* w9 Q( [" m+ N' R) w5 F5 }0 B# E5 ^5 _- n  X9 Z: z
我長時間以女生示人

回復 2# wocoallace 的帖子

會唔會話俾女朋友知?

咁又無,我條女好守舊
引用:
原帖由 無敵 於 2019-8-29 00:40 發表   
2 ]4 q  S) I& B) G- a會唔會話俾女朋友知?
戀物中毒太深

回復 5# wocoallace 的帖子

咁你係咪同女友一齊住? 係咪一定要出外面玩?

要變裝,要變裝. C& `! s6 P& |* Q0 G, ^
0 t4 a. W9 ?+ ~7 f) ]( I/ j
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

依个爱好戒唔到

引用:
原帖由 siying 於 2019-8-29 10:51 發表   
3 F1 E6 b: `3 I8 T0 }3 J- w' P依个爱好戒唔到
. a* J, e; f8 a6 v1 s; B
6 |% E9 P6 y7 p7 L一步入,! [& h) h, m  l/ T0 ?4 E
改不了,+ x2 K$ ]0 |" E/ A0 e9 F, ]
放不下,- o% O! [7 e8 }) O
停不了。
) j" U$ x; D* Q2 d(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

回復 8# siying 的帖子

唔好傻啦,戒唔到。毒癮都戒得到,變裝癖好一定戒得到。事在人為

回復 9# misslady 的帖子

變裝癖好,始終都係唔好。俾女友知道分分鐘搞分手~
, c1 w$ B# _' e9 I. l) p' K女朋友同癖好你地柬俾個啊?

引用:
原帖由 無敵 於 2019-8-29 12:36 發表   
+ C, E, K$ V- O" t4 R  g0 [變裝癖好,始終都係唔好。俾女友知道分分鐘搞分手~! S( W8 C/ v0 C
女朋友同癖好你地柬俾個啊?
1 x' {/ i/ p# G" g$ w. x% \

# o- y6 U0 W% m! v$ `8 c表是真男,8 n/ v& o4 F" C9 H' e1 e0 w
內心是 cd
/ C/ L* M, |' O  x
& N1 ?* l' ~( i1 m* ?; }0 Q* j9 Q0 z5 g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 12# misslady 的帖子

你唔適合答呢題😂😂😂

會變更女性化咗

前女友知道左接受唔到就被分手。。。

另一半知呀

如果對方接受,其實兩樣野係無衝突
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

引用:
原帖由 winniegobby 於 2019-8-30 00:22 發表   7 `- \! d0 v- l) W
另一半知呀
# s( f/ w  L' k. R# _$ Q5 \

2 E4 d9 m+ g0 o+ \1 [# k3 F5 M% g) N這真好
7 W6 l/ F, E3 M/ y9 W! n$ y+ y5 q) {& s
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

跟我交往的女友基本上接受我穿絲襪 女裝的話 還不能

引用:
原帖由 winniegobby 於 2019-8-30 00:22 發表   
1 u+ q8 A  u% W8 W另一半知呀
3 G/ m* d. Y$ \
  t# C& I  J5 `* e
恭喜
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta