嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

halloween+staycation

halloween+staycation

話說我舊年halloween買左件spider gwen裡面加件zentai打底去LKF
3 z; ]7 f  w- D( m8 h: @3 c# _今年就同bf去酒店staycation
% w4 k7 t+ e+ l+ [( Z' h咁我又kig引起想搵d野搞
3 ~* @6 P) N* Z( a; J所以之前用左d積蓄訂左個頭殼+反白既眼片扮鬼; Z: J: I. J$ P8 O( U- N+ Y3 D
d相係下面個po
覺得好的就按一下感謝吧~~
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

星期五果晚我拎左房先( v9 {- d6 `% z1 k; G3 H! o
叫bf晏d先到
- D  h4 C( w5 u2 M# f( K然後就裝扮好自己比個驚嚇既surprise佢
/ }1 \* F, {9 z( W件kig皮係之前買落
! {: W& H* @# A, G+ U個頭殼就係full head全包連鎖扣8 p( K1 p: p: D, }
成品係咁
7 v, p' I- A; {+ [  n
( L# A; ?4 P5 P2 q/ H[ 本帖最後由 tina.w 於 2020-11-1 20:23 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

😱😱😱😒

好耐冇見你UPDATE.
) i$ @1 y8 t/ V6 V* g; f& Y) }8 I1 x! _
幾識裝扮, 又可以借個機會玩ZENTAI. 一定係一個好enjoy 既halloween.

引用:
原帖由 gila 於 2020-11-1 20:56 發表   7 Z, C6 I. E" B, W3 _
好耐冇見你UPDATE.
* U, r8 j- [/ z: E4 ]) n
! k3 x" }8 u1 {% N4 i幾識裝扮, 又可以借個機會玩ZENTAI. 一定係一個好enjoy 既halloween.
: E1 T* Z0 C" l% D其實成個過程都幾有趣
/ a: \' g  Q" P: {因為呢個頭殼個視線好窄下
& {6 v2 w$ y) m8 n" p; Z加上第一次戴唔多慣4 L! F# M7 ~' C
所以我去開門比佢時都好論盡差d pk
. r% d: W* A- {開門佢都嚇親
, s- {% g& v8 D之前果幾個月忙搵工返工都少上黎
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

件衫幾靚 www 想睇全身 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我都想睇全身.

好想睇你地合照🤪

Rachel, Gila: 7 l# Y4 n$ I4 T* A4 Q6 v
件皮本身比較舊所以雙腳起毛粒. A6 [& t  C& ~
跟住視野又唔清楚刮到走線
2 l7 P( a- H9 |: [太肉算無影! F/ w4 G5 Y& ^4 @- i1 s$ b5 a( }
本來想落街嚇下人最後都無
6 @, S7 t+ Y4 O7 ~8 [9 n( d9 }5 j) a
紫紫:
) O1 o; D7 \. K! R/ B0 }我男朋友其實唔特別中意我玩zentai同人偶  o- g, N! o/ o- n5 i7 |
不過我太中意佢先配合
% f, `- e! i- D5 _" @* K佢想我快d除個頭殼) i8 l$ ~7 ^6 c2 \
我話你搵到條匙開個鎖咪除囉
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-11-1 20:14 發表   5 F4 Z/ Q3 e7 X7 D- A( z' W
星期五果晚我拎左房先: Q$ g* _5 x0 b/ k
叫bf晏d先到0 `/ t' E7 X9 x1 v! v6 ~
然後就裝扮好自己比個驚嚇既surprise佢) i: k. Q& L2 h3 f, y4 x  Q$ J
件kig皮係之前買落3 a' U+ E7 }$ w+ E& E3 e2 e" m
個頭殼就係full head全包連鎖扣& i  `$ t5 j! I0 Z
成品係咁
2 L" Y5 U! s. P4 O, T" {- {5 T# z

% y9 B& C3 k, J# P7 x( V. ^& i: \結果有無surprise lol

肯玩kig好葡萄

。。。。。。so good 。。。。。。

Looking so cool

好似看故事咁, 看下文
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yathei 於 2020-11-2 01:00 發表   # |6 p% l/ x; @2 i

5 j# G0 }! Z% V' W( s; j+ _0 B1 G$ O9 Q  ~& ?0 w
結果有無surprise lol
' b8 Y7 t2 z' h2 [, w( G$ m
引用:
原帖由 misslady 於 2020-11-2 09:03 發表   3 p. @2 V% Y5 v
好似看故事咁, 看下文
$ R3 i: Z, n1 c1 Q0 E& i
開門果下係嚇到下佢既
1 w+ Z2 Z* ?& X: \其實無咩故事
" @9 I; F  L3 T3 J最刺激係要佢搵到條匙先開到個鎖扣9 |( ?/ Y" {3 p
等佢想錫錫都無咁容易xd
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-11-2 21:34 發表   3 z* v1 O* i& @: p, B4 @

) W! W! M; Z% W5 H4 ?
" N* M& o- e# y* X6 m/ E開門果下係嚇到下佢既
6 M9 m! u# d1 k; O( Y- T其實無咩故事0 ~3 ]) P0 m& P7 n
最刺激係要佢搵到條匙先開到個鎖扣& {' b, d6 [* v8 `! d
等佢想錫錫都無咁容易xd
+ K1 G4 N  r! u7 i( p' {/ X- v( L
4 q) D) u/ q; n7 ?! z! A+ s
好似, 結婚玩新郎 ( @) m. c" ^5 S+ D0 q( g( B
加幾把鎖, 再解身上的衣物
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-11-3 12:22 發表   
$ y5 S  {( |. F/ x2 d6 N5 m, x8 K) J# {/ _

: \( m" |" W4 J' ~好似, 結婚玩新郎
, u5 ]- ^0 ?" N; n加幾把鎖, 再解身上的衣物
2 C' _1 T0 K; B& f
其實呢d樹脂頭殼有鎖釦pak實係好正常
, |4 r& b% r9 ~; {8 g方便出kig唔會甩頭同比d唔尊重既人扯開
- K( A  D5 C3 v: |5 _9 D; o5 e我既fetish主要都係zentai同扮戰隊
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

spider gwen

最近訪問的版塊