嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??1 B- d  M) w. p! d! Q" b. t

' b. V; a$ k3 S6 Y: K2 l' m但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下
  S- p8 e% B( v+ v0 k9 b( x
* m" n6 H& R  v4 @# {9 z  A2 w同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!
8 E1 b8 r( }; M2 P; \$ W2 L- s( \6 R# s. V  f, e
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解D字出唔哂??

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   & d& I; a. [. q% \
射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
! F& {4 f% [3 e& q% u' n3 e' p6 j- A0 {; u, w% y% M- a! b, y$ A
我享受被入侵肉洞感覺

回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

好似係唔可以用D口語字
. f% f# a8 w. R* u, g4 ~口的 口個 口既 口左- N. J- l( I; k( K, z
依D字之後會斬左

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   ) y* e' G; ]6 ]9 Q
好似係唔可以用D口語字
7 H5 h8 K. r; I2 \0 j/ u5 }5 o口的 口個 口既 口左% z8 P# n# @% q9 |- Y
依D字之後會斬左
* ]2 F' t. i. k% W4 _+ ]% o好似係, Thanks

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   4 d! s: z$ L/ B

! t. y3 }  `6 |# {# L5 s0 }" _9 K! M7 {6 e7 O
我享受被入侵肉洞感覺
" @8 ~: {9 ?% c  E
我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
3 C; [9 [/ _7 Q7 q% o% x" b
1 q+ M5 P* g, r# i4 Z[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:55 編輯 ]

我諗每個人反應都唔一樣1 x9 `8 v' c1 X2 ]/ e, J
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
; V7 P- O  @# T  Y但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停+ u$ Z( Q/ C% C, T
依個狀態可以不停循環

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   
7 C/ Q6 V7 B! \1 M- n+ l我諗每個人反應都唔一樣& D$ N" ^( @  Q) S" F3 j1 H/ Z
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?- S- ]  _( q& |& e- V3 {
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停
! b  c$ q$ \, Z" w$ A0 A* G依個狀態可以不停循環
% P& D! `3 Y  t3 T8 y) F: S: ]' d
. R: G& z; W" g/ [' R9 N* @: H咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次??
, L4 I3 v( E5 w% G8 D" {. `會唔會唔射精都有高潮?" f2 c7 b; k* L, u. J" n, h0 R
同普通打J射精感覺有乜分別?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   
- z+ B' P; L1 Y% T3 f3 G2 a. q
) K# R  Z0 e0 d7 O$ n& f8 i
9 E1 G% g; v# X. A7 q) C  `" E8 z咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次??
' X/ C/ W9 Y7 J會唔會唔射精都有高潮?0 [$ R. B$ E" T, A3 U
同普通打J射精感覺有乜分別?
5 y7 t( C3 S" g! D, D

2 D" g5 m8 D1 f- D隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
: _/ g" c& P% _高潮我試過最多4次
3 J, }; v/ \0 l( i" A& ^* {' q同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   , p* m0 Y/ J1 q

# G) p. r& i  `5 P$ g; g4 W; f  L( e, r, d" h& d% f
隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
) u5 }% W+ G) F( o高潮我試過最多4次
  i& L) }  d! @* K5 I同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
$ _9 G; A- ~* \+ R9 y3 i& i; N1 Q7 |; e
即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!
: y$ N/ o9 Y' @8 s' p普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....

回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容
) [5 G. i( l: Q1 Z4 R其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 $ ]0 i7 v  U: w8 g0 L6 G0 I5 v3 M
最爽都係最後插到射/噴果下

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   2 R: Q7 \! h0 J; c3 v
好難用文字形容
9 P4 m* L; X3 g$ k+ c! f( u0 e4 ^5 ?( I其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 / B0 Q' O  E) k0 C' E  Z6 ?
最爽都係最後插到射/噴果下
9 {  H( H7 ]- t

h( [) Z: ^- W; B( e請問用咩玩具??4 r' N' b* Y* e1 ?; ~( C
因為我唔係好想買假陽具# C' L3 t) O; |  {  X5 P/ ~
比較接受下面呢D
  C7 w# O# `" D# E4 w. O; v! D! j+ H6 B

1 A! p0 F3 x% ]- [+ {( q* I- W[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 18:25 編輯 ]

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器
8 ^- g: M6 {' B0 x佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
7 G% l$ D- x! \9 G  }2 x: b
7 O  n! q7 F7 d+ E  r9 e& c& \最後好奇心驅使次下買左假9黎試
6 v/ u3 L/ [5 w) m: T  W點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦
  f& p; j' E  k' l! k/ C/ U: O
/ h, n  D  ~! ]5 H7 N" z4 O我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   
, Z5 S; r" m: t我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器
5 x. `8 ]# M) L# _3 C佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦2 j3 ^4 s' W! h0 M5 R6 I$ L

j& e6 |6 L. }! ]7 S7 L最後好奇心驅使次下買左假9黎試
: f4 V7 l" A& {0 @點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
3 s" N$ r* @" X8 @) V  }

- ]1 w7 \0 V) y/ [5 _# d你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?0 g4 ?0 V: F0 A3 p! W/ L
前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位

回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 9 h. b" ^+ y( ^) V3 N& }" O# b+ K
本身假9 都有少少微彎 所以OK

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   
& `8 o+ @; w7 [4 k冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢
  Q6 l, E2 ?2 L' L# p, X& N本身假9 都有少少微彎 所以OK
3 r* h- M% Y( E- B% _) d* F
% m1 U5 [7 ^" K' i
咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,8 _: |4 [) e0 q+ F
就算有都只係少少咁滲出黎。
0 \* G2 ~6 F1 H* e; c而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   0 I$ c8 Y! `% R% S% C$ `
試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
% J* Z) G. o. U! ^% @# r) }
% d4 c  q# y0 V* m* K( {2 o0 D即係潮吹?