嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??/ P; A2 w6 @. h2 W" \; i: y
/ x$ m: X" d4 Y$ g! C
但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下
+ j& n0 ]5 S8 s) Z. z4 @( v
; p# T8 T6 V7 d% c. J& j, }同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!4 [. ^! Q; p* D3 q6 q$ |

3 V) \7 h+ }5 k/ V[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解D字出唔哂??

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   
5 o& ~% {& N0 D射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
* [/ q$ n" Q3 O; p6 ]4 n1 _
2 C; X8 X1 H3 |( }4 U* v我享受被入侵肉洞感覺

回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

好似係唔可以用D口語字 3 e5 |% S0 G5 C% x8 W* R& b
口的 口個 口既 口左
' i; Z. {4 l$ ^. x依D字之後會斬左

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   1 y  q/ r1 [( \' W! f  j: ~) |
好似係唔可以用D口語字
6 o# P/ \, d1 f: v# u$ C口的 口個 口既 口左6 U' b* A4 b# f- }4 E' [  x; d
依D字之後會斬左
( b' F! h$ l6 i+ B
好似係, Thanks

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   " J; Q$ B! U: u5 |

. v- {( s) Z+ }2 W) Z& E2 r
' m- c& P0 C" t$ B" k# ]: f/ \9 v我享受被入侵肉洞感覺
3 Q+ U: c/ v, e# w( l我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
+ m3 I) X8 C# a0 X- e4 O( ]6 i
9 ^: [$ q1 B7 N) W6 e4 W; A& Q[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:55 編輯 ]

我諗每個人反應都唔一樣  T+ Y; v9 _' ]. X* s2 ~
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?' |+ D' f  k' \" A
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停2 W! R9 T' A+ \2 X2 t: D: ^# l
依個狀態可以不停循環

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   1 m( Z+ C7 R# ~7 k2 P
我諗每個人反應都唔一樣0 O1 a* N  [* B! v3 J
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
; w: W, K2 v9 c* W& r但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停! O0 o: \4 c, H) Y/ d6 ~
依個狀態可以不停循環
  u& Y  {! R6 H$ z! L
- O' U7 w. _, r5 X2 {8 m
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? " v) b, \. T8 a2 ?" z* f
會唔會唔射精都有高潮?7 s: o$ x; r7 X- m1 Z  l3 n2 _
同普通打J射精感覺有乜分別?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   & N6 [, L! J: o1 _

; t' z; C+ \7 D5 L+ Z
* j7 E7 i; \: _咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? - ~( p+ y& v3 ]. s6 R
會唔會唔射精都有高潮?: \7 W  b$ Y8 O' ^+ Y! O+ f8 W
同普通打J射精感覺有乜分別?
3 O$ l, z9 o' e9 k7 G4 }; w( I# E) a" `8 B9 m
隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下) @! w# J2 y4 o% k
高潮我試過最多4次 6 B( z: ^, |# N; W( v" v! j
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   
* ]! [/ o8 ?4 E% w
1 M- D0 m6 X- u) c
5 w' H9 N2 H5 X+ `! J0 J隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
) J: {8 q$ z* G% I, k8 V2 j高潮我試過最多4次 0 A- {) ?% m0 ^: e
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
1 i% g9 [7 N* L! k4 |8 G1 e( o
7 l0 g2 z: r8 Q8 N即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!9 ]; z( K: w! L2 H1 U  I
普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....

回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容 ' {' P: q- P+ ~- R: l& g
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右
2 R. c2 A! _% D7 `( k3 |4 w最爽都係最後插到射/噴果下

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   
. K' B% _0 |5 F* s6 r& @好難用文字形容
% @/ J8 k! O' S0 |其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右
% j" e3 f' V, V  U- x9 j3 R最爽都係最後插到射/噴果下
- @+ g5 Y) ]+ w' x* s' P: c1 }: [( c0 `; Q  w  P0 q( ~! m
請問用咩玩具??* z" P. t; B! R4 x, ^5 L- R5 }
因為我唔係好想買假陽具) M) g- ]- |( ?/ @8 e4 O. C+ d
比較接受下面呢D
0 Q: ]5 @, j( `$ ^8 U2 Y; A9 ?& W/ E3 v5 t' Y& A

! Q# T% h2 v( x  _6 ]% y5 z4 {% A( M[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 18:25 編輯 ]

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器# J( ^+ b; i2 H1 x, @" G& s' w. I$ ~
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
/ x, w7 u) Y* v: V* Z( I( p
1 y+ j1 q# u6 s$ ~; h' j最後好奇心驅使次下買左假9黎試& Z/ {  v% v+ b. w
點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦
" V. \4 H- F9 W2 [. ]  \& q6 K5 g4 ~& B
我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   % K4 S2 k# \7 U2 Q. J  O0 L3 ]) }
我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器
' d* H; g0 y' I' D/ U! j9 Q佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
/ i1 G' B' V, F; W* o
! V) g1 N) }- B( f最後好奇心驅使次下買左假9黎試
: t' p* L5 \  I# f% W# H& W點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
9 f! e# x: Y; t) |' v  b- z" P. i" k2 W6 A& r' f! B
你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?" w# M; m1 A& `% U( W* _" h. x% G! N
前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位

回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 : o1 S& ^! _, Y9 P+ R# K  Q
本身假9 都有少少微彎 所以OK

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   6 l* s8 j4 e# l  N- E$ r& c+ e
冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 3 x& i: ~3 R2 W) n- m- Q4 S
本身假9 都有少少微彎 所以OK
6 M% h( \$ U7 M  H5 g* B5 t; K' ?3 x
咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,2 A  P/ p0 X) q0 P
就算有都只係少少咁滲出黎。
1 U% Q) s- Z$ {而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   , p, F3 q% \# {' x& D
試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
7 D- B7 j+ [5 X' O

2 k1 q: N; t9 J即係潮吹?