嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......; Q- _" Y$ a* h- D; D
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
7 a; |9 Y' I2 _" t  I" O但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
2 Z: r8 a8 @$ N6 G: h唔知有冇人好似我咁?' G! c* Y. h3 K, I+ q, S* ~4 n6 ?0 U

: Y4 ^/ U) Y+ U* @' X$ X[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   * ^/ g9 M/ L1 [# |+ S: c( c
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......& `/ L9 Z) I  s- E4 M6 z6 }
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬5 x  l& v: \$ _7 W8 u
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
+ u& [2 Y/ W; E" C9 k' K" I唔知有冇人好似我咁?
: S6 m5 M9 I+ `% L$ p
& f% `7 G! R3 f7 {8 z% s
我多年前已經把自己代入女人角色
# W5 x* h6 v2 w: ~3 f看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?  |7 Q9 s0 J' Z- e% P: [+ e  i# K

- \8 I6 B$ L) C+ l, ]
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ' O& r" r+ A' o2 y! T- V( G/ k& `
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......1 W9 C3 m, P# r$ P9 B# f, q& }
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬# l& B4 F% D, x
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟0 F% P7 V3 w* A. m: J9 T0 |
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
) v4 e7 e0 w( Y/ U1 g: X5 V4 M5 v又硬又軟,到底硬定軟?7 ^4 U$ y' a9 ~4 b! J5 F# i

" k7 Q6 h: `" I7 I. l' p
1 e; |/ Q, m, p- F/ _幻想自己是女時會硬
) c! |8 V5 U9 F6 S9 r但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
& P( V* l; |' a& y. n. L
, @1 s, p7 }7 |* j, L+ l幻想自己是女時會硬6 F/ m+ ]4 J' o
但幻想不到自己是男角色整極都軟
! q4 {. F' j% Z正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   9 b* _5 K3 o5 }5 N9 o
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
  }4 n6 }+ R( z$ z我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬1 n3 Y3 `5 H4 P5 a- H) w9 o
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟0 B' }5 ~' L: ]" A
唔知有冇人好似我咁?
0 U6 P: Q3 f  z9 E' T
. v( q, P" N4 E% j7 n3 w
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
  z. U5 q4 z5 y* ?' \9 Z, X
* v- o# D* b# v! s

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !# b' J. f) y, b/ ]
.
2 R0 ~, E5 y3 d: G; ^: Q0 A+ b5 @% K- M
(睇下冇壞)到高潮的方法/ v) T: f8 i$ p# M* P
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html5 i8 r' j4 M0 F; q/ r, T( M' P! h( R
.
6 x. {5 O4 F4 Z2 a' w) E. x* w/ L2 E1 F, I

3 o( X% F8 F# P) h+ X9 O" i* f8 f. w

2 R( l+ ^+ {; {. [/ y& ~! k) G4 b: }: ^# k; N
4 l, y6 B" A; ^) i

% P4 [( B  y, r+ k
$ z6 z3 d( E% u# D+ P+ a: ?( |3 t2 g2 c/ S9 o( M

, \. D5 n6 Q7 z2 Z( ?
! [; L* q  h9 R* Z) a3 z- u! J# g.& Q" C9 ]6 @4 K* i

5 y4 z7 |. i9 B/ d9 @2 {[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
2 O1 Y' v* l" ?7 f  h. t不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
* U& Y) s4 M: l8 W: T9 U4 z8 `但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了& T/ E: l# Q' D3 z4 w8 n
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
" k; q3 t* }& _% X" X% J$ G# B7 m看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
8 {9 K0 s1 D0 y! R6 u& W7 K切左佢鑽個窿就無煩惱+ x* I4 W  v1 o0 U  f8 W1 j

' U7 g/ L; V8 M
, `: g; Q/ e5 j8 Q; G# T# w  t' e3 ^... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。9 e7 Q, Y4 ]4 b0 J8 K. t0 ]8 X
8 W' }: i/ Y" @. V3 R, Y
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   5 R: z8 ~; o: q+ A$ p. v) X
' ]0 c% ]/ c/ `- B+ o
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
& x% L4 Q; L6 {% N會幻想果度的感覺* f& j% @$ Z' |% r7 l" B" ?6 X8 O
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!& m9 z+ V: n2 ?+ W; n8 E% n
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快