嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次用這款JJ按摩器

第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器& U# }! i* A/ p/ H# V; _# b
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
- p+ c3 H0 Y0 z* _! B1 k: i$ b2 L用校服裙包住JJ再套入這個按摩器& M, Y. r" X5 L: z2 `- B) R
感覺有點緊,但都套得入
  D, n' y8 f9 q+ L/ i+ _9 b用緊震動模式,它有多種震動可選用,7 z* s$ M6 F  i' [' s( m8 @9 J/ H
我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了
0 S6 D# x" ]6 Q  m6 U: Z3 `0 ]
; p& v) A5 }7 r$ ^$ g[ 本帖最後由 kingphone 於 2024-5-8 00:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隔住條裙用,梗係緊啦!
2 v& @# ~& W. G8 t睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降

不求人 了
享受 一分一秒的 CD

用電動玩具直接對付JJ會太強烈
: ~; u! Z$ {  ]8 c& [通常都好快投降

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   8 c! S- N  E# c1 Y1 Q6 i
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器2 a8 b$ m1 M# p# k$ O2 R
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
9 J1 {8 c) `/ p用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
; D* x, I# A2 L1 `1 x& T5 z感覺有點緊,但都套得入) V: w' s  [. C: U7 u
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
( M4 F5 Y/ U7 u# s我開了它來影相時 ...
1 A* g* {; _5 ]5 ~8 a( y7 A' f我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感

Good play

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   3 ?& N7 V2 P, B$ K# h8 z
隔住條裙用,梗係緊啦!
& ~6 M4 f# V, P) U* y睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
: Y, E* B- b5 Y% g雖然有點緊,但感覺良好

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   
6 }* t3 r. u' @& f; J不求人 了
! a- f8 c, S: r7 S4 t" Y0 x哈哈哈

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表   
0 Q% b$ A3 t9 E9 \( d用電動玩具直接對付JJ會太強烈9 @+ O$ [# u; |2 R
通常都好快投降
! |4 h) B; v  p6 R
的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   
# ~2 E. F2 }7 z4 P9 A
7 x3 j" p6 b4 @1 H7 C我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
; U3 \8 |2 h! b* S+ T0 P0 B
這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   
6 s" N) e4 N& P% J) d" P呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
. q% u8 Y) P& e0 b
幾十塊錢咋

不錯!! 不錯!!
4 Y- p/ E+ P3 r% }; U很吸引!! 很吸引!!1 Z6 Z8 u$ J& R' ^( _1 T

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   6 |  n: E/ w5 ?# T2 A
8 H( B' B& d/ {) P7 g; F/ o
哈哈哈
& ^  y0 l+ s: m; L2 I

8 ^- ^1 }/ {, T+ ~; c. V9 |期實, 有真人 服待好。
享受 一分一秒的 CD

如果我用應該好快就投降

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   - k3 q5 x* c( N4 V3 h/ J

8 S' k! \* }. m+ ^# U. b9 S; o5 o5 z7 z$ I. k- `# I: N1 n
期實, 有真人 服待好。
2 {( d' k- m0 R; x
這當然啦

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   
& @% k: C: ^5 `: }% Q5 x# q* n如果我用應該好快就投降
: @8 Y; P4 j7 J- n6 |9 d
我也是呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
/ x. j  o. \5 X+ @) ^想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器/ B/ G! Z, ]0 m' q+ S4 Q* x
當然用之前更是要穿著校服裙啦!( W+ r0 C, h6 O& q8 k
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器: ]  g5 f7 P/ Y: b3 n5 f
感覺有點緊,但都套得入2 x' ]/ ^. V3 C( i( F: j: f
用緊震動模式,它有多種震動可選用,1 V! f1 q/ l$ o7 t1 Z& @; Z
我開了它來影相時 ...
! M; t  x4 R' `' M. }! G: o; k我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   7 o! I1 R5 `: a$ ~0 W3 y
  z; D& B  ~0 b- G7 `- x
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
0 y2 |& |( h/ n
所以我就先用校服裙包住再玩

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   
* C% B+ a1 k+ Z5 @想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器
6 g: t" C( `7 U, W# B當然用之前更是要穿著校服裙啦!
* t9 r1 t3 i' S* z' E3 U用校服裙包住JJ再套入這個按摩器( `& O$ s* k  o/ J' @
感覺有點緊,但都套得入
, s+ V: \, z9 s6 a# l* J用緊震動模式,它有多種震動可選用," }5 y  B1 N9 g* `4 F* Z
我開了它來影相時 ...
' z' z) J3 o5 ?" f! P3 k& ?
好唔好用?爽爆啦