嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

sm...cd奴 cd主.."

引用:
原帖由 VDOG2008 於 2010-1-21 05:56 發表   
3 a( I7 {" t* R# P$ Y你地留msn吧...有冇系like校服同絲襪../返學襪..返學鞋../高跟鞋的?
; C) H0 M/ C) V" z- P! x' p我有D興趣, 我最like 絲襪 & 高跟鞋
; C* K" x$ X8 |3 c5 s1 U4 ?msn: [email protected]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
like校服
KO ∼

我鐘意絲襪和高踭鞋, 大家交流一下, 我msn : [email protected]

鐘意被綁,[email protected]

我都喜歡校服呀~~
0 u0 E, y* Q& G$ U; @1 p
+ H" E9 M1 d4 r1 @0 v. [[ 本帖最後由 siutung 於 2013-10-8 23:38 編輯 ]

小妺都好想俾人綁住再 XXOO
  U' z: U* {, C* ^8 d, d4 e* j( x/ M2 K% n! x2 D
msn: [email protected]

回復 26# meko_lau 的帖子

好呀....我也想玩玩....

有興趣, msn: [email protected]

唔SM唔綁xoxo得唔得呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

好像很有趣呢~

回復 24# fanbellayuki 的帖子

我想做襪奴,msn:[email protected]

我係msn 開左個cd sm 專區6 j) `% d1 r' a/ S
大家add入去丫-3-"
+ O9 z4 C1 o) C: E
$ [; w7 q6 E5 o# ], Q7 N$ b8 wmsn:[email protected]

我都好有興趣呢~但可以不留MSN出來嗎?有興趣PM我好嗎?  p& x, M# O; V5 x% h- Z

( Z8 b- t& v' ^4 a我也想試試女裝被綁

引用:
原帖由 VDOG2008 於 2010-1-21 05:56 發表   7 E5 `* s/ M/ q- E& z
你地留msn吧...有冇系like校服同絲襪../返學襪..返學鞋../高跟鞋的?
. K0 l  A9 d( [4 U9 ^AAAAAAAAA& G6 a& e$ r1 r  u0 x
4 ]+ {" l  ^$ N0 f

我都想試下同人玩~~做個朋友呀~

can u be my cd奴??pm me your msn !!!

我都想試下....

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-4 04:50 發表   
( K' T( Q6 p! F0 X5 z" O, l0 r我都好有興趣呢~但可以不留MSN出來嗎?有興趣PM我好嗎?
* {/ W/ n4 B" \# p+ X: g4 t& e! W: w; [9 K
我也想試試女裝被綁
( Y1 m2 }7 W9 _) w/ T) y7 Tlolita被挷也不錯看& a; e6 M: h5 }+ s1 R
可以嘗嘗拍一些SM藝術照

有冇諗住約埋租影樓影下CD相,又可以交流,又可以影相
I LOVE