嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

王袓藍就好啦!!!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-3-28 23:38 發表   $ J4 f+ z) A8 v
只能夠同你地講,真人同上鏡係有分別- D3 [# R- U- L4 E& R* q
當然我唔係話個個分別都好大
$ r: C0 P2 M5 s) p: ?2 ?) k只不過係唔好將事情想像到咁完美丫唔該
+ J! |7 s) b2 [
8 S) G+ y2 V+ _3 s. r咪係, 隔住鏡頭, 局限幾個角度, 好多嘢睇唔到.
+ `" j% N! ^2 u
2 d  Q6 g9 S2 b8 v4 V" }6 [8 {而且呢啲屬於反串, 藝人戲子們搞咗一千幾佰年啦, 無乜值得大驚少怪8 z; m) e2 b" }& q0 w
梅蘭芳就係表表者喇, 值頭係藝術家.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-27 14:57 發表   
$ k4 z0 d- j( d- Q+ I6 R% \* f) a: b5 V( K$ w
# q8 a& c; g+ H
咪係, 隔住鏡頭, 局限幾個角度, 好多嘢睇唔到.
6 |# k: u, n9 [& d+ Z4 d7 A6 H, A7 C" ]/ E% O1 I
而且呢啲屬於反串, 藝人戲子們搞咗一千幾佰年啦, 無乜值得大驚少怪
* m3 Q" I3 k' C' v, i2 f& d6 N梅蘭芳就係表表者喇, 值頭係藝術家.
" c  B$ N6 _( c係大家已經將事件複雜化同完美化

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-5-27 15:06 發表   1 O0 C* `9 K- I5 S
: {' U9 F$ M  ?0 R
係大家已經將事件複雜化同完美化
8 o& F( D% a. f0 ^9 }好多時都有D POST係咁架啦+ K) U" P* p+ |. e9 V& G
只怪大家鐘意/想著女裝鐘意到走火入魔

王祖藍呢d只係drag queen
4 f  m- I5 i  F1 o! `; n: D5 N8 x& J為左娛樂/玩野先著女裝: v+ ?$ g% M/ C
仲專登誇張= =" p: @1 ~0 x% j2 ~  n
香港人始終都係覺得CD / TG只係變態
0 u9 ]2 O1 b4 k! @7 |* o  ~7 s# x) ?. Y0 L況且香港對「性別認同障礙」認識唔深- B& X8 Y4 @' c# Y
將佢同精神病混為一談

引用:
原帖由 humenfemme 於 2010-5-29 14:55 發表   ' Q4 z- L3 f3 O! Y9 O4 [( g6 |
王祖藍呢d只係drag queen
( c! R7 }6 K3 O5 \" z! h: d8 @- ]為左娛樂/玩野先著女裝
& I( k$ B# R5 D5 x仲專登誇張= =8 |4 r% S, \; A
香港人始終都係覺得CD / TG只係變態
4 @7 g3 n1 z# H1 G7 u& G$ U+ _9 T況且香港對「性別認同障礙」認識唔深- s0 D; d, Z2 l$ X" L
將佢同精神病混為一談
- y4 f6 [9 |  e* K$ K! O認同 !!
  B7 L2 `7 ~2 Q8 o- k. `( o4 J4 w香港就係呢d情況~
想從COSPLAY入門 CD 的 CD  =D
新手--->我 ,多多指教~

諗下好喇' `; O/ D" Y3 K7 X( i8 R! ~& t4 N
後果可能好嚴重
% h  z- C* `. v: r0 r7 r係屋企CD咪好囉

佢扮得好似女仔我都覺

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-13 09:49 發表   ' U# b  B# _. e6 v

. |& |, d8 y; D: {6 N$ A+ O. W似咩- -
! B1 ]: N' g$ c9 o& U我估其實佢真係一個cd黎
" P8 ?: K6 X& f# V  j1 P4 M' y6 A咁又未必!

可惜佢唔扮埋女聲,如果唔係就完美啦!

引用:
原帖由 MICHE 於 2010-6-20 08:42 發表     x! J% P# O( _9 ]6 X- e6 K# U
可惜佢唔扮埋女聲,如果唔係就完美啦!
- ]/ E( ?) B; p4 U2 _+ S
佢把女聲都幾好嫁!

maybe you can try as well.

佢本身個身型都似女仔啦,所以真係好容易扮得似女仔~

王袓藍....好得~' E, D+ s8 J% g  Z4 T3 ^5 q+ u% m
好like 佢~

ugly

ugly!!!!!!!!!

引用:
原帖由 suck100 於 2010-7-1 19:16 發表   4 t3 m) t' d8 |5 ]0 c( s) N8 ?
王袓藍....好得~
. P6 ~8 q& v! d& n  v好like 佢~
7 \: K) }! t) c; k6 u9 ^
; t9 Y" u( S/ [# `' z我都好中意佢! 有時諗如果我係佢就好啦!

王祖藍大把軍師, 唔掂都唔可能啦...

超羨慕佢可以咁正

王祖藍都好靓女

回復 24# humenfemme 的帖子

王生cd出鏡的確有助人認識cd./ c0 w. S5 ?0 o9 c9 G: g6 O
但係佢係套戲d行為語言動作都係醜化緊cd,好似cd係為左討人(恥)笑,
5 |& u& j2 }$ H, ^hate佢....

王祖藍好正0羊! Miki你贏佢9條街啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!