嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

王袓藍就好啦!!!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-3-28 23:38 發表   
' t) g4 F! q7 U4 S7 _只能夠同你地講,真人同上鏡係有分別# q1 y. N/ v1 o8 n3 l% T
當然我唔係話個個分別都好大
7 }- ~5 R; |7 n* l9 P只不過係唔好將事情想像到咁完美丫唔該
1 |: f! ^) j/ S0 d) d1 T3 y

* d6 S6 J) W' U- Q+ W: ?咪係, 隔住鏡頭, 局限幾個角度, 好多嘢睇唔到.
; T0 P* z- u, ]3 q
, o1 @4 K$ b# l$ K8 S9 ~3 ?8 l而且呢啲屬於反串, 藝人戲子們搞咗一千幾佰年啦, 無乜值得大驚少怪+ k) n% b$ v/ H, M0 B1 L( D; I) \3 f
梅蘭芳就係表表者喇, 值頭係藝術家.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-27 14:57 發表   
2 V4 G7 d5 F8 P& J7 F/ q/ Z" g* j5 c4 P6 M  A! P
( P$ b7 E. l% Z. \1 U- Y1 V! }
咪係, 隔住鏡頭, 局限幾個角度, 好多嘢睇唔到.. ^  ?/ K# W, I2 }
# ~5 Y7 W* U2 t
而且呢啲屬於反串, 藝人戲子們搞咗一千幾佰年啦, 無乜值得大驚少怪
! Z, o) D& L: F+ k* P* b! C梅蘭芳就係表表者喇, 值頭係藝術家.
5 T, f# t8 z4 S5 n& \: r係大家已經將事件複雜化同完美化

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-5-27 15:06 發表   . ?! l# w3 A' h5 q6 |" ~
2 p' b: _7 p* k
係大家已經將事件複雜化同完美化
6 r6 L6 i, V) E5 t好多時都有D POST係咁架啦4 y: R( r2 @2 H$ L/ {. |1 f! M
只怪大家鐘意/想著女裝鐘意到走火入魔

王祖藍呢d只係drag queen
, _- G3 q3 s3 t* y+ A; ~為左娛樂/玩野先著女裝
/ S: a6 t7 l% D- {% L" P/ s0 u% t仲專登誇張= =0 j& Q6 q3 G/ v1 l( _: c( G$ ^
香港人始終都係覺得CD / TG只係變態0 E$ D4 W( s/ k5 T4 k# L1 K
況且香港對「性別認同障礙」認識唔深
8 [3 y$ W1 t. {4 y( c將佢同精神病混為一談

引用:
原帖由 humenfemme 於 2010-5-29 14:55 發表   2 n* [& f# v% i9 ]8 ?3 i- Y
王祖藍呢d只係drag queen
: _3 j* h/ b2 Z7 ?( F為左娛樂/玩野先著女裝
% W) q% c) o5 J! Q  G$ X仲專登誇張= =
. J0 n! u# j! w3 f/ Z4 B香港人始終都係覺得CD / TG只係變態+ r; X" i9 W( B- X
況且香港對「性別認同障礙」認識唔深/ ~" |! R" w0 }! a" G  r4 J/ s6 D5 F
將佢同精神病混為一談
3 I1 z% ?  q6 B5 q- B6 S
認同 !!4 s3 G9 e; K! Z9 @$ I4 m6 }+ y: I
香港就係呢d情況~
想從COSPLAY入門 CD 的 CD  =D
新手--->我 ,多多指教~

諗下好喇
3 m* i# `, I$ j9 A* j/ d0 g3 e後果可能好嚴重* ?! E/ ~9 Z+ D$ J$ J4 X  c- v
係屋企CD咪好囉

佢扮得好似女仔我都覺

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-13 09:49 發表   
5 m1 e: p) U; S) a* C: ]. ?  |) r; h. F2 O% {8 H
似咩- -
3 `( F3 J+ }3 u- l7 Q6 s我估其實佢真係一個cd黎
0 b: |9 r! d0 r" K咁又未必!

可惜佢唔扮埋女聲,如果唔係就完美啦!

引用:
原帖由 MICHE 於 2010-6-20 08:42 發表   
+ A# |! T; e( K2 D4 ^可惜佢唔扮埋女聲,如果唔係就完美啦!
  r! U. J! M) W) J
佢把女聲都幾好嫁!

maybe you can try as well.

佢本身個身型都似女仔啦,所以真係好容易扮得似女仔~

王袓藍....好得~
( c8 t: K) S2 Y1 R  B; u4 g0 t: U" _. \好like 佢~

ugly

ugly!!!!!!!!!

引用:
原帖由 suck100 於 2010-7-1 19:16 發表   * A5 V4 _. c2 V* @
王袓藍....好得~5 R! h2 c' V6 w4 z/ E. C0 [
好like 佢~
; R* J+ ^1 l. |* b; {5 L7 f5 v4 I4 j6 K2 ^
我都好中意佢! 有時諗如果我係佢就好啦!

王祖藍大把軍師, 唔掂都唔可能啦...

超羨慕佢可以咁正

王祖藍都好靓女

回復 24# humenfemme 的帖子

王生cd出鏡的確有助人認識cd.- M1 U2 F* V& a5 h+ s
但係佢係套戲d行為語言動作都係醜化緊cd,好似cd係為左討人(恥)笑,2 J0 |/ c2 U3 G' u% l( u: o* @
hate佢....

王祖藍好正0羊! Miki你贏佢9條街啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!