嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
( K' u; `- Q; o: u; u. d0 V  F冇M到都可以用?
$ l, e0 [8 T4 n, t2 Q- QWhy not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   5 G  |0 i7 `) [/ ]9 _9 M: ]
冇M到都可以用?
! ?' n5 u( q7 N  ^$ U! A: s
0 n+ ]; ^/ F0 x1 h
點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾0 X$ E& {9 [5 X0 `

\8 B  `, J! s& D# P7 b) Mhttp://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
; J4 U0 Z4 s  L冇M到都可以用?
+ c* U" C) Z$ C( |8 d
- n# N4 l" l3 B# C4 O0 e1 x/ g" ^6 h( y- c5 z7 y
點解唔得先?

引用:
  v  a) ?/ n. ^1 G- j1 D/ F冇M到都可以用?
, K+ P# O- F, }. {
有D女人失禁米用囉,點解吾可以?# W0 }4 M- \  {" w4 d$ m/ r8 U9 d

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   ' ]4 Q% ?% E( O: |
我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
+ C6 l' t5 b9 j& S9 y
試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   * c( r3 Y* y: W  v4 ]

* z+ N( ]0 K; N* |  r8 \) j我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
( w! C( M/ ^4 b

: }* e3 g5 c$ I/ G4 ]% |; x7 J* H我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   0 S2 h: M% v5 [$ }2 E6 s2 t
$ H+ x' H+ B3 _+ g  c! y& _' g4 h0 o

+ y- n7 u6 I1 n* h, B& w: [同意!我都試過!0 |! }. [. Q& r* O' o8 B2 a. Z
可能摩擦多囉!
6 X0 [8 E: O# c, g% b, D5 F: ~, Z6 w) _9 d
不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服
' z# w2 s5 E- i; d; M9 O* X一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   : Q( t+ l" M  e; a6 r' Y
' X* D9 R, D7 t
) \6 l0 O  Z% m- J9 A$ N唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
4 V0 O! M1 f7 F9 Z" Q1 g/ S: ?唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾/ k5 F1 S4 z0 N
# n8 [" ?3 e1 x" k6 o9 v! y; u
http://www.mymonthlycycles.com/
/ q- C+ Z' N2 q這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
. K* ~& n" x0 o$ N. o% N8 T: X2 t2 z1 A! B6 u+ u
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
7 b: U; P+ j5 g

7 V1 r1 k( e+ g4 l7 C8 ^$ ]9 {) |我也喜歡用高潔絲,棉柔的。