嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

回復 12# CECI 的帖子

真係多得王先生=___=但我覺得都唔一定易買左。始終人地係扮野同有人幫佢買=.=
/ M9 p# `2 @8 Z$ T只要大擔出手就可以。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表   
4 Q) e% b: \: P
: O! k  T& R8 F$ v& P
6 n$ ?) L5 Q4 Y5 W8 o) }雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
* W4 z, i  q" Q% D2 \
/ K$ W4 n( L; q: W4 V啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。
* n2 N0 E% r: c/ m5 ?+ ]! R# ^5 ` ...
, ]4 V% ]; i0 g3 s+ ?; z
  F# y2 f' Z0 X: R
完全同意! 反而MAPLE我未試過去買0野! 唔知有冇姊妹們有經驗呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都男兒身去買!!8 M+ S+ |9 N, L5 [0 A% ~) a! q) i; ?
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!! . y7 r. W3 [! m' j; g& F9 \- z
所謂~熟能生巧....
: J; U+ }% i0 G1 u/ d; Y
0 L" K, @+ [+ D( E1 Q後來我都很大方的直接去買~
' p3 T. h, N9 R別人異樣眼光~那又如何?!
3 U  s" X6 j& p( |  t( ~我花錢~你賺錢...有何不對?!

i never try before!!

有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?

引用:
原帖由 xup654m3 於 2010-7-29 03:22 發表   ( M% R; _+ S' i5 M! \' q. h
我都男兒身去買!!
. w3 k2 C0 D% B; F) v5 h2 \: I一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!! , g- a, {4 ]; M7 a; Q2 F. O) N9 r
所謂~熟能生巧....
, ]7 k; I4 q. B  X3 H- T- `% Z' y( ^7 U3 W
後來我都很大方的直接去買~7 R7 A( _) j- t% d8 n5 M( W
別人異樣眼光~那又如何?!4 d; W( w! m7 o" A, E2 j# A: G
我花錢~你賺錢...有何不對?!
  Y% C- r7 y+ O

q, a: O4 o. o$ {"心跳一百多!!雙手發抖" <- 呢啲感覺先最超超超正, 好似同女神表白咁, It is better than sex!!!
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-29 10:41 發表   " S# e: e' I1 H/ P4 A
有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?
! Z0 p. M& ]5 J1 h/ C
  T' a0 c" e. j+ e& Q/ s
去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits. v/ b1 R4 D2 J' ^5 Y
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題( Z8 @, R( Z0 H4 k
千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出去舖面 , 應該無問題嘅 % q" H( ^" H) z: T" D

& o+ x6 K1 Q8 U. k3 p: H3 O近來愛日本嘢, 就去CWB東角laforet, 金百利,旺角家樂商場啲boutique仔, 唔知幾好招呼
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表+ N; a' v3 f: N+ D  m. R
雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
6 v/ U3 J, x5 i- r4 I( d

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-30 19:34 發表   
7 W4 e, p% w6 u4 d[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
7 B  ^& {: s: S雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既../ ^8 M. y$ t% h* g
$ Q( x# f0 m7 T  \: n: A$ f5 Y
..............????!!

小妹去百利買衣裙有這樣的真故事  l# h2 O( W/ h& u* A9 n. i8 S5 e& N+ r
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 發表   3 g0 ~) I( l! P% k; C, u8 H, ~
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事7 y6 F2 S" x8 ?
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
) u; m" e5 F3 [$ f! d0 D& B* V
4 D* k% v) |# k+ ?9 ^3 n您不滿足訪問這個版塊所需的條件。" Y" o& Z- J( Q  m$ \6 o
   訪問條件: CD點數 > 10* d4 H& @- Q& W! z8 u$ [- a' t
   您的信息: CD點數 = 2   
9 }" r8 @3 }3 S/ ?& }% x) b. Z6 n$ d8 m* ]* L

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-29 11:44 發表   
0 t5 z4 t; L, Y" d  m, ^+ u+ c
9 d- [8 v: z! u. |' n) \" y# k7 m8 M* M$ G9 ]5 a' `$ w
去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits6 Q8 Y. S7 K8 c5 B& u, _8 t
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題
% Y3 O# B6 c. S+ q  d: f千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出 ...
: `7 A+ b! `" j, F% x+ ]2 F7 f1 y3 m  K
( S) \* F+ w% m* P
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我就唔好夠膽 cd 出街

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-27 18:44 發表   7 e3 A6 C) k* Q2 ~/ Y+ W
想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?
# c1 r# n) Q1 V* x. m- z' L/ X4 C! r% E! s0 [! d" W7 P
若CD左,又有冇人發覺?0 N" w+ B8 O. ~1 n! {

/ y/ S2 y/ r* ~咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? 7 V  s' G, o; w( z
" R( f+ }0 y  K( ]7 _; T" e0 m
thanks ^^
; J1 k" L3 y& V4 e/ K
1 s, |* Q9 `5 d  l  e5 L
我反而唔想cd去買既原因係我唔會比機會人話我干犯行為不檢,而且而家好多人接受男仔買女人野,仍地寧願知都唔想見到,但生意既事有錢就要做,就係咁簡單
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

I only wear man'wear to buy cloth to cd.....

咁你地會唔會平時都照著女裝出街,只不過係女裝t-shirt + 褲等等?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-31 15:40 發表   
3 i8 J& o1 S6 G( t& X. S' t2 t# [' o, w3 S

' W' }7 S9 @, M$ U, ^5 |Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
+ f6 c/ A/ @3 l9 ^( D9 c) _$ M. g; [8 X! \
啲boutique仔唔一定有fitting room 㗎, 有我都唔會開口要試. 依家唔少女裝free size或只分大中小碼, - n$ h" @9 U) D) O6 ~' H' d
& \' D% q8 t1 C0 N1 x% b
所以好多boutique仔唔預客試, 除非緞質裙,禮服, suits 呢啲無彈性嘅質料造嘅衫喇.( p$ U, S' x& @* i

( W6 j" f9 @. f9 K# _4 d& G欄街我好隨意, 星期六多行CWB, 睇吓有無機會喇.

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 AM 發表   9 b# _- U7 o2 a# q. V" p
2 L5 m& X+ @1 v, V3 Y) M

8 G8 C! v/ E' z1 C. H0 {4 v0 F4 xameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
& o+ _6 B, G6 {/ f! i0 J6 ~# h

. B2 h( s7 R" v* U" KCeci 姐, 有無地址提供呀? PM我丫 Thx

我通常上網訂炸..

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 AM 發表   : {$ s2 l0 P$ a: a; i3 d
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
0 y  t' L( p' Y: Phttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
) R' _" Z4 m5 [
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成9 b; M% n. {% N1 ^0 ]) ]$ z2 H6 n' g

6 Y3 H' O! Y5 u/ @  ~/ j( z您不滿足訪問這個版塊所需的條件。
* O8 H3 G) @5 D6 q0 p6 P   訪問條件: CD點數 > 10
' f% {2 r5 Y2 |# g: K: X   您的信息: CD點數 = 2