嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   
1 c) E, w: f+ S. {
! U' [: h  ~6 d1 p$ \3 [  v+ B- r6 v* b6 ?$ K2 M8 f. I
我訓覺果陣都係!! I; c# [( V5 ]2 ?/ ^0 a2 h
yeah!give me 5
! P' W  P$ U+ w2 P7 r- ^
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   
- m" b; O- A2 G: p
* O) C4 k+ _2 k$ p2 a# }0 f8 m# LAngela姐姐自爆了@@
" t5 E6 N' E$ A' I' y 講之麻...又唔係自貼+ V, L/ e, w* n# U

. z- p% n4 U5 ~) `9 i. E& a 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架3 ]: s5 G( y8 S- w! n
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
) b7 J' X0 O. i& @4 m8 p1 X0 R
1 J5 A6 ]8 N* K! ~由細到大我係屋企都係唔著架啦
- ]+ S2 V" R' G& y8 Z, N有咩咁可愛呢XD
- r1 a& [% D$ v- u9 n+ ^3 R
我又要心儀唔著底褲交收
3 {* d% e* ?7 p& UXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
: ]. N! q& C3 `$ B) |- x  @6 ~5 D- C- ?- F' ?! o
講之麻...又唔係自貼
+ X$ P" ~  z4 A* a0 W1 N
  X: z3 M, A  W$ R+ R' x4 Z 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
9 z: j/ _8 y- i. f5 {7 F7 B$ ]" a9 Y: H蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
5 i$ Z1 W1 M7 \0 M$ f8 L
" S: i' s/ }2 G) A( e' m- U% m裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   9 ~+ \$ Y; ?. U+ u( m! `

; M, f- P/ n" r. a- F% c$ b 講之麻...又唔係自貼
5 |/ K2 H9 p- p2 @; ^1 q0 H- J$ @: m/ [( H* i" p
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架+ B& b& p9 k2 d. T: s8 s+ ~
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
7 `% S9 b) J; c8 Y自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   ' l1 L6 _  V& Z8 ~; y

+ o" s" u) _) r" S5 T我又要心儀唔著底褲交收
1 a% w6 _9 R5 U. E0 F8 a; x/ YXDD
3 N2 c4 d8 {3 y, T% W& _0 |睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!" G" J! {* Z6 G7 d+ O/ Q
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   9 t0 K) h/ k8 r" s, c2 o

: d7 u: Z- K8 m/ E% E0 D
% ]( Z8 M; W  Q9 S* V/ U心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
, J4 F8 G3 M+ D6 A' `# r
6 m2 X8 n4 G' B$ Z. p' gw...其實你係誤信某門講ge o野... XD!& k7 q% W- E# w. h* N9 u0 T" b
, ?! H2 v4 Z; i# _; b
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
8 f2 V2 O8 ^4 g5 ~: B) H3 u  w, U5 l1 @" P0 ?( W, ?& r% c& A
講之麻...又唔係自貼
4 f7 m4 d  k" q1 p2 l) i- V! `1 o' W& ~  z4 Q" j
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
( y6 P( }/ R# a1 e' H) T蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
( s" k9 k/ V% h' _
& ^' {' d* k- l, i3 h最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)