嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:53 發表   
( N, X4 |2 |1 D我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
1 g" _6 w$ P. b5 g/ a9 ^9 V( X% M
- k2 A  ?$ }: ?6 S當然啦 大陸女已經今時唔同往日 2 D- \4 @  v( w& P5 }+ N5 `4 ^

6 ~0 a' j4 ~4 K- i7 c) N如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍 * `7 c' t# t' Q& v) k2 A( |' {
十九其居都系美女
) ?# @9 J. M* W% ?# p8 L" o' T: P2 S

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 10:03 發表   
  u! p( b0 i. n  Q- B; W2 X% K係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.
$ [' [8 V' j7 B; |+ ^
同埋佢要出差 可能唔得閒 同更新中...

回復 22# baby123 的帖子

我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 13:28 發表   
* d, }3 Y  K& ?( h* y5 }4 W; ~我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.
. J, l  _7 t  O, G6 x( W0 f  l8 p& K1 s8 G
如果網絡計 呢間商店系全淘寶油亮絲襪中最好同埋系專門店& y: J5 W) z  J' X: b$ ]

4 H: [  t6 ?/ {7 P, h1 e: {你去淘寶搵倒油亮絲襪都系得一兩對系 仲要貨色一般 完全冇果種特別感
  B, H3 t6 Z: e7 K! E# c$ I
# G! I7 h7 j# @+ I0 i因此呢間已經系最有信譽最好

回復 24# baby123 的帖子

係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.

俱地野正无正先∼∼∼不过我穿袜size比较大‘‘‘

TAO BAO OK1

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-29 16:29 發表   4 W/ p! E) N+ O  t
係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.
0 Y& k) B4 r! r0 J2 D4 F/ Z6 r0 i; ]
( v6 y" k# E  ^* d: l$ q' }: P, J$ y9 F% w  y* y3 m1 F
小熙返梨了 你可以暢所欲言地買心頭好
8 P/ Z6 V# T. ]5 T+ H9 z; z( H3 h1 o! S$ m
出左唔少新貨

謝謝分享 !~!!

謝謝好介紹

回復 28# baby123 的帖子

可惜我唔識用淘寶網呢? 我現在要研究下點搞先. 係呢, 姐姐你會唔會買呀, 不如搭單幫我買埋可以嗎?

唔知佢地有冇比較大既size呢。

好,真的值得試試# i  ?" _, [0 @
shvejve' |3 E4 c' J( }! L, _9 F8 j# q. ^
jsbekbsake
, A4 N  V$ H3 E- B* Ykshebksbe
) ^. Q# Q9 Q5 p; b& ukshebksbe1 ?# K. @9 ]5 W* u8 r
klsnebbks
# ?' k2 ?9 W$ C( m& S! Q3 E! [4 j! Nklsnebbks

可惜我冇咩收貨辦法

呢間野都真係幾多閃亮絲襪

引用:
原帖由 baby123 於 2010-11-24 12:23 發表   : p8 s8 ]: x+ i# y: l. }, v

1 D3 O3 t5 \# u) A7 F% s" B1 j: |4 b# y9 e' i4 U: x: {
當然啦 大陸女已經今時唔同往日
+ ~% c- u: _1 I2 l( M+ \" i+ `$ C2 D& u" g
如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍
' [, n4 r1 d+ u  b+ M十九其居都系美女
+ Y; ~: J, ~' Z$ Z3 E
但係好鐘意著劣質絲襪底褲

謝謝推介,好像真的很不錯呢

他的價格不是很便宜~
* W7 k( F4 E9 }3 ]他出口澳洲的款式就是在香港屈臣氏有賣的VOODOO牌~, i& r  B$ @, |- ]! @) C2 y
MIDORI在台灣露天有賣這類的襪子喔~& Y/ p6 u: v0 v- o
有興趣可以上露天看看喔~~, Q5 O9 q/ d+ {9 M4 [7 u9 G3 e
* }2 Z6 F( ^0 n4 o6 W2 h3 ]
http://class.ruten.com.tw/user/index00.php?s=cdsm_midori