嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171  P. ?. I, s8 ?! p. l& c9 U
我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T  k" F1 r* |: W. l
都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓
9 W. X1 ]# b( ]0 F4 V1 b+長髮
5 ]$ ?4 b# `5 v' `. |+瘦人
0 I- c2 O) b  x/ b; Y) @+ N所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................9 R" j( P; ~% I2 n
有冇人可以比果10CM我><; F7 x" K/ |% B1 P0 M6 y4 N
出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   
. |# s  r7 O! j1801 l, J" p. R5 [* c, M- b( [
不過高過我的女仔大有人在
1 L7 U8 K# \' l有次有一個高我成個頭(同一升降機內)* j: F, s; |4 W) C. N
令我有點自尊心大減
6 @$ |8 u2 U" o4 E: A9 ]我見過你; R9 `0 `7 n  K. Z
但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   ( a) B. W5 R+ w/ X& I- d8 H
我得160- -我不知幾想有170................................- |# D5 A. X: ^% n
有冇人可以比果10CM我><
2 w" H' a- |* s$ I出街同高度有咩關係= =
3 }& }! T. ?' c  a9 ~2 S同感~
! G. C/ j5 q  P7 M- @& ?" {我都係160左右
0 M# j# v1 y2 {, Z# V, Q* Q勁想高多10CM
9 {. J4 V3 t. G3 |) w' @大把女仔都170啦
$ `9 A3 A" P6 @; k+ Y5 U( ]* \不過出街同高度真係唔覺有乜關係; c; f+ s; V. T6 ^& |3 J7 W5 N
唔通D女仔170UP全部唔出得街?) Z9 q% d# q  H& R9 \
" B- ^0 I+ Q8 j% ?; ^
丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   
- u/ o; l8 ~/ x! n) }( h
8 U6 _$ X# o: [" }& b& W* P; j: J同感~
+ v# W4 K4 J& t/ q; n我都係160左右1 R/ B8 t# k$ [3 {0 Z! \
勁想高多10CM7 ^5 M7 \3 \: p. g5 F: u7 B
大把女仔都170啦0 P2 C% m0 c; F2 J
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
/ ]- _  f. D6 K7 x8 c& y唔通D女仔170UP全部唔出得街?- M+ m. h( |, R# y; @$ W/ l

! W* {! d1 f) G6 U) C' W* b/ S丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
5 s9 v& S, S  W! P! K% D
咁我159囉~嗚~:(8 g7 r" V( ~9 i5 e' _' d8 K  E( N
明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!
4 }2 S( _% T5 C  P6 S$ u著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
% b; H, A4 i6 i* R7 |8 G1 r2 x  w# p' X0 ]- Q
咁我159囉~嗚~:(
* y1 R9 E; b* U  O3 j. F1 {- N, Z明明就有160~
; w$ K- g( i4 t# A9 q8 K
比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
3 g; Q  M8 J$ w& ?2 \$ W( C; A丫桂一定冇160~!!/ c8 B; @% B% l+ f' ~+ _
著左高跟鞋就有~!
8 v5 I& z* l; B, O& A( Myeah~
6 R3 z2 Y4 x4 E7 X/ U  vgive me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(
" u* T5 a6 d0 N& O8 U" Z0 c% [' L有肌肉 :(
5 l# P  p8 e. H( u
% C. s: ]0 r9 g% Y( r8 m想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   # d! _2 `. Y9 u5 j9 O
丫桂一定冇160~!!  i5 C1 y6 s% ?; ^$ @( x: ~
著左高跟鞋就有~!
3 q2 a' b7 S# W* R8 R5 h1 e我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   * z* p; e3 ]6 v
" a& U8 t4 g  m3 C
比盡你153左右
. a' i4 l  P: `. r0 z我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!

最近訪問的版塊