嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次去昌記買校服的感受

引用:
原帖由 cxyx 於 2010-11-20 00:22 發表   ; @) C9 x' ^) n0 ?5 V
i have bad experience when asking the same thing....
8 D, p. y0 H9 m呀!! 師姐講黎聽下得嗎?
8 M2 u0 v5 ?" A" \  E: o: t, r( h1 }8 ]* ]6 ]
我好八卦的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# CompactDisc 的帖子

等你POST埋先訓-.-
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

好呀~ 等你D 相呀!

我宜家去沖涼, 試得黎, 影埋post埋, 我諗要成兩點幾鐘了...
5 U+ ?' ?) J8 ^6 z7 q5 z
* A& J; X% s. \$ _& e) ~不過今晚內一定會post相的

我已影了相啦, d 相 post 了在"自拍區", 個名叫"新衫(新法校服)", 有興趣可以去睇睇吧, Thanks

有關帖子) T2 }' T# p6 P1 y! }) D
「笑貧不笑娼」是事實
5 m1 Z2 m6 }+ i, B& p) ^有種去娼妓就得要帶多一些銀兩6 l) ^  E" n' C& @' |4 d
不過話得忠……娼妓貨並不乎效方標準,平價行貨請到tim仔取

個老闆娘恨不得妳買多幾套tim呀~

恭喜呀!樓主
) ]8 i1 u% ?( _我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試

引用:
原帖由 alexander 於 2010-11-21 21:54 發表   
0 D2 ~# N: |% I- g恭喜呀!樓主( ~  [. z3 a0 Y4 p
我買左之後都會勁興奮, 想急急腳拎番屋企試
2 F1 F% U) G  q謝謝妳呀
2 Q& q8 F/ d; `% S) G- Z
- \: T& z* g5 A1 w' o! J1 Q" |3 ^係呀, 好興奮的

昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-12-3 15:17 發表   & |7 W6 V; [7 D. |. g8 S
昨晚第一次去昌記買校服的感受,就與Compact Disc妹感覺相同! 但因我只鍾情新法校服,所以成功買了一套便走了!
; a' h" B) U, ~( B2 R2 B哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~

有朋友知道昌記的營業時間嗎?

引用:
原帖由 darkmage 於 2010-12-6 15:08 發表   5 L/ W1 a, n! z+ j
有朋友知道昌記的營業時間嗎?
$ I  `3 g' W. z. }5 E
一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-12-6 16:54 發表   % X' ]8 Q& l: f) `; R6 N9 s
, y) K- P; o) J2 L6 i
一般朝十晚七……但有時睇奬門人晚十都未走……所以無一定
3 t1 Y+ z0 Q/ v' U+ X9 m' }, g) j, p" J" }# D$ r0 ?* {
THX~ 由於位置較偏遠, 所以問定先去費事山長水遠白行一遍啦~ 7時...都幾早呢....

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-3 23:05 發表   
% A7 K2 D' N& {5 i$ _; y4 U, R: L8 @: O$ O- v- A/ f
哈哈...正呀....好開心Ceci又去買左新法校服呀, 直得慶祝呀~ Yeah~~
4 `+ m3 F# Q' B4 j
5 ]4 d: A1 U. `5 _2 o6 G$ b0 F% y8 E, Z, c6 S' i! D* a- F
' \' D1 i% o( [
, R9 p5 H% ~* g. w- y3 W
我都想買你個兩件,姐姐~

十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道4 t2 `6 o  U+ j* Y8 }
佢地都冇問題
& J9 [# _% N8 Q* Y7 ?: Y5 L不過之後到而家冇去LU
  G1 r: O- t+ h6 W3 L3 ~' _0 G5 ~遲D我會去買番我讀高中個間同華德中: z* C1 G9 R2 h) a; a5 o) I3 j# h
跟住睇下有邊間特別D
$ V1 W- j" w- n+ j, M) Y7 t" a留待再下一次買

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-5-19 17:55 發表   7 i6 d. x7 A3 y1 s
十幾年前我朋友帶我去買新法,聖家,聖道
0 a# n5 E1 ~7 M; ?佢地都冇問題$ v+ p9 O  Z% P) K
不過之後到而家冇去LU: y1 M! b1 s3 U3 `  ~' P
遲D我會去買番我讀高中個間同華德中
- E4 F- T1 a3 K, \+ v跟住睇下有邊間特別D
2 h3 r1 e2 U- M留待再下一次買
1 ~$ j0 u3 ~1 O+ B+ J$ J7 e( a
如果就到時間,去添記買ccvc好過
5 B) n" _. V' T- q4 e, W) c9 }, g6 n昌記貨差好遠 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

品質真是較劣,但是勝在貨多,啱身,唔駛等。有時教練等好耐,日日則快。
我愛女生,要做女生,女同女生。

This is the kinda thread I like
7 X, r2 i8 P( X0 @' I8 j有用的資料) G; x5 S! o2 u1 H& t6 j/ ]- g
真實的分享

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-5-21 22:33 發表   
4 |& U7 j3 H" r: J2 ]& A
# U# [7 P# y& I2 F如果就到時間,去添記買ccvc好過7 a( ?( j& J) @! t- ?/ i
昌記貨差好遠 XD
) O7 O/ a& K8 N1 r

! A. _* O) s0 c有幾個問題
$ ^0 e9 M- _8 s2 H- ]邊間添記?' H* u& `0 P" S! `1 k) e2 D
有冇地址?
3 Y% r& r: @' [, I5 W2 G& R幾錢套?
$ K2 A5 u2 l1 p+ H8 p+ m9 C/ f有冇大碼(最好42以上,如果唔係著唔到,又要儲)?

最近訪問的版塊