嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

做呢份工 ...

引用:
原帖由 346 於 2011-12-19 21:19 發表   
/ @. w3 _+ j$ {
8 }# x  `5 E$ b8 T7 i我都係機場做呀,不過係做地勤個郵長
3 |% e) H' v; E- e$ `$ \; W* a8 {) T. N1 H
我都係機場做, 其他野就不便透露.....  宜家對住個上司, 真係就來神經衰弱.......

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 22/12/2011 09:00 PM 發表   
, }* U& k- k9 f7 W( X  ~/ g; |9 y: V3 w$ y- A* A# d3 C" d+ @
; O2 E! I7 a) ^1 V
我都係機場做, 其他野就不便透露.....  宜家對住個上司, 真係就來神經衰弱.......
9 \5 k5 k5 F3 ^8 ]/ A  |; K機場工,有邊個唔係咁丫 ~

我日日著住公司提供既女裝恤衫開工,著係面4 x' M) K8 `; L  _) n- |/ c. b
仲有(圍)裙著,都係著係面
7 \* i# m, m$ |# c% f2 k1 h經理繁時叫:「姊妹幫幫手……」我唔夠膽唔應機喎
. N# v1 ?; f0 u& |& b1 k副經理話,你去(著開衩)頂公關姐姐個位
  t( d( J. Y. P' t+ @$ |. B  s, D$ I3 h9 `
仲有一個早午市兼職替工位,唔嫌三嫌四,你都可以
暫停寫入

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-23 18:40 發表   
8 ^+ |, y  L9 Y, q6 H8 r+ w; Y7 S2 S& ?& Q5 m
機場工,有邊個唔係咁丫 ~
/ j+ X: V) e  {9 y+ n) v

" K+ [, {+ R+ g& }我個上司, 連隔離組d同事都睇唔過眼話佢日日係度雞蛋裡挑骨頭.
! U  w3 ~7 v1 X, G4 O% p4 U唔埋佢堆就係佢敵人..... 我自己出來做野禁耐, 真係第一次夾唔到7 G1 |1 ~! J% k

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 09:11 AM 發表   
2 i8 m( o2 S" }* Z2 f  w& p4 y! g1 b6 X1 [
/ {2 c& A3 e' q: g7 g7 N- D, f
我個上司, 連隔離組d同事都睇唔過眼話佢日日係度雞蛋裡挑骨頭.
: M3 Y8 [# {9 m; v5 Y唔埋佢堆就係佢敵人..... 我自己出來做野禁耐, 真係第一次夾唔到
" L% t) c* |, m2 [$ v$ {
6 Q, V) W6 E, y, X% K' b
我響機場都識幾多人 (HAS/SATS/JATS/HAECO/CASL),唔介意的話,你PM我講下你做邊間?

引用:
原帖由 uniformx 於 23/12/2011 11:36 PM 發表   ! v4 T7 U( i" R/ [: d; C
我日日著住公司提供既女裝恤衫開工,著係面
/ I9 g- e6 d1 [仲有(圍)裙著,都係著係面, U7 C- H5 k) B
經理繁時叫:「姊妹幫幫手……」我唔夠膽唔應機喎
3 j2 R+ z1 |  C3 |  R副經理話,你去(著開衩)頂公關姐姐個位
3 M3 r" c' H, l! c" c2 W9 |6 P3 u# d7 n: {
仲有一個早午市兼職替工位,唔嫌三嫌四,你都可 ...
( u- n& k- \" c) l你係咪響T1果間Daily France度做架?
. c6 D, b1 m3 V8 X  M果度有位姊妹係著女裝制服開工架 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 12:38 發表   
: F) d1 p$ P# o3 e$ b/ S0 `' {
( Z1 c& U7 z1 [) y  n6 ^0 O我響機場都識幾多人 (HAS/SATS/JATS/HAECO/CASL),唔介意的話,你PM我講下你做邊間?
+ u, @1 O: w" r4 g9 F
( D9 \$ w- o3 w6 y9 t0 a
唔係以上呢幾間. 我係係後勤區出沒.

樓主係渣車定牛奶仔

引用:
原帖由 dvcamman 於 24/12/2011 01:39 PM 發表   8 q* I' b# c; C4 k/ n
樓主係渣車定牛奶仔
" @' w$ @; C, d. z: }+ r+ i. k以前係揸牛車仔同loader ~6 c: V- D+ a& O& g
宜家轉左公司囉 ~
1 z- G) g! P  Z. J" @我睇你都係機場友喎

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 12:43 PM 發表   
' r# `/ c0 \5 V2 R9 L) g7 H
  F3 U: a1 h" A' W! z" d$ W( X6 c6 e$ C- n) O2 _8 Q4 M
唔係以上呢幾間. 我係係後勤區出沒.
0 ]9 s5 w. F0 S
... D仔/GSEL/航媒/CX Catering/LSG ...
) L2 x7 @( h% [8 \查實機場好多公司都係一team一team咁做,撞著個阿蛇頭唔好咁就惡撈 ...

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 14:18 發表   7 _# m3 `5 X9 r1 X+ i* c$ T
  `- K& P" h" H9 v; f7 T
... D仔/GSEL/航媒/CX Catering/LSG ...
, ~! U4 r- H! Y, ]) w  u查實機場好多公司都係一team一team咁做,撞著個阿蛇頭唔好咁就惡撈 ...
  H/ T9 w; J& c5 D

/ ^3 y& ^) w# B- ^: T唔太方便開名, 因為一開親就好易比人知真身... , [3 V& p1 n- [: L) D2 x
只可以講我上司係女人來
4 A' E# h1 E% Z7 n0 e諗唔到邊間野有個d字....

我都係機場做架:P

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 07:21 PM 發表   $ M3 h7 s  Y. f, Q5 F5 s4 ^

, Y6 }8 r' R' s. V/ [! _3 x' {" Z8 T7 X7 `! y; w) \1 I
唔太方便開名, 因為一開親就好易比人知真身...
! ?6 r! z% i7 b- X4 E, C只可以講我上司係女人來
, B* f/ ~* n6 r$ D. f/ K" ^諗唔到邊間野有個d字....
# C; o4 Z3 m: {  V" X4 m4 L  \DHL ~
  a7 W5 i, n; m$ h, p呢度都幾多機場友 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 12:41 發表6 N" m; ^. L) ^' J1 ]" U' @
你係咪響T1果間Daily France度做架?
3 d5 {' H) p! T4 \! \0 V1 d  y0 U( \果度有位姊妹係著女裝制服開工架 ~
樓主同大部份參與討論者係機場島開工
. |% e% D- r! ]! w7 J但係我係廿幾公里外既香港島" _4 r1 g/ V' h9 p3 ~' d. o+ w8 \- G
DeliFrance好似無舖面公關
暫停寫入