嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的最愛學生鞋

nice shoes

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
超正啊! 不過可惜我如果著起對學生鞋會不倫不類,你就好啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔好意思,上次我去觀塘廣場唔多覺有鞋舖喎,係咪有投注站果個場呀?

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-20 12:31 發表   
  C$ ^) c/ t7 c7 y  C0 T0 N入到去 , 一眼就望到自己想要ge款
+ t( V9 B6 M/ c) E6 D就指住o個堆鞋問老闆:呢d女裝鞋最大有幾多號
9 y+ M/ W6 P% o+ J, a老闆:有d有41號7 x; L7 G7 c; O6 U# u
我就指住想要o個款:呢款有冇% c, }% ]3 T) q7 Q
佢就話好似冇,之後就入左去搵
1 r4 p/ H4 R5 @* z搵左對 40 出黎
# {$ V/ H! j1 \/ }( a3 R之後又搵多對另一款o既 41 號出黎 ...
3 a( i4 q1 c% D! d. |5 E2 n我都試過買 對話都差唔多 你試下去葵涌廣場/南豐 個度D鞋比較大@o@
7 g6 v, I3 G; B6 h著出街 我都試過 不過係去D冇咩青年人同大人個D.. 即係得番D好細個同老人
! O/ p; g  d) g3 `0 V6 p我由以前到而家.. 買返學鞋 最少有50對
0 D0 g  G( v$ c5 h' n3 x2 O+ Q4 K附上3張相 ((日期唔洗理
3 j, z4 `" X, l/ H$ D6 P4 g7 a( M& Q% a$ e

/ G# [/ r/ u, Z8 n+ p) J& W( |- \. h) f, w5 q
想要其他相 pm我
& q( ?8 |- a# n) h8 c. E- ]
5 ]  e5 [# ^  P1 F( M[ 本帖最後由 小夢 於 2010-3-3 18:58 編輯 ]

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-2 02:24 發表   
+ Z9 j. ^0 i" g/ d' N) K& Y唔好意思,上次我去觀塘廣場唔多覺有鞋舖喎,係咪有投注站果個場呀?
& a$ h3 R  l+ z' [- C, v
* p( O8 M+ n8 C$ ?" e
係呀- H  u8 K* I+ F3 b8 y. u7 M
佢地話下星期有新貨

你就好啦

Excellent!

回復 1# 的帖子
6 I. u# M" T' V& y9 C
$ L2 V, N( ?+ h% d- O3 Ze款我都幾鍾意,係邊買,我著37號鞋一定有掛0 L" n! S  z  s$ l
80$好平bo
% A' O/ `' N% F, m! M5 R) u8 ~
/ C/ B! X4 G2 d# R8 D) G9 E: g( }但我都係唔敢自己入鋪買,我第一對係yahoo 買返黎,都唔岩我心水,仲要收我240$
! w9 H$ D: J# }" |4 M5 F: e我今次想自己買,你e對係邊到買,我自己去睇下9 J; u/ l0 a2 G5 l& j$ c; N4 q7 H& D

4 p9 T. m6 p7 V. f
引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-3 18:45 發表   - k. v3 O5 T" P# T* E$ D8 b
: S3 J% U* ^& H! Z1 r- c5 w9 l+ k! i7 o
我都試過買 對話都差唔多 你試下去葵涌廣場/南豐 個度D鞋比較大@o@
$ a8 a" K4 ^6 U著出街 我都試過 不過係去D冇咩青年人同大人個D.. 即係得番D好細個同老人
# Q3 y0 I6 X0 k, W# |: x4 A- a我由以前到而家.. 買返學鞋 最少有50對
, @; s4 ~" ]( y  ^4 M6 G' ^0 |0 _附上3張相:lo ...
$ s+ Y' u3 t; Q7 @+ j! u$ F
( P' M3 w7 u" U0 |; Z0 g+ t- z你e對係我最愛. k0 n: i' J  _+ \% l( j
- f' ?  ]) T- [* K

我都係好鍾意學生鞋

又平又正~where買???

哈....同我既感覺一樣
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-22 20:52 發表   - N1 M* q. N0 a% b! j, E. E, U* V
我有d女學生襪
8 ^6 w; I. {4 z格仔既,超舒服~
( q& P6 v2 B6 N9 Z
0 V5 W( P) p, M8 Z' Z1 s; }, ?邊到有得買??2 G5 g3 {3 i* Q" @
我搵唔到

我都係唔敢入鋪買,第一對係yahoo買返黎,收我200$, v3 Z( W. ?  a, T, I0 y% s
我都想自己買,不過都係有D驚...始終係男買女

引用:
原帖由 evide 於 2008-4-8 22:59 發表   - e% N& k4 Z6 p8 ~5 G# Z/ q
本人一路都唔敢自己去買-.-
) n% L2 J7 _: M4 W1 m, x樓主好野!
8 r2 a8 y: L; c9 h9 y[回題]對鞋不壞喔 [/回題]
: ]; \: x; @5 L7 H3 d% j1 ]
0 E: r" h5 z+ m6 |
正有此意~~

幾靚

個樣好覯呀

幾靚 如果樓主放 call我

kx77k3rvsf