嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   # b  x& r1 L- T* }& X  q% U8 x
4 ]1 d% s) l8 u3 }8 h
  @9 ~3 x* u2 R
正呀, 玩左咩衫?
6 h: n. a/ N& R' d
% K! x. p) B( C! e# m$ w玩左幾件校服
' g3 ?' ]8 c3 l但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   : G7 ~2 _; ?6 P/ D: u* c: q2 Z/ K
* x, @3 ~& p5 \- P- i  l

" E# `1 Q3 s9 b$ z依個幾好玩咁喎!
7 g4 A. L* q) i( t5 w2 U

$ z0 \+ y3 p( U& P. c6 M係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表     ~5 i; F; F9 ~7 i( v
* p/ }7 s  }& W1 F
; c2 l* e! A! l8 V" f
一起玩啊~ 射曬係佢度~
( V( e& B9 R( q* z% `8 W- b# C( s2 d* F: U- u5 W2 P0 R
幾個圍住我射仲好
$ B- @2 d4 ]& j) l5 B可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   
' ^- ?: p: @: ~: N嘩~正wo,我都想試下添~
! C: X( Q. R0 K5 A) _
4 Q6 ]5 L' A( N9 Y0 |! V2 j5 Q
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   % F2 H1 F! _, b  ^! c1 k
+ h4 x; ?5 }1 I2 G9 g' a, W
2 Q2 k8 F" ^  k/ q/ R4 o
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
) R/ X( @4 c% Y- O
即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,, ~7 n. w4 ^3 \; V$ c( \3 S9 S0 w: _
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   : K0 R* M$ y- d* Y- Z
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
# [; K$ y. t  x) S& X0 i
% e( p0 d) {7 j
0 S9 H* v! _; Z好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   $ i  {$ G# p6 @' a3 K5 O% Z& R, |- t  x

A1 J, k7 b, I) @/ A5 _6 Y  w+ L即係全部人都cd? 都幾得意
0 x7 y8 {# W9 |+ e0 v6 ~+ X: A" H+ p
係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   " p' ^4 [" y" c9 e# ~7 ]: {
你想射我定比我射?
: E! b  G6 z' D5 ]1 H6 l- k& f3 A$ M' }" u$ G) v1 k( W1 z2 t
好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。

最近訪問的版塊