嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買絲襪

出街買, 自然點就得

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Yoshihk 於 2008-4-4 15:26 發表
/ K  s5 D: j$ Z! l& L# ^己經買慣左,所以唔會有驚D個問題,現在去D絲襪專門店買又試過,去D女士內衣專門店如Wocxxl又試過,初初就女人街都好驚啦
$ o7 t3 O" Y. V8 V, n, K2 r好大膽呀!我都未去過d大舖買絲襪...; t8 h( p. ^* x  R! _; A
你去開邊間絲襪專門店?你去買絲襪d sales好唔好人?

引用:
原帖由 samph 於 2008-4-11 21:45 發表
5 z! v! G: W0 \& g2 N1 \& B/ E. \* i! y3 H4 K; N; O' |
好大膽呀!我都未去過d大舖買絲襪...
  o# L2 S; M. N( D你去開邊間絲襪專門店?你去買絲襪d sales好唔好人?
% `# z* _/ b! v7 Q; M
) B3 ?0 I( L: D% K4 V- u5 f以前去過wolfxxd,同D sales都熟熟地,但當然唔係話自己箸啦.

Wolford 係正, 不過真是好貴..." Z4 L6 Z. [: o5 z
Wolford 有男裝的絲襪

一般都去超市买咯。同一大堆野一起买

我買過,都到商場,但是會跟老婆一起買.

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2008-4-14 22:56 發表 ! D4 ~% F% ~% k. U4 q, ?) k) J7 D- w# O

/ j  S/ _& [' Z: R
0 f/ \4 n  O# Q& p/ u2 A以前去過wolfxxd,同D sales都熟熟地,但當然唔係話自己箸啦.
9 J& D8 f- \! N, L  {; `+ {. y# r9 u
請問邊度有wolfxxd?我見過尖沙咀海港城有,其他唔知。wolfxxd大概幾許一對左右?

引用:
原帖由 larry103 於 2008-5-2 20:29 發表
% g' d! d  X6 w( j3 }( m% v
/ I5 _- a. n. S) |
3 K, m# X) L1 G$ G8 o請問邊度有wolfxxd?我見過尖沙咀海港城有,其他唔知。wolfxxd大概幾許一對左右?
/ B- Q! y, f3 ~) U$ G' }9 _

d. D$ S) V* \$ y" L海港城間鋪closed左好耐啦,宜家要去中環/金鐘西武,一對最平要百幾ニ百蚊(好耐無買過了),有D成四,五佰蚊對,最貴見過七百幾.# e7 R( F# n* R& O- U" g

5 x+ U( Q9 G- L( ?7 I8 G( n* ~6 [[ 本帖最後由 Yoshihk 於 2008-5-2 21:22 編輯 ]

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-30 12:11 發表 ) d3 E5 G/ |8 @4 S6 c

" b- s* r& u) [* F: p5 xWolford 有男裝的絲襪
2 y+ H) L) I( [7 f$ F; b: d
+ t5 b* K( g' O  h6 v
有咩?6 r! q2 H9 i* J' e
佢個official website都只係有短襪咋

引用:
原帖由 1677 於 2008-5-4 00:46 發表 . I  M" y; [9 m7 ]- k) Q! |
: J( m5 x$ j) ~
( j5 y! k! ^, Q, y  w2 K/ ]
有咩?
4 L( M' w/ ]. ]* i佢個official website都只係有短襪咋
( x/ E; U# X9 u- p2 z0 j- X3 m% N  T) T6 H' O) s! D
以前出過男裝襪褲,但香港無得賣,宜家己無出了

上網買...可以慢慢揀

引用:
原帖由 151616 於 2008-12-24 15:11 發表 ) U& V. O5 P2 f" W
上網買...可以慢慢揀
6 s' s( j  |9 q# A+ a5 ~2 {1 @香港有邊個網可以買到絲襪?

引用:
原帖由 longhorn88 於 2009-2-1 13:54 發表 9 u% r4 h( U3 I' s$ @; E# N
2 y. f8 D3 D. S! Y
香港有邊個網可以買到絲襪?
4 m) U0 y' t, v5 H你出街買啦!!你上網買即係寄去你屋企或者出來交收咪重麻煩.

引用:
原帖由 longhorn88 於 2009-2-1 13:54 發表
+ r# h4 I7 p! E* v9 R+ q) d! t, P
香港有邊個網可以買到絲襪?
( j0 r- f4 t# O
都係yahoo拍賣炸...你yahoo用女性身份話要(我沒有空,但可以叫人來面交,tel:XXXX XXXX(你的電話))
9 U( `& T' `& w2 D- F叫她要用膠袋包住,到時光明正大,甘就得左la^^: ^" \7 T+ Y* S, v

& p; [0 ]- M, V6 I[ 本帖最後由 151616 於 2009-2-5 18:57 編輯 ]

引用:
原帖由 151616 於 2009-2-5 18:54 發表
3 k/ ~& I1 l7 K8 n) O( [7 M+ W; i% M1 K3 h8 {+ T! n
都係yahoo拍賣炸...你yahoo用女性身份話要(我沒有空,但可以叫人來面交,tel:XXXX XXXX(你的電話))' c5 L5 ]+ x( l) h( [& e3 f
叫她要用膠袋包住,到時光明正大,甘就得左la^^
/ E5 U. ^! C% F, O" v這個方法很好...可以一試

起街度買...因為扮買比女朋友

我去開街舖, 好自由的, 慢慢揀....

去街舖買最好, 親自揀到岩只買!!!!!!!

引用:
原帖由 fatboy 於 2008-4-13 12:09 發表 2 J, O0 g' X  L5 S
小弟就鐘意去旺角女人街果邊買,因為又多又平~~
! f0 S8 ~7 V$ ~$ v; [. M& w9 P
# U/ F+ Q6 h1 _$ |* a% h6 }; u3 x我都係去女人街或花園街買, 理由一樣.