嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

緊身衣

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-23 23:16 發表 3 ^) z/ L# s  n$ ?  o2 @, [
想問下...係咪你自已黎架? 幾錢? 自已著自已除可以嗎? 抖到氣嗎?
- f) B% i9 T9 W- \3 p. l& }3 t2 q/ ~# y. z# Q  u: W5 C
[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-19 15:48 發表
+ |2 A7 f# O0 j1 p% x9 a- I2 ?' T* V8 Q  p& m  I/ R$ k/ P) p

: z  u* q1 c: L; h) Y[代答] 自已可以著可以除, Lycra既話絕對抖到氣, Latex就唔得, 要有eye or mouth opening..
  t4 G3 u5 ?& h再樣都無既話...............

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-27 16:16 發表
) {! Q, y/ m$ v% b, q
5 f# w9 ~$ }9 U6 b再樣都無既話...............
0 j- J$ C, \: B, R: G( E% K- m; N5 z1 I5 }" l1 {3 @4 p1 L% m5 [" ?
兩樣?
* }8 R7 a9 @% |- r4 O. w咩都冇真係死得..
8 h* F' F6 Q2 y$ T2 n6 o3 M! `' ^4 a7 E. k' _" r, }

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 22:21 發表
' Q4 c6 I* D- q: w# F$ C( v
* A4 ~/ Y4 z9 O- r) {1 p) \
1 y, F* }+ d) v: Y5 U$ v兩樣? & a; g) _# e# {+ d
咩都冇真係死得..
( l" U# l( C1 @* h8 s4 e) H
有鼻窿但限制呼吸!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 13:00 發表   W' E7 B. }5 h

8 J; Y& d' I: y有鼻窿但限制呼吸!
: T* c# ~9 V! A0 ?7 R- r  e/ L, @
) W' y8 p$ T( a3 f" n咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. . y3 t( v* O. a9 q
芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:38 發表
7 {5 {9 S# f8 {/ u# i
7 M. ^  C& K+ \9 y6 [- U
& {! b* P' i- l& T4 p4 P咁要加多塊細黑布係鼻窿位啦.. 
6 M& d1 O: s& s芭蕾兄,都好鍾意限制呼吸喎,小心 ..
2 q, e7 T/ b" M* r% I1 l. K
應該無事既

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:02 發表 8 r; A4 T' z* y: p/ U
* x0 B2 _9 ~% m, f7 Q
應該無事既
' T$ Z9 J3 i2 z. V; h& ?

) \* y. E- ~- e. N9 M安全第一.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:46 發表 ; v+ g9 ~, ~; z8 _

% m# v% s% N! e/ D+ g/ u; _/ b2 T1 U
安全第一.. 
, q+ Z# H; l% Y, `" d7 I! y7 e1 x
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:09 發表 6 x5 b, Z) ~  a
. S9 y: H2 V  d# N# a
始終都係自己同自己玩姐, 一覺得唔舒服就會停
& U5 s7 n& `: X4 n$ ]6 F" U
; G6 y+ M  s! f8 Y
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 23:02 發表 0 ?5 ~$ U) F9 F( J3 m

5 h4 e: q' v& n, q# p( l" J8 F2 U: d+ P' i* Z1 o
多口問句,你會唔會玩膠袋? 即係用膠袋限制呼吸 ...  
; Q. o" b7 Q" j唔會呀, 因為太危險
; ?3 F% A% f; s3 y5 S" |我只會係盡量限制宜唔係完全呼吸唔到

好想買番件來著吓

想做就去做 , 我有我要求

限制呼吸,玩到咁激

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:45 發表 ' @" f) o; a' y: T- G
限制呼吸,玩到咁激
. G* B" f" m. b- j2 c2 n
, R" a, `: x5 o8 B2 e係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:47 發表 / l3 [/ L+ A4 [+ e4 T$ E

/ W+ M+ g1 S* {- _& {* S* n/ \) w, O; A8 _& X- N
係囉,都幾激...  生命誠可貴,都係開心下啫..
7 t$ V4 T# n+ o
* \- m' Q. y& ]' v4 |
非常同意

好似真係好緊咁喎,
$ n7 C1 D5 }9 I: q$ h* n

樓主多好看啊!
' B, d: [+ |; [5 L: Y3 l謝謝分享!

系邊到買嫁 @.@" 好想買返件

試左就知好正////////

感覺好怪阿!