嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   9 i/ ?0 P/ W: }1 S, v0 v
% |: w4 F$ f# W& s# W1 `
. C/ q; ~5 P8 P. N- j; W$ L
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
+ Y+ D- ~  K: b3 Z  F  Q9 V5 ^7 H; W
reply with this answer
: V, }5 v5 ?: N; h& f7 |you may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。' E* L% d# R* X6 [5 S) r
樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   
) C% h6 x" r9 E% Z) a% L最怕叫帶個女仔來
% D( B  S) L: h' e% Z8 ?! y
好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   
# Y& U. ?6 N* B! `
% b; ?- h2 h/ dreply with this answer1 ^+ p% r  r' ~8 ^' z
you may be refused to sell for some shops~~~~~
4 @7 b5 V) ~* ~. l7 h6 ?, l
一間間啦
# v, V- q5 S/ Y% O2 m: k0 @有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎
( ?- P% e5 k7 x( l' G# h雖然從來無人問 : A. n( U. g8 {/ b7 H( U
聽最多係
7 m+ K; X( w, q: p1 o好肥渦
0 @" e& W3 f$ ^4 Y5 D我答係呀
$ Y4 N. V: S9 |有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   
) s2 c, j) z0 e7 v最怕叫帶個女仔來
+ n) j+ H  ^8 d0 k' @' j, n
可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
' Y' _2 {+ ]0 `0 W9 a7 }遲早連去百佳買嘢都會比人問
! X" A1 I5 c, u: n" ?8 v

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   : x  _2 |. L6 ?3 c0 x8 ]$ U
既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
, {3 X/ W8 j5 D8 Q+ c& R% b& \遲早連去百佳買嘢都會比人問
. b: F8 a( Y. \/ ?$ V! U" r8 C% @1 Q
* \- K( p& s0 N去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦
% \2 E+ G$ r1 K& y4 k: S( p1 l昌記以前都有問我% ?1 @$ M: A, c
問我要咩碼囉4 E4 K0 D, L- q2 H8 l/ p
但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   
) p$ m& L+ C" P& ]) N% I, G" B: t豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
' S9 s1 @0 x  Z/ y  x: t, I6 c3 T' }0 c# P
豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去" t& u2 I8 K' w& J! @; c& h% U' e
最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   9 B) E3 P  [) ~) l3 [" Z
我人少先去
( s7 G  L$ F" y* j. a6 z最怕多人∼∼∼‘
% v. M6 e( C- Z2 F  M人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   . v  {' y1 u3 X3 {6 G0 _5 L- h
" O* R& E) T5 t- U& V, n
人多人少都係咁買
* O4 ^8 p5 Y$ q" R0 a  }3 E/ r人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客
. ]1 n; Y! K3 t人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊
* C& s( _% Y1 Z- n人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表   
; R$ _. ]1 c1 @/ ~; V3 e最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
. V6 v) s/ X" _- L) t  a2 x
0 N& d* u# z, M* `3 ]
點會問呀5 U9 j- p& m# D. Q( M6 _3 G: B- v( P
最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼
( o6 T8 F* f' g- E# h$ M* K不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼

最近訪問的版塊