嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
) @) Z6 x0 y* u' c. g" _
7 h( y' |, M( O2 b0 p7 O( M/ t無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
8 ^9 n7 Q, A* i0 K* X# Z2 [一年前買過套不知名黃水手百五。
! F5 u, e3 x  U6 |1 E我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
( E, G6 ?6 Q1 a7 f1 z

# X7 M; t) b2 e, [! z4 o9 j5 w, B但係有人話昌記都會問嘢架喎!
# Q  f- ?: D5 [6 ]7 J9 T我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   ! _: V7 d: l1 Z4 s4 D# l- `5 k

. @) e7 a. S8 Y0 U# K6 N
5 i- v' E; i- s* N( A但係有人話昌記都會問嘢架喎!
8 t( R  L# S' b6 u1 v我自已就未試過
  \' X2 X9 D+ L
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多9 u9 e% Y- [) A$ Q8 o: W6 U
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
' H8 t5 I4 T- b- K" M: p7 z. Y$ j2 Z% {

5 S- W, C* @1 U" u但係有人話昌記都會問嘢架喎!
3 }8 z" l8 M: o5 b5 a我自已就未試過
+ O5 B- |( n9 Z/ {
, w0 l. g, S, Y可能係問你麥野SIZE......
$ k$ Q% g  E9 Y0 g8 `, k/ u如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   3 g% h5 t" z8 X9 o# c' R
' ~& e" K- h0 G( t7 F# u

$ v/ V% G' g: z/ }0 z可能係問你麥野SIZE......" d1 ^0 t# a2 }9 q8 R, i' x
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
' c& g8 J/ X9 _* @
6 I' H2 b" a. ~6 @: u
我係金鑰都會比人問長問短
3 e  e# W2 a, c0 m1 H問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   8 \. T# ]! W# _' J, q, u/ M
$ ~5 a& ]8 `! N- p& W
. ?! @7 D- i- W9 a: e/ P$ b
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
4 k; s$ v( d9 r, i$ _我自已就未試過
( i$ K. Y* a6 W, m! Z無問喎!/ z( {0 k. L. [
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
6 }( K) Z- S# y& R9 M) _仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.) ~9 b0 \7 o8 F+ X$ O1 N. c
# j/ w/ Y, X% {! g+ K. C

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
2 R/ L. {- Z: X9 G0 U1 G: c+ V9 g' x0 ]! H" Z! X& f, n' Z7 U
無問喎!$ c, U$ x' e3 ^+ d: ~" q; v
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.' ~( k) Y8 l' j' F. q
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ @$ C, ~3 F# }0 |4 g7 S1 Y6 A/ b. A
0 o9 A6 @! c' R, A4 ~# p( c
有人話昌記好招呼
& u1 y3 L0 v6 i+ }1 l; b3 `* h9 i1 j3 _$ s有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   $ J% [/ {& y" n4 [7 k( ^- \# F6 X
+ g0 \; j: N3 s- l) b2 ~7 N

6 I; `! K2 |% K9 _有人話昌記好招呼
: L% ?) |, x8 n. Q有人話昌記好難買
% q' _  X: Y& s/ M: E! f; N
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   0 X/ C2 b9 e  ~
) @0 C8 U/ g6 R" G- `; _8 g
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
# _% n3 F' X+ N. }% R
" G- N7 ~2 A+ C1 o# u以前我都有去昌記,唔難的
+ k9 F  \9 i* a但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   ' \' ^0 a. Q/ v

+ L/ h- h5 f2 l2 y2 ^' t2 C- Y
% x' x$ p8 s! W9 [1 U- ~以前我都有去昌記,唔難的! X( _, \, V+ {9 X
但而家無去好多年,有人話會問
; x  d7 j( j; r6 Z% H9 I( ~* N" c" x: A
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 4 u+ K  |9 l5 ?* }+ f6 I
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題9 G& |  j, L* k6 f  j3 C8 C& a+ v
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來! B4 R- V& U2 c8 W

6 m; {* l5 d. \4 Z8 k打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
% p: j3 S& i9 s昌記根本就沒有買的問題# l+ Z6 U  O- f% B: j* X6 a, g
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來: n& k4 a* o3 p/ f, |$ \1 y2 B4 w) [

0 I7 o! T% A+ k8 W# y7 T$ h打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
/ P& Y. r6 b' o( `. e- k爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買' k3 J* g4 L6 h2 l' j3 P/ ]
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 26 X/ N( M! g* p* z. r- j9 G# Q
自己母校最好feel呢!
% d; m( B" @5 E% z不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   2 @( g1 b2 w# j* e
Me 2
( M$ O' C0 m( ^自己母校最好feel呢!* X, a4 y% [+ J2 K% M4 T  R
不過我中意自己著
0 @6 X. Q5 m( L) d6 j& J* X0 G
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 % I1 M. m! A# v. X5 z
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!

最近訪問的版塊