嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Video: 緊身衣@日本

封鎖新聞消息啦可能

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
.. 唔.. 台灣都好大陸喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

其實都係同埋一個鼻窿出氣架啦

唔好咁講... 有左有右嫁...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 00:06 發表
+ A. _- i$ T' M- K; a' |5 c6 j唔好咁講... 有左有右嫁...
' Z6 S1 h. ~# o; W8 }3 c( }===============================================================& S% R, G+ u: H. l4 s; d
: y' q* E* h5 R1 R$ u9 r
: W3 q/ y. V2 ~& u+ ~. n9 @
呢D野好敏感

哈哈哈....我講緊鼻窿喎...  * i5 ?- X: _8 o2 L- d  `
/ U% G5 F& w# ?5 o4 C
你有冇鼻敏感呀?

都有少少架,聞得野多難免會有D後遺症

咦..咁咪要塞住佢地,咪冇事囉...  但係會抖唔到氣喎... 1 v$ i- H2 ]; {" [' r8 P  x
所以有d敏感都冇傷肝... 哎呀... 又傷肝添...
4 w6 M8 M) Z4 n7 \  p. f9 \3 R$ `2 M7 Q2 \4 t3 R
又敏感又傷肝, 真慘...

好搞笑~~~~~

整返支魚肝油補補佢
; x& p( H0 F% J8 p* a: S強身又健體
: f/ _( Q" C; o. @$ T6 h仲有起死回生既功效添

魚肝油敏感喎...點算...
# R6 x( j5 y* R) i9 C% `  t: ]食完可能唔生唔死...
: o0 L6 `' i1 N9 d) H博一博,燒賣就燒賣啦...   

講開燒賣,去整返串咬下果時唔要辣椒油
) b7 v% r: R" ?叫佢加魚肝油會唔會比人打架

唔會,佢叫你行過隔離藥房買啫...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:24 發表
3 ^" r1 a4 O$ ~/ a8 u唔會,佢叫你行過隔離藥房買啫...
# ~- D5 x  O; i- {( w' Y2 [& v
=============================================================
" l7 v( g$ e* S) Y7 x& s! _' V. r$ C0 P( E2 Y6 s  g, `
咁都好D

引用:
原帖由 sprewell 於 2009-5-12 01:07 發表 / b6 e1 j# W. p$ v, ]" C% M
好搞笑~~~~~
# E/ h- u9 I& O* ]$ c; j
6 F2 K5 S) K$ w% l- }* A0 Z; ]/ U! E$ ]* L
唔準笑...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:32 發表
4 V7 V: v. x& f+ @) {1 a6 Z' s8 _$ s7 M$ n9 |% a' J3 @
9 H6 ?6 o9 u, ^6 t  J/ y7 V' m
( H+ I* J- L' @  w: W5 Q6 L
唔準笑...
1 N. [3 c0 ?  f( A, }% r==================================================1 ]. {2 f* _- Y* w2 i( s
2 w0 O( F+ f8 b/ ?
人地喺度傾緊正經野架麻

咪係, 多咀...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:35 發表 . w- F2 P6 |6 P9 ~
咪係, 多咀...
1 u) L& m# a, P- @, j
====================================================================6 e: Y0 z, M; I7 h7 j; x) k

3 h2 \' u% P' c% W7 N2 c/ E. _+ D一齊傾就得,唔準淨係笑

thanks your post

thx for sharing...........

最近訪問的版塊